שירשור העולמי מספר 1!

Doctor Evil

New member
Ciao

Ciao- come lei fanno oggi? Lei amerebbe un pezzo grande di pizza col peperonni ed una ciotola di spagheti?

Michelle est un shroomzie

Parfois je déteste ce chaos m´entoure quand toutes les réponses que je vois vont vers moi. Noie-t-je? Disparais-je? OU habite-t-je jusqu´à tous vos rêves qui a fait me cette façon? Noie-t-je? Noie-t-je? Noie-t-je? Noie-t-je?

sivani

New member
לא מוכנה להשתתף! ../images/Emo3.gif

יש לי שנאת דם לשפה הזאת, ולא בגלל שהרבה צרפתים הם גזענים אלא בגלל שהיא פשוט מעצבנת אותי בטירוף...הגייה והכל

eb182

New member
גם אני שונאת את השפה הזאת

בעיקר בגלל שכל המילים בה נשמעות כאילו הם מקיאים משהו

FriendlyFriend

New member
חחח

אני זוכרת שאני התחלתי ללמוד צרפתית תמיד צחקתי על זה...... למשל את מספר אחת (une) תמיד ששמעתי אותו צחקתי.......או הקאתי

מקיאים משהו?

להפך, דווקא צרפתית נשמעת נורא עדינה (כשיודעים לבטא אותה טוב כמובן). אם כבר שפות שמקיאים, נסו לעשות שירשור בגרמנית

eb182

New member
דווקא גרמנית זאת שפה מצחיקה

צרפתית פשוט עושה לי בחילה ולמה אומרים שזאת שפה רומנטית? איכס

FriendlyFriend

New member
שום שפה לא רומנטית..

חוץ מג´יבריש...: אני אוהב אותך-ערגערק ריקאיקיאי כערקע (*מנגבת דמעות*)

חחחחח ../images/Emo6.gif

אולי כשמבינים את השפה אז היא נשמעת קצת יותר רומנטית.. וואטאבר.. האיש הזה מעצבןןןן אותי..

WillowFreak

New member
גם כשמבינים את השפה היא ממש לא...

נשמעת רומנטית !! מה רומנטי השפה המחרידה הזאת?? פיכס!!! אני גרה בבלגיה בבריסל (החלק שבו מדברים צרפתית לצערי...
) ואני פשוט כבר לא יכולה לשמוע את השפה הזאת!!! תנו לי פלמית !!! (שהיא קצת יותר קלה ללמידה..) אפילו גרמנית... רק לא צרפתית!!!

orly 15

New member
ספרדית זו השפה הכי רומנטית

(אני מדברת -בערך- ספרדית וצרפתית) אבל אנגלית שולטת!!!!

כי בלגים זה בעעע

(והנה הצד הצרפתי שלי משתלט
) סתם, האמת שזו אחת השפות היותר יפות לדעתי אבל נו מילא.... ועכשיו, את גרה בבריסל. איך את חיה עם השיעמום הנוראי שבעיר הזאת<?

גרמנית רולז!

איכ בין קטי איכ בין אין יזראל אי ויל סלטגורקה? [הרגע ניסיתי להגיד: אני קטי, אני מישראל, אני רוצה מלפפון?
]

recruta

New member
parle vu le france?!

La langue prochaine sera portuguss, d´accord? Ami (שזה "חבר" בצרפתית..) :)

למעלה