שירשור הפרק של היום- יום שני

y o n i X

New member
שירשור הפרק של היום- יום שני

איזה פרק יפה!! חחחח הלורי הזאת ממש שרמוטה.... הקטע הכי מצחיק לדעתי היתה בסוף, שהייד חוסם את הדלת

4667

New member
פרק שולט... היו אבל יותר נחמדים...

פז בסוף דהוא דיבר על "עינוג"... חחחחחחחחחחח

L e s t a t

New member
הקטע הכי טוב

אני מתלבט בין הקטע שבין קלסו להייד אחרי שהוא היה צריך לשקר לג'קי לבין הקטע שמסביב לשולחן (כשמתמקדים על כל אחד בנפרד, שאומר משהו ואז המצלמה עוברת למישהו אחר). "אתה איש קטן, זר ומרושע... לעולם אל תשתנה" (הייד לפז)

L e s t a t

New member
שכחתי עוד משהו נחמד

הקטע שאחרי כל הריב שהיה בארוחה פתאום הייד אומר "These are great potatos Mrs. Forman".

פרק חמדמד...

הקטע האהוב עליי ביותר: כשקלסו אומר משהו ציני (ואידיוטי כראוי לקלסו) והייד עונה לו על זה ברצינות, אז קלסו שואל את הייד אם הוא יודע מה זה סרקזם, והייד עונה לו שלא.

חופית19

New member
פרק קומי מצויין!!!../images/Emo45.gif

לא הפסקתי לצחוק לרגע הקטעים עם קלסו וג'קי היו קורעעים, במיוחד השיחה בסוף שלקסו אמר לה בדיוק מה שהייד אמר לו להגיד. קטע ענק!! ושקלסו שאל את הייד אם הוא יודע מה זה ציניות...חחח ולורי, איזו שרמוטה, אבל שרמוטה במובן הטוב של המילה:) היא כזו מותק!! הקיצר, פרק שולט ביותר, ומשהו לסיום הסדרה מתרחשת בשנות ה-70, אבל בפורום הזה יש אווירה של המורדים ובריטני ספרס ופחות של רוקנרול משובח, אז סורי על הפלצנות, אבל כדאי שתשפרו את הפורום, אני לא אומרת שהוא צריך להיות עמוק כמו פורום "באפי",כי בסהכ מדובר בקומידה, אבל בכל זאת.. תכניסו בו קצת יותר בשר, כי כרגע הוא די משעמם ומוצף ילדות קטנות (קבלו את זה כביקורת מאחת שאיכפת לה).

4667

New member
הפורום בסך הכל בן כמה ימים

ככה שקצת בשר יקח עוד זמן. ואני אישית חושב רק בגלל שהסדרה מדברת על שנות ה-70 כביכול, לא אומר שצריך לדבר פה על לד זפלין ושות' ולא על אואזיס או בריטני. אין קשר.

Kryptonite

New member
הפורום הוא הפורום שלכם.../images/Emo168.gif

ואם את מחשיבה את עצמך חברה בפורום - את יכולה לשנות. זו לא חוכמה לעמוד מהצד ולומר מה לעשות (כמה קלישאתי שזה יישמע), אני לא יכול להניף שרביט והכל יישתנה, את רוצה טופיקים על רוקנרול משובח? בדיוק למעלה, בפינה, יש כפתור כזה, "הודעה חדשה". את יותר ממומנת.

MrJacKasS

New member
אוף ../images/Emo46.gif

דווקא שיש פרק יפה עם הרבה קלסו וג'קי אני לא בבית (ל"ג בעומר)
יש סיכוי שיהיה מתישהו שידור חוזר של הפרק?

crazy4tc

New member
אם לא שידור חוזר אז...

מישהו יכול בבקשה לספר לי מה היה??

Uni©orn

New member
../images/Emo4.gif

אוף פספסתי ודווקא הייתי בבית המדורה התחילה רק ב11 בעע

Lady of Buffdom

New member
הקטע שבו קלסו שאל את הייד

אם הוא יודע מה זה ציניות היה ע-נ-ק!