שירשור הריסה של ערוץ הילדים!

dekel555

New member
שירשור הריסה של ערוץ הילדים!

כל מה שעיצבן אותכם כל מה שהצחיק אתכם כל מה שעולה לכם בראש שערוץ הילדים הרסו בסידרה לשרשר לפה! אני מתחיל! אני לא זוכר באיזה פרק ובאיזה הקשר זה קרה אבל זה היה אני חושב בסאגת סופר בוו אחרי שקאיושין הזקן הזה חיזק את גוהן אז הם ניסו לשכנע אותו לבוא לכדור הארץ או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק... אז הם הביאו לו חוברת פורנו ובערוץ הילדים הם הפכו פורנו לקומיקס! וגוקו כזה אמר לו יש בכדור הארץ הרבה הרבה קומיקס יש אפילו אנשים מיוחדים שמלמדים איך לצייר קומיקס ואני נשפכתי מצחוק!

dekel555

New member
בדוגרי...

אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים על ערוץ הילדים שהרסו את הסידרה ושהבם הפכו אותה לתוכנית לילדים ושיש חרא תרגום תגידו מה שאתם רוצים אבל בתכלס כל הכבוד להם שהם בכלל הביאו את הסידרה לארץ!

gokussj2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מה שהם עשו חחחחחחחחח אני כבר רואה את את הקאיושין מזיל ריר באותו קטע על קומיקס , זה כל כך לא מתאים היה לו הבעה חרמנית כזאת

gokussj2

New member
זה לקח דקה

תוכנה שעושה קטע וידאו , מפעילים אותה לוחצים פעם אחת f9 להתחלת קובץ ועוד פעם f9 מתי שרוצים לסיים וזהו יש קובץ בשולחן עבודה , לא קשה

segev1989

New member
מה לא מעצבן במה שהערוץ עשה!!!!!!!!!

הדיבוב דפוק ןמצונזר עד לרמה של ילדים בכתה א', הפירסומות מעצבנות.. כמו שנגיד בגירסה האנגלית ווג'יטה כל הזמן קורה לבוו שמן. אבל בגירסה העברית הם שינו את זה לתינוק... אויש זה נימשע כל כך מטומטם אם יש משהו שהכי הרגיז אותי בסידרה זה, זה......

harar8

New member
זה היה חוברת פורנו?../images/Emo12.gif

בגלל ערוץ המפגרים (ככה אני קוראת להם) חשבתי כל כזמן שזה חוברת קומיקס בגלל זה לא הבנתי למה קאיושין הזקן מתלהב כל כך מחוברת. והנה למה הם עיצבנו אותי: קודם כל הם קראו לווג'יטה מקיטה ועכשיו מה לכל הרוחות קשור השם ווג'יטה למקיטה זה אפילו לא דומה אפילו לא זהה זה כל כך עיצבן אותי
במשך חצי שנה שראיתי דרגון בול זי (בערוץ) חשבתי שהשם שלו זה מקיטה עד שראיתי שזה ווג'יטה. והם בכלל הרסו את הסדרה עם הדיבוב המפגר שלהם היה עדיף שהם יביאו את הסדרה ביפנית או אנגלית.

בבקשה

תעזרו לי ותיכנסו ללינק הזה http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=17490

למעלה