חזיר חזיר חזיר חזיר חזיר חזיר באוגוסט
B below the bed New member 28/8/05 #60 יונתן אמרתי לך לא להתחיל איתי! שלט מחאה חדש! זה הולך להיות סטיקר! ורק תנסה להגיד שזאת תמונה לא טובה שלך
יונתן אמרתי לך לא להתחיל איתי! שלט מחאה חדש! זה הולך להיות סטיקר! ורק תנסה להגיד שזאת תמונה לא טובה שלך
S SPFAN New member 28/8/05 #61 אני ארביץ לך ;[ זהו, לא רוצה יותר ילדים ממך ;[ אפילו לא 3874820982792 דייי תמחקו את זה! קרן! שמוליק! מישהוווו
אני ארביץ לך ;[ זהו, לא רוצה יותר ילדים ממך ;[ אפילו לא 3874820982792 דייי תמחקו את זה! קרן! שמוליק! מישהוווו
J Just TalTi New member 28/8/05 #67 ../images/Emo2.gif ג'וני! זה אפילו יותר יפה ממך סתם, אייל אתה מוכשר!
B below the bed New member 28/8/05 #62 לא! שמוליק. בבקשה. אל תמחוק ! אני שונא אותו! מגיע לו עלבונות! בולבול אשפתות ! חוצפן! מנובל! אנס! בועל ! רוצח בדם פושר! אוכל נעליים! חסוף! גחלילן! בוחש באיס קפה! עובד בפרוזן יוגורט! גנב חצילים! רוצח חזירים! גונב אסלות! פסיכולוג לירקות! אנס קלמרי! בקיצר אני אוהב אותך =]
לא! שמוליק. בבקשה. אל תמחוק ! אני שונא אותו! מגיע לו עלבונות! בולבול אשפתות ! חוצפן! מנובל! אנס! בועל ! רוצח בדם פושר! אוכל נעליים! חסוף! גחלילן! בוחש באיס קפה! עובד בפרוזן יוגורט! גנב חצילים! רוצח חזירים! גונב אסלות! פסיכולוג לירקות! אנס קלמרי! בקיצר אני אוהב אותך =]
O oOo linkin girl oOo New member 29/8/05 #72 :O בוחש באיס קפה???:O:O:O איס קפה זה השתייה האהובה עליי אני ירצח אותו
L l AdidAs l New member 29/8/05 #75 טוב נו - גמאני אעלה משו שציירתי../images/Emo11.gif זה סתאם כי ממש שיעמם לי.. ונא לא לצחוק על האצבעות