שירשור חיות מחמד?

ציקהלה

New member
שירשור חיות מחמד?

הכניסו תמונות של החיות שלכם וספרו קצת עליהן (אחים ואחריות גם כן יכולים להחשב כחית מחמד)

matron

New member
חחח ציקה רוצה לראות כמה שאתה

לא יודע שאתה בסכנה?... קודם כל אני מבקשת את סליחתי מאותה האישה אחותי יובל , יובל אחותי זה הכל בצחוק ובאהבה!! אוקי אז שלחתי לי בלש פרטי לעקוב אחר הברנשית הזאת !! קצת מידע על הנאשמת: שמה: יובל שם המתאפיין הרבה במאפיות גדרה. גובהה כמטר 55 עד מטר 56, מרבה להציק ולהיות רעה לכל בן שמכיר אותי. הפושעת היא פושעת מסוכנת וישנו חשש לנשק קל במכנסיה!! עכשיו התמונה שנשלחה במיוחד להזהירך מן הברנשית המסוכנת הזו... כאן רואים את אותה הפושעת מחפשת לה את הקורבן .. (כמו שאתם רואים היא רואה תנועה בזוית העין ומתקדמת לעבר אותו קורבן). הפושעת נוהגת להציק באייסיקיו לכל בן תמים וחף מפשע.(כן ציקה גם אתה).

matron

New member
חה חה חה! כאן יובל...!!!!

כמו שאתם רואים, רעות לא הצליחה להסיח את העובדה שהיא בעצמה העבריינית... אז הינה המאפיינים שמאפיינים אותה: ובכן, אאמממ... כפי שאתם רואים, אאמ.... אפשר לראות כיצד נראית העבריינית האמיתית, עם המסכה המסתירה את האמת האמיתית. אין צורך לפרט, זה ברור מאליו. דרך אגב, זה תחביב שלי להציק לאנשים..

StasAshdod

New member
זה נמר הביתי שלי

תאריך יצור 1.8.2000 , מיובא מי ישראל. תפקיד: לשבת בשקט ולראות טלויזיה. תופעות לוואי: כאב ראש, בטן, רגליים, ידיים. לא אצלו , אלא אצלי.

למעלה