שירשור חדש.

שירשור חדש.

היה אפשר לקרוא לזה משחק. אבל אני מעדיף שזה יהיה קצת יותר רציני ממשחק. אז שמעו מה עושים. אני למשל מביא שם של אומן, וזה שמשרשר צריך לתת שיר של אותו אומן שהוא רוצה שאלאניס תחדש ולמה או מה אפשר לשנות. רק אל תתנו שמות של אומנים לא מוכרים כי זה לא יילך. אז ככה, אני הייתי שמח אם אלאניס הייתה מחדשת את השיר של ג´ואן אוסברון What if god was one of us בלי שום שינוי, השיר הזה חייב להיות מבוצע ע"י אלאניס. עכשוי תורכם, תתנו לי שם של שיר (או שירים) שאתם רוצים שאלאניס תחדש מתוך השירים של: הקראנבריז

האמת..

חשבתי שזה מה שיבחרו פה:) שיר של גאנז-civil war כי יש בו הרבה מסר או אממ november rain כשאלאניס תשיר אותו אקוסטי ואיטי:))) הלאה.. שיר של שריל קרואו

j u n k

New member
פחח טוף אז אני אבחר.

שיר של שריל.. favorite mistake שיר של.. ג´ניס ג´ופלין (וואו זה קשה)

דבר מצחיק שקרה ו...

קודם כל... אני ורוית רשמנו ביחד "nobody hurts" וחידוש ל- RHCP. פעם שנייה שזה קורה בשירשור. בקיצר בשביל שלא יהיה בלאגן, אז הלחטנו שההודעה שלי תמחק.... אז אני מאוד מקווה שאלאניס תחדש את: road trippen , השיר הכי טוב של RHCP לדעתי. שיר מדהים! בלי שום שינוי. ועכשיו תורכם... אלישיה קייז (שאגב, האלבום הראשון שלה, אלבום מצוין! לכו לקנות ותשמעו את BUTTERFLYZ)...

j u n k

New member
whisky bar

איזה קטעים אני בדיוק לובשת חולצה של ג´ים מוריסון המלך
שיר של גארבג´

I Was Hoping

New member
silence

שיר של... טורי איימוס *לא מבינה איך אף אחד לא הציע את זה קודם*

fast car

אותו קצב של הפזמון רק שהבתים יילכו מהר יותר. שיר של ... אלאניס מוריסט (כלומר איזה שיר אתם רוצים שהיא תקליט מחדש) (דרך אגב רעיון מקורי או לא?)

AlanisJunkie

New member
Keep the radio on

כי לכולם יש את המילים אבל אף אחד לא שמע את השיר הזה מעולם. אחלה רעיון. שיר של ביורק.

בחירה טובה אבל...

אני לא הייתי בוחר אותו. קצת מוזר שאלאניס תחדש שיר שאף פעם לא שמעתי. בכל אופן אני הייתי מעדיף שאלאניס תחדש את CAN´T NOT. שהכל יישאר אותו דבר רק שהסוף יהיה כמו בהופעות שיש את הסולו של הפסנתר. גם אני וגם דן ממש אהבנו את הקטע הזה. תורידו את can´t not (99x) ותבינו על מה אני מדבר. בכל אופן, אני לא מכיר הרבה שירים של ביורק. היחדים שאני מכיר היו שהיא שיחררה השנה והם והקליפים שלהם ממש מפחידים.

moriss

New member
Bjork - Bachelorette

זה עם הספר הגדול שהיא מוצאת ביער, שכל המילים שלו נעלמות אחרי שכולם כבר קנו אותו! שיר מדהיייים!!! או All Is Fall Of Love גם כן שיר מהמם או HUNTER, ויש עוד מלא, כי ביורק מ-ה-מ-מ-ת!!! טוב, איזה שיר של סמאשינ´ פאמפקינס הייתם רוצים שאלאניס תחדש?

למעלה