שירשור יומי 10.1.07

מסוממי

New member
שירשור יומי 10.1.07

יש שביתה אבל זה לא מספיק טוב בשביל המנהל שלנו בכל זאת צריך להגיע כדי לעשות מועדי ב לפחות לא לומדים רגיל טוב נו נקווה שילך טוב במתמטיקה וביוכימיה למרות שאני לא יודע כלום...

elivnat

New member
בטח אני אקום ב...

9-9 וחצי... אלמד לבגרות עד הצהריים.. אחה"צ ניסע לקניות...

R e A

New member
יום עמוס

לישון, לנוח, להסתלבט, לישון, להנות מהשביתה, לאכול, לישון. בהחלט יום עמוס...

כרגיל אנחנו לא שובתים

3 שעות בתשי מתמטיקה (המורה אמרה שהיא חולה, אז יכול להיות שהיא לא תגיע) אמונה חינוך 4 שעות ביולוגיה- מבחן, ואני מרגישה שלא התכוננתי כמו שצריך.... יום טוב!

Liraz 6q

New member
מחר פאקינג חמישי!!!1

יאו איך השבוע טס לי!!!! מממ אני בכל מקרה לא לומדת כי מחר ישלי בגרות בספרותתת וזה הכי עצובבב שאני לא יודעת כלום!!1 ותכף יש לי שיעור נהיגה כפול.. ובטח הוא יקח אותי לצומת הקשה הזאת ואני אתעצבן!! ומקבלים היום משוכררררררררת :]

nomad21

New member
קמתי עכשיו..

ולא שובתים אצלנו =\ אני אלך בערך ב1 ומשהו.. אני חושב להמשיך לישון עוד קצת

Itay Simons

New member
נמ

שביתה וכאלה, שיעור פרטי במתמטיקה עוד מעט, ואח"כ תל אביב מתישהו עם חבר, זהו נראה לי יום טוב

EDTH

New member
שביתה ../images/Emo13.gif

בא ממש בזמן טוב... סופסוף להתעורר מאוחר ולא להיות בלחץ...
אממ התחלתי לקרוא את הספר "תורת המשחקים".. בינתיים נחמד מאוד.. אחרה"צ אולי אלך לקנות בגדים... זהו בינתיים.. שיהיה לכם אחלה יום

s h i r s 1

New member
טחחחחח

הבצפר שלי לא שבת ולא בטיח... אבל למי אכפת? השיכבה שלי ביום חופש לפני בגרות.. שיעבור הסיוט הזה של ספרות כבר!!!! אז קמתי ב9:00....ועכשיו חזרתי
אלך ללמוד לי תיכף לספרותת.... ואז קניות עם אמא
וזיהוווווו מחר חגיגה של שריפת דפי ספרות!!!!!
שיהיה המשך יומעולה לכולם!!

קמתי בחמש וחצי../images/Emo122.gif

לא שהתכוונתי ללכת לבי"ס כן?
אז יצא טוב. ועכשיו אני עייפה ממש
וכל מה שנשאר לי לעשות היום זה...כלום!

בזבוז זמן משווע...

קמתי ב4.30 כדי להגיע לאולגה. וזה בשביל המשך המיונים של סיירת מטכ"ל... אבל - - - התגלתה טעות במחשב הצבאי (...) ו40 איש ואני ביניהם נאלצנו לחזור..... ולבוא שוב עוד שבוע.... אבל תמיד מסתכלים על הצד החיובי: אז אני חייב להגיד שנהניתי מהלאפה בתחנה מרכזית.............

דללה

New member
ישנתי המון!!!

15 שעות בערך.. ועכשיו אני עייפה וכואב לי הראש

Painted Boy

New member
נחמד, נחמד.

קמתי ב-12, והייתי אמור לנסוע לבית הספר לקחת את התיק לביוטופ. אבל ההורים של ידידה לי לקחו את 2 המכוניות, ולא היה לנו איך לנסוע לבית הספר, אז מחר הלבורנטיות יאכלו לשנינו את הראש. הייתי אצל ידידה שלי עד עכשיו וראינו טלוויזיה. ><

HBV

New member
שלי

שביתה, זה כבר טוב. ישנתי ואכלתי מלא. הייתי אצל בן דוד שלי שמתגייס בקרוב מאוד(שיהיה לו בהצלחה). ואני צריכה להתצחיל ללמוד למבחן שיש מחר בתנ"ך.

דללה

New member
../images/Emo47.gif ניקוד יומי 10.1.07 ../images/Emo47.gif

איתי- 209 נק'
ליז- 158 נק' סמי- 105 נק' ניצן- 70 נק' קובי- 43 נק' תם- 25 נק' מור- 25 נק' אפרת- 29 נק' אריה- 23 נק' שיליבילי [עדיין אין לי מושג מה השם שלך
]- 20 נק' ליבנת- 20 נק' רינת- 18 נק' מיטל- 15 נק' קארין- 15 נק' נתנאל- 15 נק' דנית- 14 נק' איילת- 14 נק' חמי- 10 נק' מאי הקטנה 17- 10 נק' ורד- 10 נק' ענבלירון- 10 נק' מוריה- 10 נק' רעות- 10 נק' מינימונית- 10 נק' אושרי- 5 נק' אורטל- 5 נק' צביקה- 5 נק' דודי- 5 נק' שמוליק- 5 נק' עמית- 5 נק' לירז- 5 נק' ליבי- 5 נק' נעמה- 5 נק' נעמה (ילדה בלבן)- 5 נק' אביה- 5 נק' שיר- 5 נק' מיכל- 5 נק' תמיר- 5 נק' מירי- 5 נק' אוריאן- 5 נק' מתן- 5 נק' dodow [עדיין אין לי מושג איך קוראים לך
]- 5 נק' אור 1988- 5 נק' רע- 5 נק' מינימונית- 10 נק' ארנון- 5 נק'

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בואו! או שאני אפתח לכם ת'תחת!
מי שלא בא- פאתט!!! P:

למעלה