שירשור יומי

שירשור יומי../images/Emo9.gif

אממ..אביב לא פתחה אז ליאורי ביקשה שאני יפתח
איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
איך אתם מתמודדים עם החום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו שבוע טוב יפיופים שלייי!! אוהבת תמיד!!
לינוי

i love skat

New member
שרשור יומי..../images/Emo210.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?מעעעצצבןןן, אפילו להיכנס לפורום לא היה לי זמן
שיר היום?צוכה בוחקת-עברי לידר יש לכם משהו מצחיק לספר?לא ממש..:-\ משהו עצוב/מעצבן לספר?כל היווםם הזהה..
בעע מחר מבחן במתמטיקהה משהו מיוחד שקרה היום?לאא איך אתם מתמודדים עם החום?שותה הרבה מיים, ומפעילה מזגגגן או שסתם בא לכם להגיד משהו..מממ אני אוהבת אותכםםםם..

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? מעייף, חם ומעצבן. שיר היום? "כמה עוד אפשר" יש לכם משהו מצחיק לספר? לא כל כך מצחיק, אבל אותי הצחיק: בבוקר שאחותי קמה לבצפר אז אני מתעוררת ורואה על הדלת של החדר שלי ג'וק(איכס), אז אני מיד "צועקת" לאחותי "ג'וק!!" ואחותי היסטרית מנסה להרוג אותו עם הרגל שלה, אבל הקטע הוא שהוא נמצא גבוה, כאילו שאין מצב שקצה הרגל שלה תגיע אליו, אבל היא עדיין מנסה נואשות, וכמובן שהמאבק ביניהם לא עניין אותי וחזרתי לישון, ואז שהיא חוזרת מהבצפר היא שואלת אותי איפה הג'וק, ואני מצביעה על הרגליים שלה (לא היה שם כלום) והיא מתחילה לקפוץ כמו מטורפת, איזה מצחיק זה היה לראות את זה.. משהו עצוב/מעצבן לספר? יש לי ביום רביעי מתכונת בספרות ואין לי כוח ללמוד. משהו מיוחד שקרה היום? שמעתי את "כמה עוד אפשר" על הבוקר. איך אתם מתמודדים עם החום? מדליקה מזגן ואוכלת ארטיק. או שסתם בא לכם להגיד משהו:..... המוח שלי כרגע לא שפוי ...

לאו14

New member
עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

ליני תודה יפתי
איך עבר/עובר עליכם היום?פסדר..לא הכי הכי.. שיר היום?"כמה עוד אפשר" ו"איתי" של קרן פלס!! יש לכם משהו מצחיק לספר?היינו המופע מחול..היה שם איזה תימיני מצחיק כזה.. משהו עצוב/מעצבן לספר?היה אמור להיות לכיתה שלי יום אומנות ולא היה.. משהו מיוחד שקרה היום?היינו במופע מחול.. איך אתם מתמודדים עם החום?גופיות ומזגן!! או שסתם בא לכם להגיד משהו?ליני תודה שפתחת!!

למעלה