שירשור יומי. [;

שירשור יומי. [;

אה, דבר ראשון, אני מבקשת {מאיימת\דורשת} שתבואו למפגש בשלושים לכבוד מישל או ש...אמ... תזכו להרבה מכוט מצ'יבית עם מזג חם, וסכין מפלסטיק. המלצת היום? תראו: loveless. becuse its a good thing. [; המשך יום נעים ומלא צרצרים מקפצים.

kaguma2006

New member
יומי

אין חדש,חוץ מזה שאני לומדת על 5 האלמנטים הסיניים, וזה מהזה מעניין.יש לנו כל יומיים מבחן בלי הגזמה.

NoAmItA ChAn

New member
יום מים XDDD

המ... אז היו לנו שעתיים מתמטיקה והמורה הגאון שלנו לא נתן לנו הפסקה. ואז אחרי ההפסקה היה לנו שיעור חופשי. בהפסקה השנייה ישבנו כמה חברות שלי, אני, אחיות של חברות שלי ועוד ילד אחד והילד הזה שתה מים מכוס אז הוא שפך עליי קצת מים ואני הוצאתי את הבקבוק שלי ורדפתי אחריו בכל בית הספר. אז הוא השפריץ עליי והוא רדף אחריי בכל בית הספר. ואז אחת החברות שלי שפכה מים למכנסיים של חברה אחרת. ואז החברה האחרת לקחה את הכוס של הילד ורצה אחריה בכל בית הספר. ובזה מסתכם היום XP

mikokikyo

New member
שני מבחניםO:

אחד ממש ממש קל והשני פחות, אבל נדמה לי שהלך לי טוב בשניהם^^

mikokikyo

New member
נו, זה מכונה "בוחן" XD

אסור כמה מבחנים באותו יום, אבל כמה בחנים שבא להםXD למרות ששנה שעברה היו לנו איזה שניים-שלושה מבחנים מסכמים באותו יום, ועוד איזה בוחן קטן בצד בשביל הכיף שלנו אומשוXD

NoAmItA ChAn

New member
אבל מבחן ובוחן זה לא אותו דבר

בוחן זה קטן יותר וגם על החומר האחרון שנלמד ומבחן זה חומר מסכם של כל רבע. ו_את_אמרת מבחן XD;

mikokikyo

New member
נונונו, מתבלבלים לפעמיםXP

חוץ מזה, המחנכת שלנו הודיעה לנו שאחרי כל חומר שנלמד בהנדסה היא תעשה לנו מבחן עליו ועל כל מה שלמדנו בהנדסה עד אז, ובינתיים זה רק די שני נושאים כאלה, אבל באמצע השנה ככה בטוח שנטחן את החומר קשהקשה XD

Nittle Grasper

New member
פוצצו לנו נפץ באמצע טקס-הופעה Oם

napatz, לא nefetz חח.. אממ כן זה היה מבהיל Oם ילדה מהשכבה שלי נכוותה מזה קצת בגב אומשו @@ איזה בצפר מפגר, באמאשלו Oם מבחן בהיסטוריה נראהלי שהלך טוב ^.^ בלי לפתוח פה לשטן כמובן >>" ואפילו לא למדתי 4 עמודים שכולם עבדו שעות על לשנן אותם כי אני להיות סופיסטיקייטד X333

harar8

New member
אוקיי

היה לי כל כך משעמם היום שהתחלתי לעשות כדור מגומיות, מגומיות שהיו לי במשרד.

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifוווואאאווו חזרתי!!!!!!!!!!!!!!

נכון שלא התגעגעתם XP כן כן אחרי חודשיים מעצבנים תיקנו לי את המחשב והחדר שלי סוף סוף בלי ארגזים אמממ אני אוהפת אותכם!! אה והיום הייתי בלשגת גיוס צו ראשון!!!

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifתודע ../images/Emo24.gif צו ראשון זה

סידרה של בדיקות ומבחנים שאת צריכה לעבור בשביל הגיוס שלך

NoAmItA ChAn

New member
אוי לי ;;

מסכנים הרופאים ;; רואים מלא טוסיקים שעירים מכוונים לעברם שמחכים לזריקה ;; שונאת זריקות שונאת שונאת שונאת! במיוחד בתחת ;; בכל מקרה, מישהו יודע אם עושים זריקות בישבן מכיתה ח'? באיזו כיתה?

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifמהמהמה??!?!!? 0ם!!!

מצטערת להגיד לכם שלא קיבלתי שום זריקה לא בטוסיק ולא בשום מקום אחר... וכבר לא עושים זריקות בתחת (XDDD) אלא רק באזור הכתפיים וחוץ מזה אם היו עושים לי זריקות לא הייתם שומעים ממני איזה שבוע כי בטח הייתי עוד משותקת מרוב פחד....אני מפחדת פחד מוות מזריקות! וזריקות מביאים רק כשאת מתגייסת מה שעשיתי היה כדי לקבוע את הפרופיל שלי (97 ריספקט!! זה הכי גבוה שיש!) ואת הקבא שלי וזהו

Sakura Kinomoto

New member
ברוכה השבההה!!!!!!

וואעעההה!!אני כ"כ שמחה שחזרת!!;;;;;; ואני מצטערת שאני עצבנית במסן..אחותי מחטטת לי בפרטיות>< אזאז!!!!אל תשימי לב!!יעה!אני שמחה!!!!D:

למעלה