שירשור הסרט

Pagra Baleben

New member
שירשור הסרט

היי כולמי מאמי לכבוד הסרט שיצא בדיוק עוד חמישה ימים החלטתי לעשות ספיישל מאגניב כזה :) כל אחד ישים כתגובה להודעה הזו, את כל החומר שיש לו של הסרט, ואז יהיה לנו המון המון המון המון חומר והכל יהיה מאגניב וכיף אזזזזזז אני אתחיל עם החומר שיש לי, ואתם תמשיכו אתרים\דפים של הסרט: http://www.cartoonnetwork.com/POWERPUFF/movie/index.html http://www.ppgworld.com/movie/#screenshots שחקנים (קולות): Cathy Cavadini................Blossom Tara Charendoff...............Bubbles Elizabeth Daily...............Buttercup Tom Kane......................Prof. Utonium Tom Kenny.....................Mayor/Narrator Roger L. Jackson..............Mojo Jojo Jennifer Hale.................Ms. Keane צירפתי תמונה מהסרט

Pagra Baleben

New member
איכזבתם אותי.

ככה לנטוש את השירשור סרט שלי? אני בטוח לא היחידה שמצאה חומר על הסרט אז תתעוררו, אם לא אני אתן לכם מכות בטוסיק

casperit

New member
נראה מה אני יכולה להביא

מהאתר us.imdb.com הקולות: Cathy Cavadini .... Blossom Tara Strong .... Bubbles Elizabeth Daily .... Buttercup Roger L. Jackson .... Mojo Jojo Tom Kenny (I) .... Narrator/Roger Jennifer Hale .... Ms. Keane Jennifer Martin (I) .... Sara Bellum Tom Kane (II) .... Professor Utonium Jeff Bennett (I) .... Ace/Big Billy/Grubber Grey DeLisle .... Linda/Woman at Zoo Phil LaMarr .... I.P. Host/Local Anchor Rob Paulsen .... Hota Wata/Killa Drilla Kevin Michael Richardson .... Rocko Socko/Ojo Tango Frank Welker .... Whole Lotta Monkeys אממ כדאי להיכנס לאתר הרשמי של הסרט (שמופיע בלינקים) כי יש שם כל מיני דברים נחמדים, בין השאר מאחורי הקלעים. יעל

ניצול שרשור...

למישהו יש פה את הקומיקס שלהן? יש לי אז ברגע שאני יוכל אני יפרסם פה כמה תמונות... (או את כולו)

לא עניתם לי!!!!!!!!!

יש פה למישהו את הקומיקס שלהן????????????????? וכשאני יסרוק להביא את כל הקומיקס או רק "תמונות נבחרות" ממנו?

נֵץ

New member
מה? אני לא מאמין!

מי שעושה את ראש העיר עושה גם את הפרופסור?!

man in heaven

New member
לא..

שים לב: ראש העיר: טום קני. פרופסור: טום קיין. דומה, אבל לא אותו אחד.... (למרות שיש כמה דמויות שנעשות ע"י אותו מדובב)

נֵץ

New member
התכוונתי ראש העיר והקריין

(דרך אגב תמיד הייתי בטוח שהקריין והפרופסור הם אותו אדם (בגלל שהם נשמעים די דומה))

נֵץ

New member
התכוונתי ראש העיר והקריין

(דרך אגב תמיד הייתי בטוח שהקריין והפרופסור הם אותו אדם (בגלל שהם נשמעים די דומה))

למעלה