שירשור התמונות !!!

RED OR DEAD BS

New member
שירשור התמונות !!!

בשרשור הזה כל אחד ישים תמונה שקשורה להפועל, קהל, שחקנים, כל מה שיעלה בדעתכם, כמובן שיהיה קשור להפועל.

מוצארט

New member
אני אוסיף שניים

בעברי אספתי בולים. התמונה הראשונה זוהי סריקה של הבול הרישמי של מונדיאל 2002, בתוך ה"בלוק" שלו.

מוצארט

New member
כמובן ששכחתי להוסיף

שאספתי בעיקר בולים בנושא כדורגל, אני מחזיק משהו כמו 600 בולים בנושא, רק שהפסקתי לפני 7 שנים. הסריקה השניה, היא של בלוק בולים, עם רשימת האצטדיונים בצרפת שהשתתפו במונדיאל 98. אם יהיה ביקוש, אני אסרוק עוד כמה בולים יפים שיש ברשותי.

רוני 2112

New member
חבל שאי אפשר לצרף סרטון

קיבלתי במייל שערים ממממדדדדדדדהיםםםםםםםםםם מכל מיני ליגות בעולם משו משו, שאולי אחד מהם עבר "שיחזור" בארץ, והצלה מדהימה של שוער תקראו לאט ותבינו, הכדור עובר מעל השוער והשוער מזנק כביכול קדימה ועם שני הרגליים האחוריות הוא בועט בעקבים שלו בכדור ומעיף אותו מחוץ למיסגרת השער פשוט מדהים

אתם עוד ילדים...זה היה ...

רנה איגיטה,השוער הענק של קולמביה במונדיאל 90 (במקסיקו,אני חושב). בכל אופן,השוער הזה נאבק עם צ'ילאברט הגדול(שוער וולז סרספילד בעבר,ונבחרת פרגוואי) על מי השוער הכי משוגע. איגיטה נתן הצגות שאף שוער לא יתן באף תקופה בחייו,והוא למעשה הטמיע את העובדה ששוער יכול להיות גם חלק ממשחק מהנה. הוא היה כובש!! ולא מעט,במשחקי מונדיאל וליגה. עוד על שוערים (אני בעצמי הייתי שוער עד לפני הצבא) אוכל לענות לכם בכיף.

למעלה