שירשור חדש...

tamarhp

New member
שירשור חדש...

***ביקורת*** החופש אני עובדת בבקרים בסטודיו לגרפיקה. במהלך העבודה יוצא לי הרבה פעמים להתקל בביקורת מצד ה"בוס" שלי. חייבים ביקורת בעבודה, כדי שיצא מוצר טוב, אבל יש כמה סוגים של ביקורת. לפעמים הוא מגיב בצורה מאד עדינה - "בואי אני אתן לך כמה טיפים", "תנסי להוריד קצת את האובייקט הזה", "תחפשי באינטרנט תמונה של מישהו רץ ותשימי שם" ולפעמים בצורה אחרת - "מה זה הרקע הזה?! תורידי אותו!" ולפעמים אין ביקורת בכלל, אני פשוט מגיעה לעבודה למחרת ורואה שאחרי שהלכתי שינו חלק ממה שעשיתי... יש לי כמה שאלות אליכם: 1. מה עדיף לדעתכם - לבקר, להתעלם, או לעשות מאחורי הגב? אני מדברת על כל תחום - אם מישהו מתנהג בצורה מסויימת למשל, האם להתעלם, להעיר לו, או לפנות למשהו ש"יטפל" בזה? 2. האם אתם נוהגים לבקר לעיתים קרובות? 3. האם אתם נוהגים לחשוב לפני הביקורת כיצד אותו אדם ירגיש אחרי הביקורת, ולבקר בהתאם? (אם יש תחושה שאותו אדם יפגע, אז מנסים מאד להיזהר במילים ולא להזכיר מילים מסויימות.. וכו') תענו בכנות... אחרי הכל כולנו בני אדם. תודה!

טוף...

1. מה עדיף לדעתכם - לבקר, להתעלם, או לעשות מאחורי הגב? לבקר אבל כמו שאמרת- בעדינות... 2. האם אתם נוהגים לבקר לעיתים קרובות? המממ לעיתים קרובות לא, כי אני לא רוצה להיכנס לזה, ואני לא רוצה לפגוע בבנאדם ולהתווכח איתו אבל אני מבקרת כשצריך... 3. האם אתם נוהגים לחשוב לפני הביקורת כיצד אותו אדם ירגיש אחרי הביקורת, ולבקר בהתאם? דההה אני לא אוהבת לפגוע... אני שמה את עצמי במקום שבנאדם שאני מבקרת ומתנהגת בהתאם

lali37

New member
אז ככה

1. לבקר, אבל יפה... אבל אם את יודעת שהקרב עבוד מראש/הביקורת תיצור מריבה או משהו כזה אז אפשר להתעלם. אבל במקרים כמו מה שכתבת, בעבודה- לבקר!!! 2. אני חושבת שכן... 3. זה רק לחברות הקרובות שלי, שמכירות אותי, אז אם זה משהו רציני ברור שאני חושבת איך להגיב והכל, אבל אם לא אני יכולה להיות ממש רעה לפעמים...

tamarhp

New member
סליחה

שאני מפריעה לכם בדיון הסוער על המפגש, אבל הפורום נועד לעוד שירשורים

כייייףףףףףף לך שאת עובדת בגרפיקה...

ב"ה אני מחכה לרגע שאני אגמור את חובותי למדינה כדי ללמוד גרפיקה כדי לעבוד במקצוע הזה....... ואין לי תשובות

tamarhp

New member
נווו....

אנשים, תתעוררו... תגיבו!! "אין לי תשובות" זו לא תשובה!

אני בשוק, פעם ראשונה שאני יודעת מזה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ככה. 1. אם לבקר, אז בדברים נחוצים ובעיקר לא בענייני טעם ודעות!!! ואם למשל זה משהו שאני יודעת שזה יכול לפגוע, אז אני אעשה את זה רק למישהי שאני חברה טובה שלה, בהכנה שזה בלי לפגוע בה בכלל וזה מתוך דאגה, וכמובן לבקש אח"כ סליחה ליתר ביטחון... 2. אני לא מבקרת בד"כ. אני מפחדת שזה יפגע. 3. ברור!!!!!! אם אני חושבת שזה יפגע - אני לא אגיד, אלא אם כן אני ממש מעוצבנת באותו רגע וזה משהו שמציק לי וחשוב לי כאחד. ואני בד"כ משתדלת לומר במילים מתאימות, אבל שוב: אם אני מעוצבנת, אז אני לא שולטת על עצמי... אבל אח"כ אני מרגישה רע ובד"כ משתדלת לבקש סליחה, אבל עם זאת להבהיר שזה באמת חשוב לי שאותו אחד ידע מזה.

איילת כ

New member
התשובות שלי

1. אם זה דבר שממש מפריע לי אז אני אבקר. ואם זה דבר לא כל משמעותי אז אני אתעלם, אבל מה שבכל מקרה אני לא אעשה, אני לא אעשה משהו מאחורי הגב, זה לא תורם ואף פוגע. 2. לא. 3. ברור שאני אחשוב לפני, ואשתדל להעביר את הביקורת בכמה שיותר עדינות אבל בתקיפות.(ולא אני לא סותרת את עצמי).

lali37

New member
וואי...

שרשורים מעמוד 2 קופצים?! זה אומר שהפורום ממש מוצף...

למעלה