שירשור יומי D:

star_female

New member
../images/Emo3.gif מה שתגידי

אני אענה לך על זה עוד כמה פרקים
(לא זוכרת מתי זה אבל אני בטוח אזכיר את זה בתגובה לפרק, כשהוא יהיה ^^; )

Nittle Grasper

New member
למה מסכן? ../images/Emo123.gif

לא הייתי מתנגדת שוואיה יקח אותי לחדר חשוך ואפל לחקירה אישית
ממ וכן אמרו את השם של איסומי, שהילד הקטן הביא לו את הקפה השחור

harar8

New member
פרק חמוד^^

וואיה*-* פוקו חמוד^_^ מסכן היק'ארו הוא הבין שהוא לא ממש ברמה טובה ושיש לו עוד להישתפר:(

../images/Emo15.gif זה כזה חמוד^.^

קאמי ישמור על היקארו! ועל עוד כמה אנשים. למרות שאת קישומוטו אפשר לזרוק לזבל. עם הראש קודם. ועכשיו תגובה על הפרק. "אני עומדת להיכשל" *דיכאון* *אקירה מתרחק, היקארו נראה כאילו שהוא עומד לבכות* מילה אחת: אקיהיקא! ובשלוש: היקארו אוהב את אקירה! ושוב נסיים במילה אחת: חמודדדדד! המיצמוצים! המיצמוצים! ואז נפילה, כצפוי. נרדמו לו הרגליים מרוב סיזה! מי כמוני שנאלצת לענות את עצמי ככה פעמיים בשבוע למשך חצי שעה (אימוני קראטה, לא לשאול בבקשה) מבינה אותו. היקארו באקה. לא היית צריך לפלוט על אקירה. אבל אתה אוהב אותו אז אני סולחת לך חמוד קטן. וואיה/ החבר שלו נראה גמכן קאנוני למדי. רק הדרך שבה אמרתי את זה נשמעת לי כמו קאנון! פרק חמוד, סאי חמוד, אקיהיקא. וזהו^.^

shui chan

New member
ייא.. התחילה תקופת האינסי :)

ככה רושמים אתזה? ^^~ בכל מקרה.. פרק חמודי ביותר D: היקארו מפסיק בכמה משחקים הראשונים שלו >; והפליטות פה שלו באמת נורא מצחיקות XD ובזכות סאי הוא באמת הפך לשקרן דיי טוב.. ורק דבר אחרון שאני חייבת לציין.. בפרק הזה ראיתי איזה הבדל באיכות הציורים יש בין האנימה למנגה - במנגה הציורים הרבה הרבה יפים!!1 :)

טוצית

New member
אמ... מישו?../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

הלכתי למסיבע XPPPPPPPPPP מישו יכול להביא לי תקצירון של הפרק? אונגאי שימאסו!!! *מתחננת על הברכיים* ><

harar8

New member
אין

היום(יום שישי) יש פרק וביום שבת יש את השידור חוזר.

פעם הוא נראה צעיר ופעם נראה מבוגר

כפי שאפשר לראותת... תשימו לב לזה כשהוא רציני מאוד הוא נראה ממש בן 20 וכשהוא סתם ביום יום הוא נראה ילד... תראי את התמונה הוא נראה מבוגר-->

Hikaru

New member
זה לא תמונה שלו כשהוא רציני

זאת תמונה שלו כשהוא בוגר...

למעלה