חייבת להגיב על הפרק :X
אוקא.. שיורי? למה שיורי?.. @_@; כ"כ קשה להוסיף א' בימינו? >.>; ניחא.. לפחות זה יותר נורמלי משאנגו X_X; שאגב, בזמן האחרון אני מתעלמת מזה לחלוטין ומפתחת קטע של להוסיף ס' בעצמי ^^; ועכשיו לפרק-> פרק מקסים, אבל לא ממצה במיוחד.. :X שיאורי מתוקה, אבל למה יש לה ליפגלוס.. זה כזה לא מתאים =\ היא ממש מזכירה לי את קאנה.. ממש. אינויאשה היה בונבון כשהוא היה קטן, חבל רק שיש לו קול כ"כ מטריד @_@; בעע.. אם שיאורי לא הייתה כ"כ קטנה, הייתי עלולה לפתח סמפטיה לשיאורי\אינויאשה ^^;; טיהי.. אמ.. חוצמזה, ההתחלה של הפרק הייתה ממש חמודה ^.^ אהבתי D: אימא של שיאורי ממש גברית, כשראו אותה בהתחלה, כשהיא הביאה את שיאורי לסבא.. ממש חשבתי שהיא בחור בישי ושקסי!~ *O* אבל אז התברר שהיא בחורה.. באסה >.<; אבל, אבא של שיאורי מפצה על זה.. הוא בישי שקסי!~ ^O^ *אונס* ^___^ אמ.. קאגומה הייתה קצת מיותרת היום, למרות שהקטע שלה ושל אינויאשה היה משעשע ^O^ סבא של שיאורי ממש מזכיר לי דמות אחת מפרינסס טוטו.. נו, מה שמו, זה עם השעון.. המטריד :X בכל אופן, הוא הזכיר לי אותו.. אני שונאת אותו, רצח!.. אהמ.. כן. אני לא אוהבת את סבא של שיאורי, הוא מנצל אותה. זה מגעיל. הו.. סאשו וגינטה זקוקים לעוד זמן מסך.