שירשור חדש....

Copyright ©

New member
שירשור חדש....

יש לי רעיון... שכול אחד יכתוב פה אם הוא בעד אבוקות ורימוני עשן במשחקים או לא? ושיכוב למה! אז אני יתחיל אני בעד אבוקות ורימונים לפי דעתי זה מכניס צבע וחיים למשחק (מבחינת הקהל..) וזה יפה..!

../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif../images/Emo60.gif

כן כי זה מוסיף צבע וכיף למשחק, לא כי...לא אתם לא צריכים לדעת למה לא

בהביבו

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo26.gifאני../images/Emo26.gif

אז ככה, אני חושב שזה כדאי להכניס אבוקות ורימוני עשן והכל למגרש כי זה סבבה. כמה שאמרת, זה מכניס חיים למשחק, אז שהשוטרים לא יירשו, אפשר לחשוב. זה דבר יפיפיה, וזה עושה גם צבע במגרש, גם אווירה וגם הרבה ריח בעעעעעעעעעעעעעעעע.. חחחחחחחח אז כן, אני ב
()עד.

../images/Emo45.gif

אבוקות זה יפה ומוסיף חיים וצבע לעידוד ואין מבחינתי בעיה עם החומרים האלה כל עוד הם לא פוגעים באף אחד

agent V

New member
../images/Emo45.gif

בעד אבוקות כי זה מכניס הרבה צבע וחיים למשחק, וזה באמת יפהפה (ועדיף אבוקות, או רימוני עשן, ירוקים מכיוון שהרוב הן אדומות (שמגיעות מהצבא)) אבל אני נגד לזרוק אותן למגרש ועל השחקנים...כל עוד הן נשארות ביציעים, בקהל אז סבבה

Copyright ©

New member
בואו נעשה...

ביחד כולם משהו להחתים את כולם או משהו כזה בשביל שיאשרו הדלקת אבוקות במשחקים ורימונים? אתם אומרים שיש סיכוי שיאשרו דבר כזה?

agent V

New member
להערכתי אין ממש מצב שיאשרו את זה...

בגלל שאם הם מאשרים להכניס אבוקות ורימוני עשן למשחקים, בטוח חלקם גם יזרק למגרש ועלול לפגוע בשחקנים ובאנשים על המגרש...זה מסוכן מידי. מה שכן אפשר אולי לעשות זה משהו בנוסח קבוצות המתופפים שיש לקבוצות בברזיל שמקבלות חסות של מועדנוי הכדורגל. כלומר, להגיע להסכם עם המשטרה, שלכל קבוצת כדורגל תהיה קבוצה מסוימת של אוהדים שיהיו תחת מעקב של המשטרה, שרק להם יהיה מותר להכניס אבוקות, ואלה יהיו אנשים שיהיו מוכרים למשטרה, ולכן הם לא יעיזו לזרוק את האבוקות או אתה הרימוני עשן למגרש כי אז הם יחטפו על הראש, וככה בכל זאת יהיו אבוקות ויהיה צבע ביציעים ויהיו פחות המהומות בכל משחק בין השוטרים לאוהדים... סתם רעיון שחשבתי עליו כרגע..

Copyright ©

New member
לא זוכר איפה פעם קראתי...

אבל אמרו שבאיטליה יש פחים מיוחדים שהם זורקים את הרימונים לשם בפיקוח השוטרים וככה אין בעיות!

agent V

New member
לא הבנתי...

זורקים את הרימונים לפחים מיוחדים בפיקוח המשטרה? למה? הכוונה לרימונים דולקים כאילו?

יוֹאב

New member
שלום

אני מנהל פורום מכבי תל אביב, ואני מקווה שלא איכפת לכם שנכנסתי לכם לשרשור, אבל רציתי לומר שאני נגד רימוני עשן, כי הם כן עלולים לפגוע. אני חושב שהאווירה במשחקים, במיוחד משחקי עונה וצמרת שבהם ממילא בקושי נוהגים להכניס רימוני עשן, היא צבעונית ושמחה תמיד. משחק בין חיפה למכבי תל אביב לדוגמה, מביא לאוירה מדהימה שחצי איצטדיון צהוב וחצי ירוק. אם זה במדי השחקנים ואם זה בלבוש האוהדים, והצעיפים, והבלונים, והשלטים והזמבורות. זו דעתי כמובן.

אפר0ק0ית

New member
לא רוצה להיות רעה...

אבל רואים שבחרת במצנע... טוב לא נכניס דעות פוליטיות לפה עכשיו...

agent V

New member
באמת בואי לא נכניס דעות פוליטיות...

ואני חושב שיואב צודק. כל מיני רימונים לסוגיהם שאוהדים מביאים למגרש, אכן מסוכנים ועלולים לפגוע, במיוחד רימונים זרחניים שבכלל אסורים לשמוש לא רק ע"י אזרחים אלא גם ע"י הצבא מרוב שהם קטלניים (ואגב רימון כזה נזרק למגרש בטעות ע"י אוהד חיפאי במשחק האחרון). רימוני עשן עד כמה שאני יודע פחות מסוכנים, אבל אם יש תקלה ברימון או שהאוהד שרוצה לזרוק אותו למגרש לא זורק מספיק חזק והרימון נופל בקהל, חבל על הזמן איזה נזק זה יכול לעשות. אבוקות ודברים אחרים שמוסיפים צבע ושהם נייחים (הכוונה שלא זורקים אותם), זה יכול להיות נחמד ולהוסיף צבע וחיים לקהל. אבל צריך לקחת בחשבון גם את הסיכון שבכך. והסיכון הוא קיים והוא גבוה.

יוֹאב

New member
כשאין מה להגיד...

אז פשוט לא אומרים. ממש קשור עכשיו העניין של מצנע לנושא הדיון. זו לא את שטענת שהפורום מדרדר רק לפני כמה הודעות שלך? קראתי את מה שכתבתם בפורום, וראיתי צורך להגיב. אולי את מעדיפה לסקול אותי באבנים?

למעלה