שירשור חדש.

ה מ ש י ח

New member
שירשור חדש.

שני דברים: א) אני לא מוצאת את ההודעה ההי שמישהו רשם איזו שטות על העירייה ואני לקחתי אותו ברצינות ואז ענתי העמידה אותי במקומי. אם מישהו ימצא את זה אז שישלח למרב וזה כבר חענה לה מה אני חושבת על עירייתינו. ב) מפגש פורום חיפה. אני משאירה את זה לכם. רק שבמקום ליחשושים פה ושם בעיניין פשוט תקבעו.

ה מ ש י ח

New member
וואו, כמה שגיאות אני מאשימה את השעה

ההי= ההיא. חענה= יענה. לא קורה לי בד"כ אבל אני עייפה.

בקשר למפגש

אני חושבת שכבר דיברנו על זה אבל כזכור לך יקירתי מישהי פה הציבה לנו גם זמן "לא בשבועיים הקרובים"....... חשבת על זה שיש עוד חברי פורום שצריכים להסכים על זמן,תאריך ומקום? באחש השרשורים הקודמים רשמתי את הסיבות מדוע ולמה (הזברה לובשת פיג´מה) לא נערך מפגש עד היום וגם שיתנו רעיונות היכן ומתי יש לקיים את המפגש. כפיש?

ה מ ש י ח

New member
היי, לא ציינתי זמן,

רק רציתי שתגבשו החלטה כדי שאולי אני אוכל לכופף את העיסוקים שלי קצת.

ה מ ש י ח

New member
אגב, ידוע לך אם יש פה מישהו/ מישהי

מסביבות בת גלים-קריית אליעזר-קריית אליהו? חוץ ממני כמובן?

לא ממש.....

אני משפרינצק (שער-העלייה) עוזר???

ס22ה אגזוזים!!!../images/Emo8.gif

יאללה נראה לי אני אפרוש......כבר אין לי כח לכתוב....... שיהיה לך לילה נפלא ושבוע מקסים!!!!

ה מ ש י ח

New member
טוב, אז אני ערה

ואני נוסעת לקיבוץ נען עוד כשעתיים ורבע. ומחר אני נוסעת משם לגולן להופעה של אהרון רזאל ואני אחזור... ממממ... יום חמישי? כל עוד אני פה, אתם רוצים למסור משהו למישהו? זה הזמן. אם לא, שיהיה לכם בוקר מצויין והמשך שבוע מגניב ולא מתיש מידי.

את עדיין לא אמרת לי מזל טוב../images/Emo46.gif

אבל לא משנה!!!!!! עזבו תעובדה שזאתי שרושמת למעלה אני מכירה אותה 15 שנה?! עזבו תעובדה שסבתא שלה גרה קומה מעליי?! אבל היא לא אמרה לי מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!! וכןןןןןן אני יעשה לך בושות
שכחת אותי

KOBIK

New member
היי אני פו ולא פו

מיכייון שקיבלתי תלונות על כך ..... שאני לא מופיע פה לתקופות אני מודיע על קמבאק ה נ ה א נ י ! ! ! אז זהו אני פו ומקווה לישמוע מיכם .... מה עושים ?איך מבלים ? ואני מבקש מכולם בלי יוצא מן הכלל ובלי תרוצים !!! מובן?!..... יאלה עד אז יום טוייב לכם והרבה .....(מה ש´תרצו) בה ביי אוהב המונים
קוביקול

KOBIK

New member
וגם....וגםםםם....המממ..

יש לי שאלה יש איך לישמוע את רדיו חיפהפה באינטרנט??? בוקר טוייב לכולם בה ביי

למעלה