שירשור טכני- 4.12.06

שירשור טכני- 4.12.06

רואים וידיאו אבל לא שומעים סאונד? שומעים נהדר? אבל הי איפה מי שמדבר? הכנתם פליקס ומשום מה הוא לא עולה? או למה אתם לא מצליחים להפעיל את אחד הפליקסים באתר! מכירים את השאלות הללו ועוד שאלות דומות? אז ברוכים הבאים לשירשור הטכני! מידי יום יפתח שירשור טכני אליו תוכלו לשרשר (ומי שלא ישרשר , ישורשר:) ) שאלת טכניות בנושא פליקס. לכל שאלה ננסה לתת מענה, במידה ולא נצליח לתת מענה (מהידע האישי) במהלך אותו היום, נפנה את השאלה לגורמים הטכניים בתפוז כל זאת ועוד כדי לספק לכם תשובות

mamalala

New member
העלתי פליקס

ביום שבת.. הוא לא מופיע ב"פליקסים שלי" אבל הוא כן מופיע בקישור הישיר אליו

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רואה ושומעת אבל הבעיה היא שהסרטון נתקע כל רגע כי הפס הכחול רץ יותר מהר מהפס האפור!!!111 במחשב אחר שלי זה הפוך והפס האפור רץ יותר מהר מהכחול ואז הסרטון עובד חלק!

פתרון

בעצם שרואים פליקס, הסרטון נטען מהשרתים של תפוז אל המחשב שלנו (באופן הכי פשוט להסבר) הזמן הזה של הטעינה עד שנוכל לראות את הפליקס באופן שלם זה הפס האפור. שמפעילים פליקס הוא ישר מוכן להקרנה (play) ולכן מה שקורה שברגע שיש לו פס אפור הפס הכחול מתחיל להתקדם. ונתקע שנגמר לו לאיפה לרוץ. הדבר תלוי בעומס באתר, בעומס של המחשב שלך, בשימושים כרגע באינטרנט נניח אם יש תוכנה כבדה כמו אמיול הפליקס יטען לאט. אם הבעיה חוזרת יש ללחוץ על הPLAY מיד עם תחילת הפליקס והוא יכנס להשהייה (סימן של | | שכזה ) נמתין קצת עד שכל ההפליקס יטען ( הפס האפור יהיה צבוע לגמרי) ואז נלחץ שוב על השהייה והפליקס יופעל בצורה חלקה תהני

dearlior

New member
הפליקס צ'רלי צ'פלין

העלתי פליקס בשם צ'רלי צ'פלין ואני מחפש אותו עם השם הזה והוא לא נמצא... רק דרך הפליקסים שלי אני יכול להכנס לזה... מה אני יכול לעשות כדי שגם אחרים יוכלו למצוא את זה (חוץ מלתת להם קישור) ואולי יש לכם שם אחר לפליקס הזה? אם כן שלחו לי

כמו שהגיבו מעלי, תוסיף בתגיות.

אתה יכול להוסיף תגיות חדשות גם אחרי שהעלת את הפליקס ולשמור אותן:) ואז כולם יוכלו למצוא את הפליקס

mamalala

New member
למה אני לא קיבלתי תשובה?

אני השאלה הראשונה ולא קילתי תשובה

dearlior

New member
עדיין לא מוצאים....

והוספתי גם צ'רלי וגם צ'פלין וגם צ'רלי צ'פלין

למעלה