D:
(אין לי כוח לחשוב על כותרת יותר טובה
) איזה דפיקות לב היו להיקארו בהתחלה XD אבל אפשר להבין אותו~ סאי רוצה לעזור, אבל היקארו מרוכז~ אני אוהבת את הריכוז של היקארו *_* היקארו מדמיין את טויה מתרחק XD מסכן~ הבוחן: "הפסד לא אומר שלא עברת את הבחינה" hikaru: *blink* sai: *blink* *היקארו נופל וכו'* "מה זאת התנוחה הזאת?!" היקארו: "הרגל שלי נרדמה, סבא" סאי: "סבא זו לא המלה המתאימה..." היקארו: "אה.. סליחה, סנסיי" XDDDD חמוד~ "מדריך שמתנהג כמו כלב" XD אבל באמת יש לו מדריך טוב :X dayo... desu היקארו מנסה להיות רשמי ^^; יאי, הוא התקבל D: היקארו וסאי מסונכרנים~ XD היה שם ילד שנראה כמו איסומי קטן XD (ושמתי לב שאפילו לא אמרו את השם של איסומי עדיין
אז זה החבר של וואיה עם השיער הכחול) אמא של היקארו: "לא פלא שהוא עבר" ^^; היא באמת לא יודעת כלום על גו... "טויה התעקש להיות סגן שני בשביל לשחק נגדי" איזו פליטת פה מטומטמת XDD אבל זה נאמר בכזאת תמימות~ היקארו
היקארו: *יוצא משם, עדיין עם היד על הפה* XD המעלית~~ (סתם זכרונות טובים ^^; ) אוצ'י >.> אפילו פה הוא לא נראה נחמד. אה, היקארו לא לבש חולצת גו היום :X וואיה: "מה הקשר שלך לטויה אקירה?" "מוזר שטויה רודף אחריך" ^^; "הוא היריב שלי ואני שלו"
(זה היה יותר נחמד בתרגום לאנגלית - he's mine and I'm his rival) XDD "אני אהפוך את זה לאמת" ^_^ Go Hikaru~ מסכן היקארו עם החקירות של וואיה ואיסומי XDD פוקו
איכס קפה שחור
היקארו: "הייתם בקבוצה הראשונה כבר מאז?" וואיה ואיסומי: "אה.. זה לא משהו להתגאות בו..." *מסתכלים אחד על השני, צוחקים ומסמיקים* רמז ראשון~ D: מסכן היקארו על כל הקטע עם קישימוטו, אבל הוא באמת צריך להבין את הרמה שלו ^^;