שירשור יומי!!!!!!!!!!!!!!!

Naraku SeXy

New member
נכון !!! ארר כמה בישים ..

אבל מה נסגר עם אבא שלו ?! מוטציה ?!

XDDDD מוטציה...

לא יודעת מה איתך, אבל אני חושבת שהסבא מגניב. אחרי הכול, הוא רק רוצה בטובתו של נכדתו הקטנה והמקסימה. שימי לב איך הוא מגן עליה בבועה הזאת. ודואג לה לאוכל. נראה לי שפרק הבא הוא יתרכך או משהו ויחשוף את טוב ליבו לעולם ^______^

Naraku SeXy

New member
נקווה .. >_>

אבל יותר נקווה שהוא יוריד את המסכה המכוערת ומאחוריה יתגלה בישי מושלם !!!!!! אבל הוא לא יכול להיות דומה לשלמות.. נאראקו.. אז שישיהיה דומה לסאשי ויאנוס את אינו !!!!!!!!!!!1

GalBatz

New member
לא הוא לא.~_~

הבועה הזאת זה המחסום ששומר על המערה שלהם. הוא שומר את שיורי שם ודואג לה לאוכל רק כדי שהיא תייצר את המחסום כי היא היחידה שיכולה לעשות את זה.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif

חוץ מזה גם כן אוכל. |: הוא זרק לה גוש בשר [בטח של אדם] על האדמה. *צעקותאיכספקאציות*

Kiku

New member
גם אני שמתי לב לשילוב בשיורי :p

כזאת חמודה!!!!!! ^^ לא מגיע לה לסבול ככה

Naraku SeXy

New member
כזה פרק צועק : סאשי !!!!!!!!!

אינו !!1 פווש !!! איזה מתוק !! לאכול אותו ! ידעתי שיהיו פלאבאקים שווים :) אבל זה פשוט פרק שקרא לסאשי !! כך את אינו ותאנוס אותו כבר !!! זה לא כזסה קשה !!! במיוחד לא בשביל סאשי ! לאנוס יצור קטן חמוד וחסר אונים שדורש את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינו כזה מסכן !!!! אבל מתוק ^^ וגם שיורי שהייתי מתוקה והזכירה במקצת שילוב של קאנה אינו ^^ הוא ראה באמא שלה את אמא שלו !! כזה יפה .. סאשששיייי וור אררר יווו איי קנטטט סייי יוווו וסתם הוספתי ציור פאקינב מגהים כדי להשוויץ ..(אבלל לא אני ציירתי)

לי Li

New member
סאשי באמת היה מאוד נדרש בפרק הזה

אבל הוא לא היה ><* אר ; ; מתי הוא יופיע כבר? (בקשה סמויה לספוילר ^^")

Naraku SeXy

New member
../images/Emo58.gif אוקה ^^

נחשי מה ? הוא מגיע אלינו !! מיד אחרי הפרק של היום !!! ונחשי מה עוד !! בישי חתולי מתחיל איתו ..אני מקווה שזה בן ולא בת .. אז הפרק של מחרתיים יהייה על סאשי ועל שבט החתולים, כפי שידוע (או לא ) אביו של סאשי וסאשי נלחמו בשבט החתולים ועכשיו הם חוזרים ! כדי להטריד את סשאי מינית ואת אינו !! זה יהייה כזה מגניב אם החתול מנהיג זה בן ! אני אשים תמונה שלו ותגידו לי מה דעתם..כי אני חושבת שזה בן ...>_> אז !! סאשי לא מאכזב !! הוא מגיע מיד כשתריך אותו ^^

לי Li

New member
צר לי לאכזב

אבל זאת נראת לי בת =X אחרי הכל... יש לה חזה >_> וייאי ^_^ סאשי סוף סוף, תודה תודה

למעלה