שירשור המלצות!

AlanisJunkie

New member
הרבה התאכזו מהדיסק האחרון...

למרות שהיו שם כמה חידושים מעניינים (כמו זה לשיר של דפש מוד). בכל מקרה, תמיד נוכל להתנחם בעובדה שהאלבומים שהיא כותבת הרבה יותר טובים מאשר אלבומים בהם היא מבצעת קאברים.

DAN MORISSETTE

New member
ברור

אם כבר דיברנו על הדימיון בינה לבין אלאניס אז גם אלאניס וגם טורי איימוס חידשו את השיר של הביטלס HAPPINESS IS A WARM GUN, כנראה שגם הטעם במוסיקה שלהם דומה.... ומשהו לא קשור תראו איזה תמונה יפה של אלאניס זאת--> מה דעתכם?

I Was Hoping

New member
טוב קצת באיחור...../images/Emo52.gif

והמחיר של האיחור שלי הוא שכולם "גנבו" לי את Little Earthquakes של טורי, שאני פשוט מטורפת עליה, אז נשאר לי להמליץ על הדיסק הראשון של הקרנבריז: Everybody Else Is Doing It, So Why Can´t We? שהוא מדהים ביופיו, ועל שלושת הדיסקים המדהימים של ביורק. זהו.

AlanisJunkie

New member
גם יש לי את כל...

הדיסקים של הקרנבריז + מלא שירים נדירים. ולביורק יש יותר משלושה דיסקים, לפי מיטב ידיעתי. :)

moriss

New member
סוף סוף, מצאתי...

דיסק ראוי מספיק שאוכל להמליץ עליו: אני חושב שכולם צריכים שיהיה להם את RAY OF LIGHT של מדונה. דיסק יפיפה ומרגש עם כתיבה רצינית, לחנים מהממים וביצועים מרגשים של כל השירים בדיסק. ממש ממש HIGHLY RECOMMENDED

moriss

New member
מצטער על התגובה המאוחרת, אבל...

אני יודע שהכישרון המוזיקלי של מדונה שנוי במחלוקת, אבל בדיסק הזה מדונה באמת הצליחה להתחבר לעצמה, וההרגשה היא שכשאתה שומע את השירים אתה כאילו קורא את היומן של מדונה (אותה הרגשה שאני מרגיש כשאני שומע דיסק של אלאניס) ואני לא יודע אם שמעת אותו לפני שהגבת להמלצה, אבל אם לא שמעת אותו אני ממש ממליץ לך (לכולכם) להלוות אותו ממישהו ולהקשיב לו באמת, כמו שאתה (אתם) מקשיבים לדיסק חדש של אלאניס. אם זה עדיין לא מוצא חן בעיניך, לא נורא, אבל שווה לנסות, לא
תאר לך שלא היית שומע את SFIJ והיה נחסך ממך הכישרון הענק של אלאניס! חבל להפסיד דברים טובים! דרך אגב, זה מתכוון לכל ההצעות שהוצעו פה (חתיכת הודעת סיכום, הא?)

למעלה