שירשור לא קשור (?)

שירשור לא קשור (?)

זה שירשור שבועי שאני אחראי עליו. כל יום ראשון תוכלו לרשום בשירשור הזה על איזה מוזיקה שאתם אוהבים: גראנג', מטאל, בלוז, מוזיקה קלאסית - הכל הולך. תנו בראש

אני עכשיו יושב כאן ושומע

את שיר שיוצא לי לשמוע 5 פעמים לפחות בכל יום בחודש האחרון. MASTER OF PUPPETS. נוח להיות מקובע עם הלהקה הזאת (מטאליקה) אבל הבנתי שזה באמת ביזבוז לא לשמוע את אחת מלהקות הרוק כבד הכי טובות בעולם בגלל שטויות שלא קשורות למוזיקה. רק תקשיבו למעבר בין החלק השקט של השיר לקטע תופים הרועם. לא קלאסיקה ? אני הולך לגדנ"ע. מקווה לחזור שהשירשור תפס יפה. ביי ביי

Anuerysm

New member
אני יושב ושומע

את הסלף טייטלד של Bert Jansch בפעם הראשונה והוא מאוד מאוד מגניב

xofer

New member
כבר לא מסוגל לשמוע מטאליקה

וזה לא בגלל שטחנתי אותם כל כך הרבה בתיכון, יש להקות ששמעתי הרבה יותר ולא נמאסות - גם להקות מטאל. אני לא אומר שהם לא להקה טובה, במיוחד ברייד דה לייטנינג, אבל בשנים האחרונות דווקא בLOAD/RELOAD אני מוצא שירים שיותר מתחבר לי לשמוע אותם.

melancholy man

New member
המלאך הכחול

לא יודע כמה כאן מודעים בכלל לקרירה המוסיקלית של מלכת הקולנוע של שנות השלושים והארבעים מרלן דיטריך, שהייתה בעיני האישה הכי סקסית שהמסך הגדול הביא לנו, דיטריך הבינה ושיחקה עם המיניות ברמות שרוב האנשים לא יודעים בכלל לתאר, החיים האישיים שלה הם מסוג הסיפורים שסרט קולנוע או ספר זה משהו שקטן עליו ובשירה ובמשחק שלה כל זה בא לידיי ביטוי. תשכחו מכל מה שאתם יודעים ואוהבים בפופ וברוק, ותתמכרו לדיווה של כל הדיוות הגרמניה האולטימטיבית, המלכה מרלנה הראשונה. אם אתם ממש אמיצים אפשר להתחיל עם הרימאסטר של Der Blau Engel (The Blue Angel) אם לא (ואל תטעו זה מצריך אומץ בכל מקרה) אפשר למצוא את אחד האוספים שלה מדקה או קולמביה. אם תיהיו ילדים טובים שבוע הבא תיהיה המלצה על זרה לאנדר (בעצם לא, אם תיהיו ילדים לא טובים...)

Jflyaway

New member
אני ממליץ על הקופסא

Mythos und Legende - הכוללת אנתולוגייה מקיפה ב 3 דיסקים . הקישור הזה מוביל לאמזון, שימו לב לאוצר הזה - ממש במחיר טוב. אני קניתי לפני שנתיים (עלה לי הרבה יותר) ואני לא מצטער לרגע למי שיש בעייה עם שירה בגרמנית - שיוותר על בקופסא - כי להבדיל מרוב הדיסקים האחרים של דיטריך בשוק, הדיסקים בקופסא זו כוללים גם חומר בשפת האם מהתקופה "העתיקה" של היוצרת.

melancholy man

New member
פחדתי להמליץ על זה

נראה לי קשה מידיי, אבל יופי של דבר למי שמתאהב באגדה הבלונדינית..

LEATHER REBEL

New member
אני אישית מעדיף את הפארודיה

"לילי וון שטופ" מסרט הקומדיה Blazing Saddles (אוכפים לוהטים) של מל ברוקס.

giloni

New member
אתה יודע מי כתב שיר

על המלאך הכחול, נכון??? Treat me kindly dear Blue Angel Deepest color of the night Be Merciful be Gentle Cause' I Have no strength to fight יקי

Barmelai

New member
באיזשהו שלב ידעתי...

לפחות במשך שבועיים בקיץ האחרון ידעתי ואחר כך שכחתי
עומד לי על קצה הלשון

Benedictus2

New member
אני אזכיר לך

ללהקה הזו (חדשה לגמרי וככל הנראה גם זמנית לגמרי) רואים Blue Angel Orchestra

Benedictus2

New member
וניגן בה גם

הגיטריסט הענק הזה, שהסולו שלו בשיר המדובר, יהדהד לנצח יקי

giloni

New member
זה אני, בניק שבחר הבן שלי

ילד בן 14 עם ניק כל כך ראוי...

melancholy man

New member
יקי- הילד גאון!

רואים שהוא קיבל חינוך טוב בבית
(מצד, שני, ביננו, זה לא כאילו שבאמת הייתה לו ברירה...).

Barmelai

New member
עדיין לא מצליח

אולי נשאל את האחיינים של דוד? הם בטח יידעו

bibi50

New member
Miller Anderson

במה הוא ו Dave Clam Clampson פשעו שהם אלמונים בהשוואה להרבה פחות מוכשרים מהם ?????????

למעלה