שירשור חדש

starman

New member
שירשור חדש

מזמן לא היה פה שירשור טוב, אז הנה שירשור של צרחות משותפות של יותר מאחד מבני משפחת סימפסון . כמו בפרק ששודר היום בערוץ star tv שבארט ומארג צרחו כשהומר כמעט דרס אותם ואחר -כך כשהסבא הצטרף אליהם .

sideshow

New member
הנה עוד אחד...

last exit to springfield הומר צורח כשהוא חושב שמר ברנז מנסה להתחיל אתו (מה שברנז באמת רוצה זה להתחיל מו"מ בעניין התכנית לטיפול שיניים).

Cartman

New member
שרשור, ידוע גם בשמו עץ

שרשור-שרשרת של הודעות שמגיבות אחת לשניה. כשהוא אומר 'אני רוצה שרשור כזה וכזה', הכוונה שאנשים יגיבו להודעה הזאת בנושא שהוא ביקש. כשאתה מגיב להודעה של מישהו, אתה בעצם משרשר אליה. מובן?

starman

New member
טוב אני אוסיף עוד כמה

כאשר בארט וליסה רואים את הסרטון שלהם וליסה בטעות מעבירה ערוץ . וגם כאשר הומר הולך ללמוד עם 3 יורמים והם השתמשו בכבל של הטלויזיה ובארט וליסה שוב הפסידו את איצי וסקרצי .

sideshow

New member
והנה עוד אחד...

cape fear הומר והמשפחה מחליפים מקום מגורים ושם משפחה( Homer Thompson) homer: Ooh, ice-creamvill !Man: No, SCREAMVILL !homer: Ahh

sideshow

New member
בעצם, בפרק הזה...

יש עוד כמה צרחות: בתחילת הפרק: הומר (מביט במכתב הרשום בדם): אההה... מישהו מנסה להרוג אותי!! לא, רגע זה בשביל בארט! בארט הולך ברחוב: סיידשואו בוב: שלום, בארט. בארט (מסתכל על אישה זקנה נוהגת באוטו): אהההה... בוב: כאן למטה בארט (והוא נופל ממתחת לרכב). ישנו גם הקטע שהומר נכנס לחדרו של בארט עם סכין חד (בשביל העוגה), ואחר כך חוזר עם מסכה ומסור חשמלי. בארט צועק בשתי הפעמים. אין.. זה פרק גדול!!

למעלה