שירשור יומי

שירשור יומי../images/Emo9.gif

אפ'חד לא פתח וכבר 7 אז...
איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

סליחה שלא פתחתי.. רק עכשיו הגעתי הביתה
איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה לגמרי..אבל מעייף בטירוף!! שיר היום?כמה שירים של עברי לידר..עוד מעט אני יסביר למה.. יש לכם משהו מצחיק לספר?לא מצחיק..אבל אני יספר..אני לומדת בבצפר..שיש לידו אונברסיטה..וההים היה שם יום הסטודנט..וערי לידר ובית הבובות באו להופיע..אז כל היום שמענו ת'הופעות..היה מזהה כיףף!! משהו עצוב/מעצבן לספר?כן..חזרתי הביתה רק ב-5..
משהו מיוחד שקרה היום?לא.. או שסתם בא לכם להגיד משהו?עכשיו סיימתי סופיתת לאסוף עצים!!

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? מצוין. שיר היום? "בלעדיך"- מאיה בוסקילה יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? אני שונאת את הריח של המדורות!! זה עושה לי רע. משהו מיוחד שקרה היום? סוף סוף אין לי יותר פסיכולוגיה לכל החיים!!! או שסתם בא לכם להגיד משהו: לא מזמן אני שמעתי קולות ורעשים כאילו יש איזו הופעה בשכונה שלי, ואז אח שלי אומר שהוא שומע את הקול של צביקה הדר, וגם אני שמתי לב לזה, ואני הייתי הממומה, כאילו מה יש לצביקה הדר לעשות בחור שאני גרה, ואז אני קולטת שהוא מדבר על "שיר נולד" ואז למעשה הבנתי שזו ההופעה עצמה של "שיר נולד" כאילו ה דיוידי, ואז הבנתי שבשכונה שלי שמו מסך "ענק", והם שמו את ההופעה של "שיר נולד", ובקיצור אני שומעת עכשיו את כל ההופעה, איזה כיף לי

למעלה