שירשור חוויות~~

NoAmItA ChAn

New member
טיהי XDDDD

אז בהתחלה באתי לעזריאלי ע"י אמי החמודה, וירדתי למינוס ארבע שם חיכו לי כל החמולה (כמו שחברה שלי אומרת XDDD). הכרתי את ילד ההוא ששכחתי איך קוראים לו O_O וכזה אני וגלצ'אן ניגשנו אליו וגל שאלה אותו "אתה יודע איך קוראים לי?", והוא ענה "גל", ואז אני כזה שאלתי אותו "אה כן? ואיך קוראים לי?", והוא ענה נעם אז ברחתי ממנו ;;~ המ.. כן XDDD ואז הגיע שושי, ואז ברצ'אן ואז ליסע ונדבקתי לליסע כל המפגש כי גיליתי שהיא כל כך חמודה כשהיא עצבנית XDDDDDD;; ופגשתי את הילד ההוא שאני כל הזמן שוכחת איך קוראים לו XDD (נראה לי חן OO) ואני וברצ'אן קלטנו שהוא כ"כ דומה לאריאל מהסמאר קמפ של שנה שעברה (ע"ע שיפ אריאל\היפו) XP. אז הלכנו לדיזינגוף סנטר, ובדרך התווכחתי עם שושי על כל מיני דברים שטותיים, כמו האם הוא סקווישי (פנים דורשות צביטדודה XP) וכולם כמובן אמרו שכן חוץ ממנו XDDDD וליסע כל הזמן ברחה לנו ברמזורים האדומים וחלקנו היינו צריכים לרסן אותה XDDDDDD. והגענו לסנטר וקניתי לברצ'אן מנגה שהיא רצתה באוטאקו. ופגשנו שם את שירצ'אן (סתם גבוה) ;;~ והיא כ"כ חמודה XDDDD והיא סיפרה לנו שהיא קיבלה 95 במתכונת במתמטיקה (נו, מותר לי להשוויץ XP;). ואז הלכנו לCNV (ובדרך אני, שירצ'אן, שושי וחן {?} ראינו קשיש עובר לידנו עם כלבון קטן ואז פתאום כזה הוא נבח לכלב חזק והכלב נבח לו בחזרה XDDDDDDD זה היה ממש מפחיד כי הם נבחו חזק XDDDDDDD), ונשארו לי עוד שלוש החתמות כדי לקבל מנגה, ובהתחלה כשרציתי שהמוכר יחתום על הכרטיס שלי למנגה ששירצ'אן קנתה הוא לא הסכים כי הוא אמר שזה "לא ניתן להעברה אישית", ואז שירצ'אן החליטה שהכרטיס שלה, הוא חותם לה ואז הכרטיס עובר לרשותי XP חסרו לי עוד 2 החתמות ושירצ'אן (המדהימה 33>) החתימה לי עוד פעם ואז גם גלצ'אן החמודה XDD ואז לקחתי לי את המנגה השמינית של DNANGLE~!!. אה, ומהבקבוק הריק שקניתי במכולת בדרך לדיזינגוף סנטר, הפכתי למחבט והתחלתי לחבוט בשושי XDDDD וגיליתי שהוא יכול לצחוק צחוק מרושע ממש טוב DDDDDD< והוא לא הרביץ לי חזרה!!! המ... ואז חזרנו לאוטאקו והתחלנו לנו בחוץ בשעמום (נדבקתי לליסע, שהתבאסה שבמנגת יאוי לילדים שגלצ'אן קיבלה לא היו סצינות עירום XP). ואז הלכנו לאכול פיצה (אני לא אכלתי ;;) והמנקה שם לא הפסיקה להציק לנו XDDDDD ואז הלכתי הביתה DDDD: זה בתמצות כמובן, כי היו עוד מלא אנשים ואני כבר רוצה ללכת לישון XP אז לסיכום היה כיף D:

Lust chan

New member
זה שידע את השם שלך-שחר../images/Emo135.gif

והוא מהזה לא נראה בן 18$%^$%^$ והידיד של שושי זה עדן D:

עעע## אני בקושי זוכרת משו.

