שירשור כייפי!!!

Mersitosh

New member
שירשור כייפי!!! ../images/Emo3.gif

אתם שואלים אותי מה זה שירשור כייפי? אז בקיצור לאחרונה כל הזמן התמקדו בשטויות האלה שהפורום מפולג ואנשים "חפרו" בבעיות של אנשים אחרים...(אל תהרגו אותי שהזכרתי את זה
) אז הגעתי למסקנה שזה לא בסדר להסתכל על הצד הרע! כי זה מאוד פסימיסטי אז החלטתי לפתוח שירשור שיש בו רק דברים טובים על הפורום כי סה"כ זה אחלה פורום ובפורום יש חברה תומכת ואוהבת ואני מתחילה להזכיר לעצמי ת'פסיכולוגית של הביצפר אז אני מפסיקה
בקיצורציה (בקיצור לאלה שלא הבינו) כאן זה המקום לשתף אותנו בחוויות טובות הארות על הפורום (הארות אם 'א' זה הארות טובות!) וכל מה שעולה לכם בראש כמה נחמד ויפה בפורום הזה וכמה אתם אוהבים אשר מאחוריי המקלדת שאיתם אתם מדברים בפורום! (אל תשאלו אותי מאיפה בה המצברוח הזה...) בקיצור כאן זה המקום!!! אוהבת אותכם מיכל!

Mersitosh

New member
תיקון...../images/Emo6.gif

כתבתי (הארות אם 'א'...) התכוונתי הארות עם 'א'...

נעמקה19

New member
סבביישן ../images/Emo98.gif

אז בשש אני אבוא לכתוב, כי אני הולכת לשיעור פרטי, תאחלו לי לא למות משיעמום

adida 84

New member
אל תמותי משיעמום../images/Emo6.gif

גמאני אכתוב אח"כ.. צריכה להתכונן למבחן בספרות שיש לי מחר..

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo9.gif

רציתי להגיד תודה ל.. ביקי שיר ושיר שעוזרות לי במיוחד בזמן האחרון. תודה לשלושתיכן, ול|בדגש|ביקי שהעירה את תשומת ליבי למשהו חשוב, שאני לא מפסיקה לחשוב עליו. תודה ענקית, באמת אין מילים.

Rioter

New member
וואל, רק כי זה ממש חמוד. ../images/Emo6.gif

נעם - כי את כזו כפרה. פשוט כפרה.
ביקי - על השיחות וכל זה. [*שיעולאמירשיעול* שיר - כי גם את כפרה לא קטנה. חן - את פשוט חן. ליהי - כי ממש כיף לדבר איתך. (תודה! חהחה! נראה אותך מתקוממת!) וגם לרון (תודה
), ודורין, וענבל. כפרעליכם.
.

עונה../images/Emo8.gif

אני מאוד נהנה כל יום להכנס לפורום, להיות בו ולכתוב בו
כל יום בבצפר אני חושב עליכם ועל הפורום ומחכה לצהריים כדי להכנס ולכתוב ובקיצור... כפרעליכם

קודם כל זה הפורום הכי מגניב

אני אישית אוהבת את כולם פה!! אתם ממש מקסימים! כיף לי להיכנס לפה להגיב על דברים מסויימים לשתף אותכם בדברים שקשורים לשמיניה המקסימה וסתם בכל יום אני מכירה עוד מישהו ועוד ועוד וזה כיף!! אוהבת'ותכם מלאניםם

למעלה