שירשור חיובי.

שירשור חיובי.

בפורום אחר בו אני חברה יש לנו מנהג, לפחות פעם בשבוע לפתוח שרשור חיובי שבו כותבים את הדברים החיוביים שהיו לנו השבוע. מה אתם אומרים? אפשרי גם כאן? כדי שנזכר מחדש לראות את החצי המלא של הכוס, כדי שנזכור מחדש לראות את החיובי והיפה שבחיים. והחיובי שלי זה שהבעל סוף סוף חזר הביתה, עוד קצת וגם התקופה הקשה בעבודה מסתיימת לה... שהכל כבר מלבלב ומוריק בחוץ והקיץ עם השמש והשעות הרבות עם הילדים בחוץ בגן המשחקים הולך ומתקרב. תודו שהחיים יפים נכון?

ymz

New member
איזה קטע בדיוק בשביל זה נכנסתי

אני לא כותבת הרבה בפורום הנ"ל וגם לא נכנסת לכאן הרבה כיוון שגיליתי שהתעסקות רבה עם הנושא גורמת לי לדכאון (גם אחרי כ"כ הרבה שנים ולמרות שחשבתי שהתגברתי). מצד שני, לפני שבוע בערך קיבלתי כאן הרבה תמיכה בדיוק כשהייתי צריכה ועל זה אין לי מספיק מילים להודות לכן. מאז העצב הפך לשמחה וחשבתי שיהיה הוגן לחלוק אותה אתכן. לא מזמן בכיתי לכן בגלל הפרידה ומאז חבר שלי ואני דיברנו עלינו על מה הולך להיות ומה אנחנו עושים והחלטנו שלהיפרד עכשיו זה אומר לוותר. ואנחנו לא בני אדם שמוותרים בקלות, לכן החלטנו לתת לזה הזדמנות נוספת (דיברנו על הדברים שגרמו להחלטה להיפרד ומה אנחנו עושים בנידון) הרבה דמעות היו בערב ההוא ולשם שינוי דמעות של שמחה. אז אנחנו שוב ביחד ואין שמחה ומאושרת ממני. ושוב, תודה לכן בנות על התמיכה ועל החיבוקים. ושאם נבכה אז רק משמחה.

אמאל4

New member
מאחלת לך הרבה שמחה בעתיד.אושר

שתדעי רק דמעות של שמחה. שיהיה לך סופ"ש נפלא!!!

ואני מוסיפה...

גם המון אהבה... שתציף ותעטוף אותך ותחלחל לכל רמ"ח אבריך... אהבתי שאתם לא מוותרים. אני מרגישה שלשניכם יחד ולחוד תהיה הצלחה בחיים. אנשים שלא מוותרים,שמתמודדים,שלא שמים בצד בעיה אחת ופותחים אחרת, הם אנשים בוגרים ובשלים ולא משנה הגיל. כל טוב תמיד!

שמחה בשבילך!

תודה ששיתפת! ובהצלחה.

../images/Emo45.gif

גם אנחנו עושים את זה מידי פעם. כל הכבוד על היוזמה, אני בעד! וכאשני אגמור להתעורר, אני אחשוב גם על משהו טוב שקרה השבוע ...

אמאל4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifבוקר טוב,

הבן שלי התעורר הבוקר בלי חום. ןזה נהדר אחרי שאתמול היה כל היום עפ 39 מעלות חום. עוד שבוע עבר סופ"ש משפחתי בפתח . כולנן בראים וזה הכי חיובי בעניי. שבת נפלאה לכולם.

שבת שלום!!

משהו חיובי..?? הדבר הכי חיובי שקרה לי השבוע הוא החיבוק והנשיקה שקיבלתי מהאחיינית המדהימה שלי אתמול... שהתחילה ללכת סוף סוף!!! פשוט קמה... ומאז לא לא ישבה רגע..
חוץ מזה... בשבת שעברה הייתי בהופעה של היהודים והיה מצויין!!! אז למרות שזה היה שבוע שעבר... זה עדיין טוב...
שתהיה שבת שלום!!

חשבתי וחשבתי ולא יכולתי להזכר...

במשהו חיובי שקרה לי השבוע,כי היה לי שבוע לא כל כך נחמד. ואז בדיוק לפני דקה עבר בעלי מאחורי ורכן ונתן לי נשיקה. והבנתי...זהו....הנשיקות והחיבוקים שלו...הם הדבר החיובי שקרה לי השבוע. (כי בכל חושך אם מחפשים,אפשר למצוא לפחות קרן אור אחת)

את יודעת, אפילו נגיד על עייפות קשה

אפשר להגיד דבר חיובי - שכשהלכתי לישון ישנתי כל כך טוב... את יודעת באמת שצריך לראות בחיים גם את הדברים הקטנים ולהגדיל אותם ולעשות אותם ומהם לדברים הכי חשובים במשך היום. לחפש אפילו את האור הכי קטן מהנר הכי פיצפון שיש ולהאיר איתו את הדרך ואז תראי שאם תביטי דרך משקפיים ורודות החיים יתחילו להראות ורודים. כל הכבוד לך. זה צעד ענק לשיפור המצב רוח

לונה..

New member
אוי, איך מתאים לי ../images/Emo13.gif

דברים חיוביים שקרו לי השבוע: אני מתה על אבא שלי, לאחרונה אני פשוט מבינה את זה בכל רגע ורגע נתון, זה מאוד חיובי מבחינתי. מי שמכירה את הסיפור פחות או יותר כבר מבינה למה, מי שלא - זה באמת לא כזה קריטי, העיקר שזה עושה לי טוב. הייתי היום בים - אהבתי הגדולה מאז ומתמיד. מתה על מים, השנה הזו התאהבתי גם בשמש. חזרתי הביתה - צבא זה מעייף. למדתי להעריך את האנשים שסביבי. פגשתי את מורן2 למי שזוכרת
פוקייי התגעגעתי אלייך כל כך! לכתוב את הרשימה הזו - לרגע שכחתי מקיומם של דברים שליליים ובאתי לכתוב שאני ממש נהנית והכל טוב ושמח לי ואז ניפצתי לעצמי את הבועה (כי להכיר במציאות זה גם דבר חיובי לפעמים
) בטח היו עוד דברים ששכחתי. קורה

S u n n y 1

New member
הלו בובה

איזה טוב לראות אותך פה כל פעם מחדש! גמני שמחתי לשמוע את מה שאת מספרת על אבא שלך, מה זה שמחה בשבילך! מתה עליך

לונה...יקירה...

שמחה עבורך בענין האבא...דבר נפלא וחשוב קרה לך... ושמחה שאת יודעת למצוא דברים חיוביים. ושולחת לך ...עוד

shtuty

New member
החיובי שלי../images/Emo151.gif

ביום שישי בערב הלכנו כל המשפחה לא. ערב לכבוד הגיוס של אחותי (ביום ראשון), ושם פגשתי את הבן של החברה של אבא, אחרי המון זמן שלא ראיתי אותו, וסןף סוף יכולתי לתת לו את המתנות ליומולדת, ולגיוס שלו (שהיה לפני שבוע וחצי) אחרי הארוחה לקחתי את האוטו של אבא, ונסעתי לסמינר גרעין והיה הכי כייף בעולם, כולל שיחה ממש טובה עם בת גרעין שלי (סיפרתי לה אפיל קצת על אמא שלי, ועל ההתמודדות/ חוסר התמודדות עם המוות שלה.)

למעלה