שירשור חדש

שירשור חדש ../images/Emo141.gif

טוב, עכשיו אחרי שטיפלנו בבעית היותי אהבל לצערי, כפרה עליי, בואו נעבור לנושאים מעניינים יותר. יש לי הרבה ספרים, פשוט הרבה, ירושה מאבי ז"ל, ויש לי ביד עכשיו ספר שקוראים לו תורת חובות הלבבות, נכתב ע"י רבינו בחיי ב"ר יוסף זצ"ל, לא מכיר את האיש, ולא יודע מה משמעות כל הקיצורים האלו כי אני בן אדם דיי חילוני....... כפרה עלי. אשמח מאוד אם מי שהוא מכיר את ההיסטוריה של האיש, אשמח ללמוד עליו. הוא כתב את זה בשפה הערבית, ויש לי ביד את התירגום לעברית ואנגלית. במקרה פתחתי את שער הכניעה, ויש שם תועלת הכניעה. זה מזכיר לי את חטא היוהרה, בכל אופן, הוא אומר, מי ששמח בחלקו זה דבר טוב בגלל שמי שנכנסה בו הגאווה והגדולה אין העולם וכל אשר בו מספיק לו לכלכלתו ולגובה ליבו, והוא בז לכל ההשגים החלקיים שהגיע אליהם (ואללה פרויד ואושו וכל החברה קטנים לידו, אבל דווקא הם התפרסמו והוא לא ידוע). זה מזכיר לי את אבי ז"ל, שהיה לו ציפיות גבוהות ממני, אבל לא עשה הרבה כדי לעזור לי בעניין, אני יכולתי לזהות בעיניו את האכזבה ממני, וזה מאוד כאב לי. אני נזכר שיום אחד נסעתי עם אבי לעשות בדיקות, פה בארץ, והאחות נתנה לי כוס ביד כדי למלא אותה בחומר המוזהב, ושלחה אותי למיטה של חולים מתוך עשרות שהיו באולם שהיה מלא באנשים, ואמרה לי שם תעשה, ואני נפל ליבי, בהתחלה אמרתי זה קטן עליי ואני אראה להם מה זה גבר, אני אמלא להם כזו כוס מלאה וענקית שכולם כולל אבא יבינו שאני גבר אח'ו שילינג.... ואין,לא יצא לי, אפילו לא טיפה לא יצאה, ונכנסתי מאוד ללחץ כאילו שנפלו עלי כל השמים, וכבר לא ידעתי מה לעשות. ובא אבי כועס אפה אתה, ואנ י גימגמתי בצער ערב, שלא יוצא לי, ואז בכאב רב אבי אמר בעיראקית ( חתי בהאיי רוחכ עזיזי עליכ) כלומר אפילו בנושא הזה אתה מאוד קמצן בלשחרר מנשמתך. בסוף אך שהוא סידרו לי מקום מוסתר, ובקושי הצלחתי למלות חמישית מהכוס, אחרי הרבה מאבקים כמובן. כל טוב.

לנוסע התשיעי, חבל שאתה לא

מודע לעושר שבסיפורים שלך, נכון שיש שם כמה נקודות תורפה, אבל עדיין יש שם הרבה עושר. נו מתי אני מקבל סיפור חדש דנדש ???????????????

flower45

New member
סייח כפרה עליך הצלחת לבלבל אותי

אולי בגלל שהיה לי יום מעייף וקשה ומעצבן ולח.. התחלת עם הספר של הרבי ההוא ומה זה שער הכניעה? מה מסופר שם ולמה יש תועלת בכניעה? אחר כך הגעת כאסוציאציה לחטא היוהרה .. משם ישר לציפיות של האבא שלך ולהמשך הסיפור המושתן. לא מצאתי חוט מקשר בין כל החלקים ויצאתי מבולבלת והייתי רוצה יותר לשמוע (אם אתה מוכן לספר) על תוכן הספר של הרב שכניראה השפיע עליך.

לגב' פרח השרמנטית ../images/Emo141.gif

כאן הכניעה הכוונה לכניעה לרצון האל לקבל את מרותו, והוא מגיע לזה דרך הרעיון של קבלה עצמית, אני קראתי מהספר רק שני עמודים........ כפרה עליי, ומה שהבאתי זה שתי שורות ממה שהוא כתב, והקשר הוא שלאבי היו ציפיות גבוהות ממני שלא עמדתי בהם וצריך לדעת לחיות עם ולקבל את מה שהצלחתי להגיע אליו. הרי נורא קשה עבור נער, באמצע אולם ענק, להוציא בולבול ולהתחיל להשפריץ, אבל אני אז לא ראיתי את כל זה אני הייתי מאוד עסוק בלעמוד בציפיותיו של אבי.

