שירשור יומי!!!!!!!!!!!!!!!

לי Li

New member
נגון =O גם אני מצאתי

את חוסר התאמת הצבעים בין הפה-עיניים-שיער-עור שלה למזעזע מעט ^^"

מעט? XD

הם הפריזו בחוסר התאמה. העור שלה כהה מדי. היא לא יפה. היא פאקצה כזאת עם הצורה שהיא בוכה.

לי Li

New member
תמונות יפות ^_^

והיא חביבה, העיניים שלה מדליקות, אבל למה יש לה שפתון? >_> זה לא מתאים בכלל >_> אגב, יש לך תמונה של אבא שלה במקרה? ^_^"

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה הדבר היחיד שהפריע לי במתוקה הזו. ;_;

מית צאן

New member
הניתוח היומי שלי../images/Emo3.gif

איזו חמודה שיורי
מסכנה קטנה שכמותה...
מסכן אינויאשה... איך הוא נזכר בילדותו המסכנה... איך הוא ברח מהשדים... ואז התחבא... מסכנצ'יק...
וכשכולם הלכו ממנו הוא שאל: "שד למחצה
" ושאל את אימו ואז היא בכתה...
ואז קגו הופיעה
למה היית צריכה להרוס
ואז היא חייכה חיוך מטופש ומשכה לו באוזן: "ילד טוב... ילד טוב..."
והוא כזה: "אל תתנהגי אליי כמו כלב
" זה היה חמוד...
העטלפים האלה מזה מכוערים
"כל אחד יותר מהשני"- כה אמרה אחותי הגדולה...
הסבא הזה רשע, ושיורי והאמא מסכנות... וגם כל הכפר
איזה קרציה מיוגה... איך אחרי שהוא הסביר קפץ על קגומה ואמר: "אוי קגומה הדם שלך נורא... נורא..." *מחיצה* "טעים"... *צונח*
מסכן אינויאשה- הוא צריך להרוג את הילדה
מסכן...
איך שיפו עושה: "דווקא אני שד ואני מסתדר טוב עם אינויאשה..." *תמים*
מיוגה קופץ: "גם אני
גמאני
" *מרגיש מופקר*
אינויאשה: "אתה רוצה שאני אגן עלייך...?"
*פנים רשעיות*
*מיוגה מתחבא*
בקיצור- פרק יפה ועצוב
מחר ההמשך
יוווווווו מחכה למחר
אינויאשה- חתיכי ואהובי הנצחי...

מית צאן

New member
ושכחתי:

בהתחלה- המשחק קלפים היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
*פנים רציניות*
*כאילו קרב עד מוות*
*קגומה מושיטה יד*
מירוקו: "קגומה צ'אן
"
*מראים את הקלפים*
*קגומה מנצחת*
מירוקו וסאנגו משבחים אותה*
אינויאשה: "אוף אולי תסתמו
אתם ממש רעשניים וזה מעצבן אותי..."
סאנגו: "אינויאשה, העצבנות שלך לא תחזק את טסאיגה..."
אינויאשה*קופץ מרוגז*: "מה את מתערבת באקה
"
כשמירוקו תמך באישה הזאת- חשבתי שהוא הולך למזמז לה ת'תחת... אוף...

חשבתי על משהו....

שיורי היא חצי שדה זאת אומרת שהיא צריכה להיות עכשיו בת 40 בערך(שדים חיים הרבה זמן) ואמא שלה ממש צעירה...משהו לא מסתדר לי
!הסבר!

אבל אמא שלה לא ילדה אותה

לפני הרבה זמן היא ילדה אותה רק לפני כמה שנים לא איזה 40 שנה כי היא צריכה לגדול לא?כמו אינו

harar8

New member
פשוט מאוד

חצאי שדים שונים משדים מלאים כמו למשל אינו בזכרונות שלו כשהוא קטן ושהוא מחבק את אמא שלו אז הוא בערך בן 5 ואמא שלא באותו זמן נראתה צעירה. אבל שיפו הוא שד מלא ותאמינו או לא הוא כבר בן 50 (ראיתי את זה באיזה אתר) אבל הוא נראה כמו בן 5. זו דעתי אני לא בטוחה שזה נכון.

Stinki Winki

New member
פרק חביב

על הרגע הראשון שיורי הזכירה לי את אינו'
. היא חמודה אבל בוכה כל הזמןןןןןןןןןןן זה מעצבן! אינו' כזה מאמייייי
בייחוד בזכרונות שלו כשהוא ילד קטן וחמוד
חחח קגומה הצחיקה אותי כשהיא עשתה לו "ילד טוב!" וגירדה מאחורי האזנייםXD. הקטע עם הקלפים היה קורע.

