שירשור התפקדות

שירשור התפקדות ../images/Emo98.gif

מה לעשות? אני הדובר.. שם: גיל: מין: מיקום בארץ: כיתה: מסנג'ר\אייסיקיו: מסר לאומה: מילה או שניים על המנהל שלנו: מילה או נשיים על הדובר שלו (אני כמובן): תמונה: שבוע טוב

hitchhiker218

New member
../images/Emo195.gif

שם:אביה גיל:15 וחצי מין:נקבה מיקום בארץ:קרית אונו כיתה:י' מסנג'ר\אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:226625165 מסר לאומה:אני אחסוך.. מילה או שניים על המנהל שלנו: נסע רחוק ולא חזר...(על מנגינת באסטר בקסטר מ"ארתור" התוכנית השולטת
) מילה או נשיים על הדובר שלו (אני כמובן):אתה איגואנה מופרעת... ולמה כוונתך במילה "נשיים"? חח תמונה:מי שראה אותי יודע שבאמת לא כדאי! חחחח

hitchhiker218

New member
הקומדי סטור היתה אחת התוכניות השולטות!

ואני יורדת עליך רק כי זה הדדי, ומתוך ידיעה ברורה שאתה לא תישאר חייב ותחזיר לי!D:

מה שלומכם?

שם: חזקוש גיל: עוד חודש 18 מין: ז מיקום בארץ: תל אביב כיתה: י"ב 2 מסנג'ר\אייסיקיו: אייסיקיו 301073072 מסנג'ר- [email protected] מסר לאומה: שינה בשבת תענוג מילה או שניים על המנהל שלנו: "יאיר בדרך כלל תלמיד מצטיין, אבל הפעם הוא איכזב אותי" מילה או נשיים על הדובר שלו (אני כמובן): אין אומרים שיבחו של אדם בפניו תמונה:

nothingman1

New member
אתה מנוול בצורה לא נורמלית

נשאר בבית יום לפני המבחן, ואז מנצח אותי!

א. יכול להיות שאני אנצח אותך!!

ב. להפך, אני התבאסתי מזה שנאלצתי להשאר בבית (מיגרנה, אתה יודע) במקום לבוא לישיבה וללמוד איתך בבוקר (גם הספרים שלי היו בלוקר)

אני על כדורים,נא לא להתייחס..(רציני)

שם: רחל גיל: 87 מין:בכיף מיקום בארץ: אור עקיבא כיתה: נו באמת מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] איסיקיו(שאני בקושי שמה) 285343503 מסר לאומה: תחת יכול להיות איבר ממש כואב.. מילה או שניים על המנהל שלנו: הוא במילא לא יקרא את זה,מה זה משנה? מילה או נשיים על הדובר שלו (אני כמובן):במילא לא אכפת לי ממנו,מה זה משנה? תמונה:תמונה בתחת שלי שבוע טוב איזה טוב.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

nothingman1

New member
חשוב לי להדגיש שקראתי את כל 5 ההודעות שנכתבו

בפורום בזמן שנעדרתי... וכמו שאמרתי, מחר הקאמבק

Anuerysm

New member
לא קבעת פה שום עובדה שאת יכולה לטעון

עליה שהיא רצינית

בדנתמ

New member
חדש ומתפקד...

שם: אהוד גיל: 20 מין: זכר מיקום בארץ: מבשרת כיתה: אם בגילי עדיין הייתי בכיתה זה היה מטריד משהו... אפילו כיתה בטירונות... מסנג'ר\אייסיקיו: מסר לאומה: תנו בראש! מילה או שניים על המנהל שלנו: אין לי מושג, זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום הזה
מילה או נשיים על הדובר שלו (אני כמובן): אותו דבר כמו על המנהל...
תמונה: אין לי כוח עכשיו... 4 וחצי בלילה, חזרתי הביתה ואני הולך לישון...

למעלה