שירשור כבלים
א איה קורן הפ33ה New member 16/3/04 #2 בטעות ../images/Emo26.gif למרות שזה לא כל כך קשור לאמ"ל אבל הייתי רוה לדעת למי יש כבלים ולמי אין ואם הוא מרוצה מזה או לא ולמה?
בטעות ../images/Emo26.gif למרות שזה לא כל כך קשור לאמ"ל אבל הייתי רוה לדעת למי יש כבלים ולמי אין ואם הוא מרוצה מזה או לא ולמה?
א איה קורן הפ33ה New member 16/3/04 #3 לי אין ו........................... אני לא כל כך מרוצה מזה כי כל הזמן מדברים בכתה של על כל מיני ערוצים ואני לא מבינה כלום וגם יש דברים שאתה רוצה לראות ולא יכול וזה מעצבן אבל אם ישימו לי כבלים בכל זאת חצי מהצפיה שלי תשאר ב-ערוץ 2 ו-1
לי אין ו........................... אני לא כל כך מרוצה מזה כי כל הזמן מדברים בכתה של על כל מיני ערוצים ואני לא מבינה כלום וגם יש דברים שאתה רוצה לראות ולא יכול וזה מעצבן אבל אם ישימו לי כבלים בכל זאת חצי מהצפיה שלי תשאר ב-ערוץ 2 ו-1
M metalkal1המקורית New member 16/3/04 #4 לי אין ולא כול כך אכפ'ת לי כי רוב התוכניות שלי הם בערוץ 2 וכמובן אמ"ל בערוץ 2 ככה שלא כול כך הייתי רואה ערוצים אחרים
לי אין ולא כול כך אכפ'ת לי כי רוב התוכניות שלי הם בערוץ 2 וכמובן אמ"ל בערוץ 2 ככה שלא כול כך הייתי רואה ערוצים אחרים