יש שביתה אבל זה לא מספיק טוב בשביל המנהל שלנו בכל זאת צריך להגיע כדי לעשות מועדי ב לפחות לא לומדים רגיל טוב נו נקווה שילך טוב במתמטיקה וביוכימיה למרות שאני לא יודע כלום...
3 שעות בתשי מתמטיקה (המורה אמרה שהיא חולה, אז יכול להיות שהיא לא תגיע) אמונה חינוך 4 שעות ביולוגיה- מבחן, ואני מרגישה שלא התכוננתי כמו שצריך.... יום טוב!
יאו איך השבוע טס לי!!!! מממ אני בכל מקרה לא לומדת כי מחר ישלי בגרות בספרותתת וזה הכי עצובבב שאני לא יודעת כלום!!1 ותכף יש לי שיעור נהיגה כפול.. ובטח הוא יקח אותי לצומת הקשה הזאת ואני אתעצבן!! ומקבלים היום משוכררררררררת :]
קמתי ב4.30 כדי להגיע לאולגה. וזה בשביל המשך המיונים של סיירת מטכ"ל... אבל - - - התגלתה טעות במחשב הצבאי (...) ו40 איש ואני ביניהם נאלצנו לחזור..... ולבוא שוב עוד שבוע.... אבל תמיד מסתכלים על הצד החיובי: אז אני חייב להגיד שנהניתי מהלאפה בתחנה מרכזית.............
קמתי ב-12, והייתי אמור לנסוע לבית הספר לקחת את התיק לביוטופ. אבל ההורים של ידידה לי לקחו את 2 המכוניות, ולא היה לנו איך לנסוע לבית הספר, אז מחר הלבורנטיות יאכלו לשנינו את הראש. הייתי אצל ידידה שלי עד עכשיו וראינו טלוויזיה. ><