לעציץ פורח, תודה לך ../images/Emo141.gif

האם אתה יודע, אפה אני יכול להשיג את הספר הזה בשפת המקור כלומר בשפה הערבית ??? תודה

תגידו - למה אי אפשר לפתוח פה הודעה

חדשה? ממש מעצבן - המלבן של הנושא לא מופיע כשאני לוחצת על הודעה חדשה משהו דפוק לגמרי במימשק הזה והנה ציטוט מדליק מאיזה בלוג - מעשה בעגלת ילדים ובבעל מפגר בזמן האחרון בגלל המלחמה וכל זה בעלי הרבה יותר שקט מהרגלו ומשום מה פחות מעצבן אותי גם. אני יודעת שהוא עסוק בהצטיידות והוא מתעסק הרבה עם התיק ירידה למקלט וגם פתח פנקס חדש לסכם את כל התיאוריות שלו בעניין המלחמה וגם רושם שם עיצות צבאיות שהוא מעתיק מאתר דבקה. עדין הוא לא מסכים לראות את גיא זוהר וגם לא מרשה בכלל שנראה אותו לא בטלויזיה של הסלון ולא בחדר שינה. ניסיתי להגיד לו שגם מנחם הורוביץ עושה לי את זה אבל הוא לא קנה את זה. האמת שאני מאד מחבבת את מנחם הורוביץ. בא לי לאכול איתו חמין. בכל אופן חשבתי שחבל לי להזניח את הבלוג נאצה ולכן אני אנסה להזכר בכל מיני מריבות עבר מסעירות במיוחד. היום אני אספר לכם על המריבה בדבר עגלת הילדים. כזכור לי ולבעלי אין ילדים. לבעלי יש מה שנקרא זרע עצל או משהו כזה ולא היה לנו אף פעם כח לטיפולי הפריה וגם לא כסף או עצבים. אז החלטנו שלא יהיו לנו ילדים גם כי הילדים שאנחנו רואים מסביבנו די מכוערים ומעצבנים ונודניקים ולא התחשק לנו גם. אבל עגלת ילדים לעומת זאת דווקא כן רצינו. היא מעולה לסחיבה של קניות ומים מינרלים וכל מיני חבילות מהדואר וזה. עשינו סקר שוק מאד נרחב על עגלות ובעיקר בדקנו את הגודל שלהן וגם של הסל שמתחתן וגם את הכובד ואת הקלות גילגול גלגלים ועליה וירידה במדרגת המדרכה. קיבלנו הרבה פרצופים מכוערים כשחזרנו ואמרנו שלא מעניין אותנו הנוחות של התינוק. קנינו אותה לפני כמה שנים ובאמת שזאת היתה רכישה מעולה. מאז הקניות במכולת הפכו לתענוג. לא צריך לסחוב כלום ואנחנו קונים הכל ליד הבית בלי שצריך לנסוע לאיזה סופר רחוק. אבל מה. אחרי כמה זמן בעלי פתאום אמר שלא נעים לו להסתובב עם העגלה בלי תינוק. הוא התחיל להגיד שרק אני אלך למכולת ומה זה לא התחשק לי. רבנו המון בעניין הזה והגענו למצב שלא היה לנו אוכל בבית איזה שבועיים כי כל אחד אמר שהשני ילך. כמובן שהוא גם עירב את אמא שלו בזה שטענה שכל החיים שלה רק היא עשתה קניות ושזה עבודה של נשים. אחרי שכבר כ"כ שנאנו אחד את השניה עד שישנו בחדרים נפרדים הגענו להסכמה שנעשה תור תור וזהו. אם הוא לא רוצה להשתמש בעגלה בעיה שלו. המפגר לקח את העגלה וכשהוא חזר אתם לא מאמינים- הוא סידר את כל הקניות בצורה של תינוק ענק עם ראש של אבטיח וכיסה אותו בשמיכה מלוכלכת של פיקניק. זהו. זה הסיפור. אם תראו אנשים עם עגלה ובתוכה קניות תדעו שזה אנחנו אבל אל תגידו הי הנה ריטה הסוררת כי אז בעלי יתחיל לחשוד ואם בעלי יראה את הבלוג הזה- אני אהיה חייבת להפסיק לכתוב אותו כי יהיה כזה סיפור שחבל על הזמן.

למדאם, וואיי אזה סיפור יפה ומאוד

נחמד, אני מקווה שזה סיפור לא נכון, ושהוא בדויי, אבל הוא באמת כתוב בחן ומצחיק, ועושה שמח על הלב, בתנאיי שזה סיפור לא אמיתי. מאוד תודה שהבאת לנו את זה. באהבה ממני,

tvrui10

New member
אורמור/באטרפליי, נדמה לי שמן הראוי

לתת קרדית לכותב המקורי. זה גם מהווה אחד מעקרונות הפורום, לא?

אורמור

New member
צודק אהרון, באטרפליי כנסי פה ווקשה

מן הראוי היה שתביאי לינק לבלוג או לפחות את שמו כדי שנדע למי לתת את ה-הידד צודק בהחלט, תודה אהרון זה לא סתם עיקרון זה אפילו חוק אור

למעלה