שירשור לא קשור...

lollapalooza

New member
ארררררר

לא קראתי את הכל (הרגע קמתי משינה ואין לי כוח לקרוא הרבה) אבל--- הנקודה שלי היא כזאת- תחגגו, למה לא, אין לי שום דבר נגד זה. באמת שלא. רק אם כבר אנחנו כמו כל העולם, אי אפשר גם לקרוא לזה כמו בכל העולם
זה הכל.

צודקת .. ../images/Emo187.gif

הרי מי שרוצה לחגוג לא יחפש סיבות למה לא ואם אתה כבר מחפש סיבות למה לא כנראה אתה לא רוצה לחגוג

אם יש סיבה למסיבה אני חוגגת!

תראו, יש מסיבות טובות, אותי לא מעניין אם לפני מיליון שנה הבן זונה הרג כמה אנשים... וכמו שחברה שלי אמרה היום, אני לא צריכה שיהיה חצות בשביל להתנשק, ואני לא צריכה סילבסטר בשביל לצאת למועדון... אני איתך ביצ'!

לא מעניין אותך?

קראתי את הקישור..וקראתי את הדעות ואני מקבלת את זה שמי שרוצה שיחגוג לו.. ומי שלא שלא יחגוג אבל, "אותי לא מעניין אם לפני מליון שנה הבן זונה הרג כמה אנשים" מצטערת זה צרם לי... כי הכמה אנשים האלה זה יחסית הרבה אנשים.. יהודיים, כמוך. באמת שאין לי שום בעיה עם זה שאת חוגגת או לא חוגגת בכיף באמת.. אבל הדרך התבטאות:/

Ez sLeeP

New member
פעם שלישית שאני כותב את ההודעה הזו,

וזו הפעם האחרונה בהחלט. בפעם הראשונה, תפוז החליטו לעלות על שיירי עצביי שנותרו עקב עוד מסע שופינג מטורף (כן, שוב. פרטים ביום שישי), וההודעה לא הועלתה. בפעם השנייה (וזה הזמן לצחוק) לחצתי CTRL+F4, בגישוש אחר המקש של C (לפעולת הCOPY הידועה, כאמצעי בטיחות נגד טרוריסטים תפוזיים..). ככה זה שמנסים להחזיק סיגריה ביד ולהקליד הודעה. ולעניינו, אם אכן קראת נועתי השלישית היקרה את הקישור ששלחתי, מצויין שם ש"חג הסילבסטר" (מועד, וואטאבר) הוא נקרא על-שמו של הבישופ סילבסטר הראשון, שחי בתקופה טרם האנטישמיות הדתית הממסדית (האנטישמיות העממית היתה קיימת תמיד, כך זה נראה..). אין עדויות להיותי אנטישמי, ולהירצחם של יהודים רבים בידו. כך שהשמועות האלו הן חסרות שחר, וכנראה חלק ממגמה חרדית לבידול מן הנצרות. תודה על הדאגה. באשר לשם 'סילבסטר' שדבק בנו. אני רואה את זה כך, הכינוי שגור בפינו בשל היותו קליט, והנני בספק-רב אם "ערב השנה החדשה" חולק מידת קליטות ואטראקטיביות דומה. מלבד זאת, כמה ישראלים אתם מכירים שיכולים לגרום ל"New Years Eve" כנעימה לשונית ולא תוצאת לוואי מהחנקות בלתי-רצונית בידי לפה מרושעת?
נדבו'ש.

בלעכס את זה הבנתי:/

ואם אין עדויות לכך אז אין. אבל לא זה מה שהפריע לי.. כי גם אם זה נכון או לא נכון.. לאדעת זה פשוט מה שהיא אמרה.. אבל, חופש הביטוי..:p

אוקיי חברות וחברים!!!

הודיעו לי לפני מספר רגעים שאינני משועבדת עוד לרעיון הבייביסיטר ביום רביעי בערב, שבטעות החליטו לעשות בו מלאן מסיבות שוות (עכשיו מספיק פוליטיקלי קורקט?). ולכן כל מה שנשאר זה למצוא מישהו שהוא מספיק טעים (וגם מספיק מעוניין להיות מנוצל למטרת טעימות בלבד
, הרשנה לי, אני משעשעת אותי מאוד) יש הצעות (נדב
)...

מה אני לא מציעה../images/Emo3.gif

אבל דבוש, שושונוני, אני מעדיפה מישהו...שאיך לומר...מעדיף אותי... איזה איש כזה....

Ez sLeeP

New member
הבנתי.

טוב, תנצלי אותי מינית באירוע פחות חגיגי.
נקבע בפעם אחרת.

למעלה