שירשור הכרות

שירשור הכרות

שלום לכם, אני חדש בניהול הפורום הזה(בנוסף לניהול פורום "ערב טוב עם גיא פינס"), והייתי רוצה להכיר אותכם יותר טוב. לא חייבים לענות על הכול אם לא רוצים. בהצלחה. כינוי בפורום: שם: גיל: כמה שנים צופה בתוכנית? יש משהו מסויים שאתם אוהבים בתוכנית? אם מי אתם צופים בתוכנית? יש סידרה שאתם אוהבים יותר? איזו דמות הכי אהובה אליכם? איזו דמות הכי שנואה אליכם? איזו דמות הכי עיצבנה אותכם בסידרה? שחקנים התחלפו, או נפטרו, האם הם יחסרו לכם?

ענתר

New member
ראשונה לענות?

כינוי בפורום: ענתר שם: ענת גיל: זקנה מידי בשביל לענות כמה שנים צופה בתוכנית? הרבה לא יודעת יש משהו מסויים שאתם אוהבים בתוכנית? אפשר לומר הכל, מאיך שמראים את הקטע הראשוני התמים עד גילוי הגופה. תהליך החקירה, ושיש גם את המשפט. אם מי אתם צופים בתוכנית? עם הבנות שלי יש סידרה שאתם אוהבים יותר? ביכלל ? או בין סדרות הבת?

ואני אתחיל

כינוי בפורום: מקגייוור27 שם: ארד גיל: 28 כמה שנים צופה בתוכנית? בערך מאז שזה התחיל להיות משודר בארץ, ומדובר על תקופה שהיה רק ערוץ אחד,ולא היו אז לא כבלים ולא לווין. יש משהו מסויים שאתם אוהבים בתוכנית? את החקירה, לפעמים גם את המשפט(אם יש). ואם הוא מספיק מעניין. אם מי אתם צופים בתוכנית? אני מסתכל בתוכנית או לבדי או אם אמא שלי.זה נדוש אני יודע. יש סידרה שאתם אוהבים יותר? אני אוהב את כל הסדרות. איזו דמות הכי אהובה אליכם? יש מ"חוק וסדר"-לני בריסקו, מ"מדור מיוחד"-מנץ'. יש גם מ"כוונה פלילית" אבל ברח לי השם. איזו דמות הכי שנואה אליכם? מ"חוק-וסדר"-פול רובינט,אחרי שעבר לסנגוריה. איזו דמות הכי עיצבנה אותכם בסידרה? מ"חוק-וסדר" אבי קרמייקל, ומה שעשתה בפרק הראשון(עונה 9). שחקנים התחלפו, או נפטרו, האם הם יחסרו לכם? בטח, יחסר לי ג'רי אורבך-לני בריסקו מ"חוק-וסדר"(הוא נפטר לפני חצי שני אם אני זוכר נכון), גם כריס נורת'-מייק לוגאן(עונה ראשונה). זהו מבחינתי, עכשיו נראה אותכם.

NorthernStar

New member
אני לא נמצאת עכשיו בבית, אבל

(בחופשה במזרח התיכון) שם: סטאר, נורתרן סטאר מה אני אוהבת: תחכום, רגישות אבל לא סנטימנטליות, אנושיות, טויסטים עם מי אני צופה? עצמי ואנוכי סדרה שאוהבת יותר: מבין הL&O, אז SVU, אבל יש סדרות שאני אוהבת יותר, כן (דקסטר, The L Word למשל) דמות אהובה: שתיים - אליוט וליבי (ואחריהם איימז וגורן) דמות שנואה: הקפטן הנוכחי בCI (משוחק ע"י אריק בוגוזיאן) דמות מעצבנת: קייסי כמובן שחקנים שהתחלפו: ג'רי אורבך, מה-שמה אלכס, ואני גם אהבתי את קינקייד.

snier1991

New member
עונה

כינוי בפורום:snier1991 שם:שניר גיל:15 וקצת כמה שנים צופה בתוכנית? 5-6(הרבה זמן ביחס לגיל) יש משהו מסויים שאתם אוהבים בתוכנית?התסריט מצוין והיכולת להזדהות ולאהוב דמויות למרות שכמעט ואתה לא יודע כלום עליהם אם מי אתם צופים בתוכנית?לבד יש סידרה שאתם אוהבים יותר? היא חלק משלוש סדרות שני אוהב במיוחד חוק וסדר(האם),אוז ועקרות בית נואשות איזו דמות הכי אהובה אליכם? מקוי ובמדור מיוחד אני מאד אוהב את מנץ' איזו דמות הכי שנואה אליכם?כל העוזרות לפרקליט מאז קריימקל איזו דמות הכי עיצבנה אותכם בסידרה?קיסי מעצבנת מאד במדור מיוחד ואוליביה(אני יודע שאני שוחה נגד הזרם אבל יש משהו מאד לא אמין באובר רגישות שלה כלפיי כולם) שחקנים התחלפו, או נפטרו, האם הם יחסרו לכם?אורבך מאד יחסר הוא הצליח למלות בצורה נהדרת את תפקיד השוטר המריר ו3 העוזרות לפרקליט הראשונות(קנקייד,גיימי רוס וקריימקל) היו נהדרות והחדשות מעצבנות ומגעילות

למעלה