שירשור חדש

נהראש

New member
שירשור חדש

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם, אני יורד מהחוטים, אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים (פינוקיו) בואו נפתח דף חדש ונזמין את "המתנגדים" לתת משהו מעצמם. על דרך החיוב, אינקה, ספר על עולם הזן, על תודעת 'לא יודע', הרי ניהלת פורום זן ותודעה ואף הדרכת זן (אם אנני טועה). איך אתה מתרגל?, ואיך אתה משתחרר מהסבל? אשמח לשמוע ולהרחיב את עולמי.

בהצלחה ../images/Emo13.gif

אינקה

New member
אהלן נהראש

אחרי קמפיינים של השמצות שניהלת נגדי על פני כמה שרשורים ודאי תבין שאיני מתלהב לשתף אותך כרגע בדרך שלי. מה עוד וברגישות ופתיחות מופלאה הגדרת אותי כרגע כ"מתנגד" והזמנת אותי "לתת מעצמי". אתה וחבריך ודאי תכחישו במרץ אבל מי שעיניו בראשו מבין לאן זה מוביל. יום נפלא.

נהראש

New member
דיון רציני

יכול להערך אם יציג כל אחד את דרכו, מתוך התנסותו הישירה (שהיא הדרך היחידה להכיר את טבעם האמיתי של הדברים), ועל דרך ההשוואה יבחנו הצדדים. בבחירה שאתה עושה לנגח שיטה אחת מבלי להציג חלופה או דרך שונה אתה מגדיר את עצמך בתור "מתנגד". אין זה כינוי גנאי, זהו תיאור של זה אשר פועל מתוך התנגדות ולא מתוך יצירה או יוזמה, או נתינה אישית. בקשר להשמצות ולסגנון, לפי דעתי הטלת דופי מתוך אמת חלקית - היא השמצה גסה, ואתה עשית כך בדיוק. מה שאני אמרתי הוא שאתה כותב ללא אינטגרטי ומטעה אחרים, וזאת תגובה סבירה להשמצה גסה. אני ממשיך וקורא לך לשתף ולתת מעצמך כדי לאזן בין הכוחות וליצור דיון רציני, לאזן בין הכח היוצר והכח הקוצר

אינקה

New member
דיון רציני יכול להיות גם ממוקד

הדיון היה על השיטה של גוואנקה. אין חובה להציב לה אלטנרטיבות כדי לדון בה ברצינות, מספיק לדון במרכיבים שלה עצמה. את שאר דבריך איני מקבל אבל מתוך היכרות עם הנפשותהפועלות כאן גם איני מתכוון להיכנס לזה. תודה ויום מקסים.

הצופה.

New member
אני הייתי מזמין את כולם על בסיס הסיבה להיותם

ושואל מה הוא שחרור? ולפני כן מה הוא סבל? וכל אחד יכתוב מניסיונו ולא על סמך "מורים מתים" את הלמידה שלו האמיתית מה שנקרא לחישת מלאכים (האמת הבילתי מעורערת שלך)

dharmax

New member
->

אני דווקא לא מסכים עם ההגדרה של אותה קבוצה ככאלה שרק מתנגדים ולא נותנים דברים ביוזמת עצמם. גם אינקה, גם דרול וגם בארס יוצא להם לתת הרבה מדעותיהם לגבי מה שנכון לעשות. זה שאינני מסכים באופן כמעט גורף לדבריהם (כמעט לכל משפט או חצי משפט שהם כותבים) ואפילו מפציר שוב ושוב באנשים להתרחק מהאנשים האלה ודבריהם, זה משהו אחר, שאפילו הופך אותנו ל"מתנגדים" בעיניהם. אני מאחל לך בהצלחה, כמובן. ברכות

למעלה