GalaxyAngel

New member
וואי...... ;-;

פרשנות: אוקיי, איך נתחיל? ... שיורי פשוט הייתה כזו מאמי!!!!!! כזו מסכנה!!!!!!! כזו מאמי!!!!!!!! "^^ טוב, אממ... בהתחלה חשבתי שיש איזה קטע מותח או משהו XDD והם שחקו קלפים XDXDXD בהתחלה לא הבנתי למה המפגרת מסמיקה מול מירוקו(ש-אגב, נראה כאילו הוא עסוק בלחשוב על דרך תחמנית למשש לסאנגו את התחת), כמעט קמתי לבעוט בטלווזיה וצעקתי "קאגומה חתיכת פוסטמה, תעזבי את מירוקו בשקט!!!" למירוקו יש דרך מקורית לראות את קלפי היריב: למשש לבנות את התחת והן יפילו את הקלפים ויברחו משם XD הווווו יהיו חייבים להרוג את שיורי צ'אן ;-; סבא שלה כזה מכועררררררר אלוהים!!! ומירוקו לא ניסה להתחיל עם אמא של שיורי, כמה לא צפוי ופתטי OO. רומיקו מפצה בזמן האחרון בפרקי אינו!! הוא היה כזה מאמי כשהוא היה קטן, להרוג אותו!! וגם אותו לא קיבלו כי הוא רק שד למחצה.. וזה מזכיר לי.. איך שיורי אמרה.. שהיא רק נפלה :'( הווו... ולמה אמרו שהיא שד למחצה? למה, לא שמעו על המילה "שדה"? כ"כ קשה?! ><" קאגומה פשוט הייתה כזו לא נחוצה היום!!!!! >< קאגומה: "ילד טוב, ילד טוב" **חושבת לעצמה: אני כ"כ שנונה!!** אינו: "אל תתייחסי אליי כמו לכלב!!!!!!!!" *חושב לעצמו: "ואם כן, לפחות תתני עצם או משהו"*

חייבת להגיב על הפרק :X

אוקא.. שיורי? למה שיורי?.. @_@; כ"כ קשה להוסיף א' בימינו? >.>; ניחא.. לפחות זה יותר נורמלי משאנגו X_X; שאגב, בזמן האחרון אני מתעלמת מזה לחלוטין ומפתחת קטע של להוסיף ס' בעצמי ^^; ועכשיו לפרק-> פרק מקסים, אבל לא ממצה במיוחד.. :X שיאורי מתוקה, אבל למה יש לה ליפגלוס.. זה כזה לא מתאים =\ היא ממש מזכירה לי את קאנה.. ממש. אינויאשה היה בונבון כשהוא היה קטן, חבל רק שיש לו קול כ"כ מטריד @_@; בעע.. אם שיאורי לא הייתה כ"כ קטנה, הייתי עלולה לפתח סמפטיה לשיאורי\אינויאשה ^^;; טיהי.. אמ.. חוצמזה, ההתחלה של הפרק הייתה ממש חמודה ^.^ אהבתי D: אימא של שיאורי ממש גברית, כשראו אותה בהתחלה, כשהיא הביאה את שיאורי לסבא.. ממש חשבתי שהיא בחור בישי ושקסי!~ *O* אבל אז התברר שהיא בחורה.. באסה >.<; אבל, אבא של שיאורי מפצה על זה.. הוא בישי שקסי!~ ^O^ *אונס* ^___^ אמ.. קאגומה הייתה קצת מיותרת היום, למרות שהקטע שלה ושל אינויאשה היה משעשע ^O^ סבא של שיאורי ממש מזכיר לי דמות אחת מפרינסס טוטו.. נו, מה שמו, זה עם השעון.. המטריד :X בכל אופן, הוא הזכיר לי אותו.. אני שונאת אותו, רצח!.. אהמ.. כן. אני לא אוהבת את סבא של שיאורי, הוא מנצל אותה. זה מגעיל. הו.. סאשו וגינטה זקוקים לעוד זמן מסך.

Yoley

New member
גם אני חשבתי בהתחלה שהיא גבר בישי..

אגב, אם לגבר נשי קוראים בישי\בישונן, איך קוראים לאישה גברית? בישוג'ו?

Naraku SeXy

New member
כה... ^^

שוג'ואן-אישה בישוג'ואן בישוג'ו ^___^ כמו קיקיו ^^ כוסעעע

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif גם לי שיורי ממש ממש מזכירה את

קאנה. בתחילת הפרק שמסרו אותה לסבא שלה בכלל חשבתי שזו קאנה. אותו שיער ואותו בגד.

למעלה