OK...
לא! לא, לא, ושוב לא! 1. כמו שאריאל אמר (אשרינו, אשרינו... טוב, אני אפסיק) - אפשר לעבור על הלכות (ייחוד, שזה מאד צפוי, או נגיעה), עדיף מראש לוותר על זה. 2. אם זו סתם חברות שלא משקיעים בה - סתם חבל אפילו להתחיל כי היא לא תחזיק מעמד. אם משקיעים - תחשבו על התוצאות בסוף. חתונה לא תצא מזה, נכון? זה מאד נדיר שזוג מגיל כזה מתחתן. אז בעצם משקיעים בקשר שמראש יודעים שלא יחזיק מעמד, משקיעים ומשקיעים, מטפחים תקוות, עד ש... מגלים שצריך להפרד! לא חבל? 3. הגילאים שהזכרת זה גיל ההתבגרות. בגיל הזה משתנים! אני אתחבר עם מישהו, אני אחשוב שאנחנו מתאימים, ואז אחד מאיתנו ישתנה.. בכל מקרה, בגיל ההתבגרות צריך להשקיע הרבה יותר בעיצוב של עצמנו, ופחות בחבר/ה. וחברות בלי השקעה לא שווה כלום. לא רק בין בנים-בנות. הכי טוב לדעתי זה חבר/ה וירטואליים.. כמו פה בפורום.. לא עוברים על נגיעה, אי אפשר להשקיע יותר מדי (בוא נצא הערב לאנשהו.. מה דעתך על מירק? או שאתה מעדיף צ'אט?), וגם אם צריך להיפרד זה לא יהיה כ"כ כואב כמו חבר אמיתי, מצד שני - אם מגיעים לגיל חתונה והכל בסדר - אפשר להיפגש במציאות לעיתים קרובות ולחשוב על זה ברצינות...
כבר סיכמנו שיוצאים מהפורום הזה שידוכים, לא?