שירשור חדש

D e N i e L

New member
שירשור חדש

שירשור של דברים שעשיתם- ספרו הכל לנו יש הרבה חומר בערך 2 קלטות וחצי שזה משהו כמו 4 שעות ואני לא זוכר הכל אז אני אספר חלק- פעם אחת (טוב נו הרבה פעמים) לקחנו חולצה במידה גדולה ושמנו אותה על ילד שהוא די נמוך ודחסנו בפנים כריות ואז התעללנו בו למשל עגלה לשיחים הרבה הרבצות סקייט ועוד. הייתה מסיבת יומהולדת של חבר והבאתי את המצלמה אז אלעד וצחי (הילד הקטן) לקחו קרמבויים וניסולדחוס כמה שיותר לפה ואחר כך הקיאו ומרחו אחד על השני, היו כמה ילדים שישנו אז הפליצו עליהם (מומלץ בחום ממש מצחיק) וכמובן כפות. הייתה פעם אחת שהיינו בפארק אצלנו וכשאנשים עברו אז שלחו מישהו והתחילו לצעוק עליו כל מיני דברים ולרדוף אחריו, האיש נופל על הדשא ומתחילים לבעוט בו ואז בורחים (הכל כמובן הצגה אבל המכות כואבות) היו הרבה תגובות כמו "עזבו אותו אני קוראת למשטרה" היו ערסים שעברו וניסו להפריד, היו אפילו כמה בנות שהתחילו לשיר שירם של בריטני ספירס.

BiAAcH

New member
אממ, אנחנו עשינו דיי הרבה...

יש לנו בסיביבות ה-7-8 קלטות מלאות, עשינו שתי סצנות של קפיצות מאמצע מגדל מים (4 מ') לשיחים, חביצה כמובן (הגרסה שלנו לאומלט), הרבה שפיצי נפצע כשהוא עם חוטיני, ועוד כל מיני... אבל החומר הכי איכותי שלנו זה מהחופש הגדול האחרון, שרק התחלתי לצלם עם תומי ושפיצי, היו לנו לילות כמאלה מצחיקים, קנינו 95% אלכוהול, ועשינו ערב פירומנים ליד הבית שלי, אחח, אלו היו הימים...

למעלה