{ככה אני על הבוקר. שאני מתעוררת, עדיף להתרחק}. טוב אז...@@ הגעתי, וכל מיני אנשים קפצו עליי וצעקו את השם שלי והרגשתי כזו..מגניבה, והתחלתי לשנוא את השם שלי בגלל כל זה, אבל שראיתי את שושי אז כזה: "אעאעאעאעאעאעאעאע@#!?<!@>!@<>" (כי נו, אני אחותו הפאנגירל) וחיבקתי אותו. הבאתי לגלוש את הברכה, הסתלקתי בטיל בתקווה שהיא תקרא את זה שהיא תחזור הביתה (>>;) והלכתי לשושי, שהברחתי אותו מהמעריצות הזועמות, אל המקום שיושבים במינוס חרא. (נו, איפה שהדשא המלאכותי). ואז עמדתי שהוא ישב, והרגשתי נורא גבוהה, והוא צחק. ;; לאחר מכן, אני עדן, נעם ודונו החלו לדבר על סקס (ס_ס) וטלטביז ודברים כאלו, ואז גלוש הראתה שהיא קיבלה איזה דפים כאלו של רוזן מיידן, ודנו התלהב ואז בכה שאין לו גם את זה, בצעקות של איזו דמות. ס.ס אז הלכנו לעבר דיזינגוף. אני כמובן, חציתי את מה שניתן לי לחצות באדום, וכולם צועקים. נראה לי שחלק כבר התרגלו, אז הם מעדיפים לשתוק. למרות שאני חייבת להודות לעדן, שקידם אותי לרוץ כמו הרוח בכבישים, בזמן שמכוניות מטורפות כמעט עוברות. חעחע, זה כיף. ..אבל אז כל הזמן תפסו אותי. >_> יומכם יגיע. אה, וגם תחרות ריצה עם מאי XD "הנשים תמיד קודם!@#<@!?>" ..אבל אז אור עקף את כולנו. >_> גם יומך יגיע. אמאמאמ... הגענו לאוטאקו. קניתי לגל מנגה, וכולם התבכיינו שאין כלום באוטאקו, אז ברחנו לCNV. אני חייבת לציין היה מזה חם!@>?>@ #____# ברחתי בכל הזדמנות החוצה. מדי פעם דיברתי עם מאי ודונו. ואז כולם יצאו, והתיישבנו על הספסלים, וגל כל הזמן ציינה שיש לה מאה ושתיים עשרה מנגות, וצחקנו וזה. (יו, אני מזה מסטולה עכשיו. TT; אני בקושי זוכרת ובכל זאת אני כותבת מגילה) אמ.. בסוף הגענו למצב שדיברנו על הזונה. הבנו שהוא מסנן אותנו, וגל החלה להיות עצובה, אבל עודדנו אותה (בכך שאני וקסואי דוחפת הידיים!!!!!!!11111 חיבקנו אותה), אני חושבת. והיא התקשרה להיפו וגם הוא היה מעוצבן. אבל לא נורא, התחלנו לקלל אותו ועשינו עליו שירונים של וואנבי להקת נח"ל. אף אחד מבין האנשים שהסתכלו עליו ברחוב לא הבין מה שתינו. לא נורא. חזרנו לאוטאקו, פגשנו את באקי (3>) נעם כל הזמן התקרבה, ואני הייתי דחוקה כבר בפינה. ;; למה אנשים מתקרבים אליי!@>@?#@<!>!@<#> T_T; אה, והראו לנו מנגה שוטה של גל, ואני התאכזבתי, כי אף אחד מהילדים הקטנים האלו לא דפק את השני. וזה עשה אותי עצובה. ואז ברחנו לאכול פיצה, שחלק בכלל מעוד תחילת המפגש לא היו איתנו, וזה נראה לי מוזר. דיברנו על המנקה המזדיינת ממול שרצתה כנראה לזכות שוב ב"עובד החודש" ולנקות את השולחן שלנו. על מים בטעם אפרסק עדין, "גורדי", "איתמר מתפס על קירות", משחקי מטח למינהם וכמה הלחיים של שושי דורשים צביטה. אה, וגם על לימודים, אבל זה תמיד בסוף. ;; וגל נתנה לי מהפיצה שלה. ;; תודה. 3> ודונו מהמיץ ענבים!!!!111 אה, וגם קולה!!!111 XD תודה לדונו. D: אחרי דיבורים למינהם, חלק מאיתנו היו צריכים ללכת, כי היה כבר מאוחר. אז אחרי צעקות רבות שלי ושל מאי, שאנחנו עוזבים את הבניין. (XD) כולם התחבקו (שושי החזיר לי חיבוקקקקקקקק *_*) ואני ומאי ברחנו. הלכנו לרגע ל"תומר" והמוכר כבר הבין מה הוא רוצה מרוב הפעמים שהוא נכנס. XD אני ומאי דיברנו לאורך כל הדרך, והיה נורא כיף. הבנו שיש לשנינו הרבה במשותף XDDDD; והוא הביא לי עיתון!!!!11 יואו!!!!!!!11 XDDD מגניב. תמיד רציתי לדעת מי הבאה שהנשיא שלנו אנס. הגעתי באיחור, אז פתאום ה' החליט שבא לו שיהיה קר! דווקא שאני צריכה לחכות איזה 40 לאוטובוס!@#<?!@><!@>. ;; לא נורא, היה מאוד כיף. ונעם מחבקת חזק מדי. T^T; אני ילדה קטנה ושברירית! למען השם. ..טוב אני לא. ._. (כיף להבריז משעה ראשונה בשביל לכתוב לכם סיכומים, נכון?!) מיעו.

NoAmItA ChAn

New member
אבל זה הכי כיף למחוץ אותך D:

כי כמו שציינת, את שברירית כזאת ומושית X3;;

mikokikyo

New member
אמג, מאי היה שם?!?!?!?!!??;;

ונו, שמחה שנהנת, יא צ'יבישית33333333333333>

למעלה