שירשור הכרות

ד קובי

New member
איילה יקירה

הפורום הוא פורום משפחות פגועי נפש, וגם במשפחתי קיים פגוע נפש (בן דודה). האמת שהיה חבל לי שהפורום נסגר בזמנו וחשבתי כי אפשר להציל את המצב ולהחיות אותו. בעידודה של בשבושונית שמכירה אותי מאחד הפורומים אותם אני מנהל, ומקרבה משפחתית העלתה את העניין בפניי מאחר ואני מנהל כבר מס' שנים בתפוז. פניתי אל הנהלת הפורומים ולאחר שלחצתי קצת הסכימו לתת סיכוי נוסף לפורום המיוחד הזה. אני חושב שבסה"כ כיום הפורום מתנהל בצורה נפלאה אמנם אין כאן אלפי הודעות ביום, אך מספיקה התמיכה שמקבלים כאן האנשים המילה החמה והעידוד. תקני אותי אם אני טועה בעניין זה...

שירשור הכרות

בואנו נעשה שירשור הכרות של כותבי הפרום כמו שם או ניק גיל מי החולה שצלינו עיסוק תחביבים שנכיר קצת את הנפשות הפועלות בפורום

אני ראשונה

שם : מיכאלה גיל : אוטוטו נושקת לחמישם ( ביוני) אמא שלני בנים מקסימים הראל:בן 26 וחצי תומר: ביולי בן 25 לולי : בת השנתיים והיא החתולה שלנו עם הבנדאנה האדומה( השרפית של הבית) נימצאת כאןבגלל תומר הבן שלי שחולה בסיזופרניה ובת לאמי שחולה בפרקיזוניזים(נכון זאות מחלת פרקינסון אבל להבדיל מאחרים שפרקינסון היא מחלה מולדת אימי שהיא ניצולת שואה היתה חולה במאניה דיפרסיה קיבלתה במשך מעל 50 שנה תרופה שאיזנה אותה ואחת התופעות לואי שלה לאחר כול כך הרבה שנים של נטילת התרופה היא פרקינסון לכן היא מוגדרת כפרקיזוניזים) עיסוק:פיזיוטראפיסטית ואחות מוסמכת בתחום הפסיכיאטרי והפסיכו -גריאטרי גרה במרכז הארץ על חוף הים אני אחת מאלה שנילחמו על הקמתו מחדש של הפורום לאחר שניסגר כי חיב להיות מקום שבו מישפחות יקבלו מענה לצרכים שלהם תחביבים: קריאת ספרים במיוחד ספרות היסטורית( מאוהבת בתקופת ימי הבניים ) אפיה חיות גננות ושתלנות( כול הבית שלי עציצים וצימחי תבלין אתרים היסטורים בכול העולם מאמינה מאוד בתפתגם האינדיאני בחתימה שלי אני רוצה לבקש מכול אחד מאיתנו כולנו מגיעים איך שהוא לבתי חולים פסיכיאטרים או מרפאות פסיכיאטריות לכולנו יש מחשב בבית או בעבודה עם אפשר להדפיס כמה מילים על הפורום שלנו עם כתובת הפורום בכמה דפים ולנעוץ אותם בלוח המודעות בכדי שמישפחות אחרות שמחפשות עזרה ומענה ידעו שיש להם מקום לפנות

ד קובי

New member
היכרות ../images/Emo140.gif

שם : קובי גיל: 32 עיסוק: כירורגיה בריאטרית (כירורגיה של השמנת יתר חולנית) הכוונה כמובן לטיפולים ניתוחיים. עיסוק משני: מנהל פורומים בתפוז , שלושה במספר תחביבים: אווו יש הרבה, אבל בקצרה, מוסיקה, קריאה, באולינג , ריקודי עם ועוד....

לולי90

New member
ממשיכה

בת 39 גרה באשדוד עם בעלי ושתי בנות-16.5 ו18.5 עובדת בהנהח"ש בחברה גדולה רחוק מהבית( כל יום נסעיות כ2.5-3) עלינו לפני 15.5 שנה לארץ כל המשפחה נמצאת כאן בגלל בת שלי הגדולה שחולה בסכיזופרניה מגיל 16 ומאושפזת כרגע בזמן הפנוי שכמעט אין עכשיו אוהבת קריאת ספרים סרטים יוגה ריקוד מיסטיקה שופינג עם הבנות מאוד שמחה שקיים מקום כזה שמבינים אותי הכי טוב, שכואבים את הכאב שלי ,שמאוד עוזרים עם מילות עידוד ותמיכה בשבושונית: אהבתי את הרעיון-אולי את יכולה לכתוב כמה מילים איך בערך המודעה צריכה להראות?

ד קובי

New member
היי לולי

אפשר לנסח משהו שכזה : (מודעה ללוח מודעות בבתי החולים) מתמודד עם בן משפחה פגוע נפש? בוא לחלוק איתנו... פורום תמיכה למשפחות פגועי נפש באתר תפוז הפורום הוא המקום לשתף לפרוק לספר וכל מה שתרצו לחלוק... נשמח לשתף האחד מנסיונו של השני ולהתמודד ביחד. כתובת הפורום: http://forums.tapuz.co.il/mental נשמח לראותכם איתנו...

מ ה פ כ ן

New member
ממשיך...

ניק : מהפכן גיל : ביוני ימלאו לי 37 מתמודד משנת 2000 עת הייתי מ"פ בשרות מילואים מבצעי בשטחים, קיבלתי התקף פסיכוטי... נשוי + בת מקסימה !!!, בעצם, גם אשתי מקסימה...
עיסוק : מהנדס מכונות (עובד בתחום במשרה מלאה), לומד לתואר שני במנהל עסקים תחביבים : כתבתי את הספר "פסיכופריחה", בימים אלה מבצע תחקיר לספר שני, חבר בוועד המנהל את מל"מ - מתמודדים למען מתמודדים, מרצה על חווית הפסיכוזה והתמודדות מוצלחת עם משברים נפשיים, בין היתר בניתי את אתר מל"מ, את האתר שלי ומתחזק אותם (למדתי לבד לעשות זאת), מנחה קבוצה לעזרה עצמית במסגרת אנוש, מנהל שני פורומים ושתי קומונות לתמיכה נפשית, מופיע מידיי פעם בתקשורת, חובב טיולים והתחלתי לאחרונה ללמוד ולנגן בגיטרה...

נעים להכיר

למרות שאני לא כותב כאן הרבה אני קורא את ההודעות מדי פעם.... שם : אסף גיל 31 לומד לתעודת מורה דרך וכן פילוסופיה וארץ ישראל מתמודד עם מאניה דיפרסיה מזה חמש שנים מחפש את בת זוגי.....בין השאר....

יפעתי4

New member
קצת באיחור...

אני יפעת, בת 25, נשואה ואמא לשיר. הגעתי לכאן די מזמן ולאחרונה פחות יוצא לי לכתוב והסיבה היא אחי הגדול, בן 28, סובל מסכיזופרניה קשה, היה מאושפז רצוף מגיל 20 עד בערך 25. כעת הוא במוסד. עיסוק: סטודנטית לפילוסופיה כללית- מסיימת תואר ראשון ומתחילה שני בשנה הבאה בעז"ה. תחביבים: קריאה בספרי עיון, סיור בשווקים, עיצוב הבית, משחק עם בתי המתוקה, בישול ואפייה, מוזיקה (במיוחד לא מיינסטרים), סרטים אירופאיים. אני מאחלת הרבה בריאות לחולים והמשך כתיבה משחררת בפורום לכולם.

למעלה