שירשור המלצות-

call me a dog

New member
אממ.. לא ידעתי שאתה נורבגי..

ואם אתה מוכן, אז אולי תכתוב את השם לאשס ג'קסון באנגלית, כדי שאוכל להוריד שירים :)

call me a dog

New member
אוי לי!

שכחתי לציין את הדיסק שהכי רציתי לציין!! faith no more-angel dust פשוט גאוני!!! מאוד כבד, מלא מסר, פשוט אין מילים!

eyalfein

New member
הדיסק הזה החזיר כמה ערסים למוטב

בטירונות שלי, אי שם בסוף 1995, יצא לכמה חבר'ה "ערסים" לשמוע את האלבום הנ"ל, ומאז נתבקשתי להשמיע שוב ושוב את השיר בסגנון "טכנו מגניב" (הטראנס של פעם), הידוע לכם בשם Crack Hitler. טוב זה היה קצת מתנשא... אבל אחד מהחבר'ה, שגדל בשכונת התקווה וכמו בסטיגמה, פשוט לא היה חשוף למוזיקה כזאת, באמת חזר למוטב והיה אף מצטרף ליציאות לאזימוט.

call me a dog

New member
שירשור המלצות-

כדי שנוכל להרחיב את הידע המוזיקלי שלנו, חשבתי שאולי נוכל להמליץ אחד לשני על להקות או שירים או אלבומים וכו'.. אז כל אחד מתבקש להמליץ על להקה, או על שיר מסויים שלה, או על אלבום מסויים שלה. ניתן לציין 3 המלצות.. אם אפשר, אז ציינו גם את סגנון הלהקה. או השיר. ועדיף שזה לא יהיה גראנג', אלא אם כן זו להקה שלא התיחסנו אליה מספיק פה בפורום ואתם חושבים שיהיה נחוץ להזכיר אותה או להמליץ עליה. אני אתחיל אני חושב :) candlebox- אם אני לא טועה הם גראנג'. הם די נחמדים. anti-heros- זאת נראה לי הפעם הראשונה והאחרונה שאני אמליץ על להקת פאנק.. אני די שונא פאנק, אבל בהם יש משהו מאוד מיוחד, והם גם לא כאלה גרועים.. placebo- להקה לא-מוגדרת, מין רוק אלטרנטיבי נחמד מאוד. הם גרמנים למרות שלא שומעים עליהם, הם באים לארץ להופעה משותפת עם אביב גפן (יאאאק!) עוד 4 חודשים בערך. יש לכם מספיק זמן לשמוע ולהחליט אם אתם באים, אני החלטתי כבר, אני בא.

המלצות

אני אתחיל בmanic street preachers למרות שכולם מכירים אותם, פשוט כי אני לגמרי בתוכם בשבועיים האחרונים, ואני ממליצה לכל מי שעוד לא ניסה- לנסות. כל האלבומים מומלצים, אבל הכי הכי the holy bible ו-gold against the soul שהגיע ממש ברגעים אלה לטאוור בעזריאלי במיוחד בשבילי:) משהו חדש דנדש (או אולי כבר לא כל כך) יקירי הmtv2 (וזה לא אומר שהם זבל, תפסיקו כבר לשפוט) the thrills. האלבום שאני לא זוכרת עכשיו איך קוראים לו, הוא פשוט הברקה. יופי של מוסיקה. הם לגמרי שונים מרוב להקות הm2 בזה שכל האלבום מצויין ולא רק השניים-שלושה סינגלים. ונסיים בcat power, שמה כבר יש להגיד עליה? מותק. פשוט מותק. הכל מומלץ. אינדי פופרוק נקבות במיטבו. שירה (עוד שניה קונה את גולד! הו ההתרגשות! אני אוכלת ציפורניים.)

eyalfein

New member
להקות שלאחרונה הכרתי

קודם כל Stabbing Westward, וואו איך כל השנים התעלמתי מהם? הנה שיר שבטח שמעתם מתישהו ושכחתם ממנו: save yourself ועוד קצת רוקנ'רול עם קצת בלוז ופסיכודליה: (על זה שאלתי קודם מה ההגדרה של סטונר רוק, כי כך להקות אלה סווגו. לדעתי זה ינעם לאזני גראנג'יסטים לשעבר, במיוחד חובבי tad, melvins ושכאלה) toadies - possum kingdom, backslider unida - glory out, delta alba plex להקתו של הסולן של קאיוס? chrome locust - new world disorder מזכירם לי את אוזי בימים ההם orange goblin - time travelling blues, diesel ובשביל המצברוח, שירים מתוך: richard cheese - lounge against the machine

eyalfein

New member
רק 3 המלצות, הא?

טוב אז אם כבר חרגתי, אוסיף את dozer - early grace

למעלה