שירשור הכרות

מיכל just

New member
שירשור הכרות

טוב, אני יודעת שבטח עשו את זה אלף פעם, אבל כמו שמארק אמר: זו לא אשמתי שאני טיפשה!
(או סינלית במקרה הזה...) אז בקשה שכל אחד ירשום שם, גיל, ושיר/דיסק אהוב (של הקורס או בכלל) אז אני יתחיל: שם-מיכל גיל-14 וקצת שיר- at your side (כרגע, זה משתנה לפי מצבי רוח) דיסק- talk on corners קשה תרשמו כי אני רוצה לדעת! תודה!!

AMIR HOREV

New member
או קיי...

אמיר חורב 19 נתניה הדיסק שלי זה גם אני חושב טולנק און קורנר והשיר זה כמובן --- אונלי וואן איי סליפ

LightRay

New member
ועכשיו אני

ליאת בת 21 שירים אהובים: Dreams Only When I sleep No Fontiers The Right Time Queen Of Hollywood Runaway So Young Heaven Knows All The Love In The World

Shir Life

New member
חחחח כפרה על המושלמון הזה!

שיר 14 יש הרבה שירים... ואלבום... אממ... לא יודעת... גרייטסט היטס...
לא... האמת שנראה לי גם talk on corners... וגם נוסיף...
שחוץ מהקורס, אני חולה על ווסטלייף ומראיה קארי, ומכורה למכושפות!

THE CORRS

New member
קשה...

טוב אני הגר בת 13 אני הכי אוהבת את talk on corners (למרות שיש לי העדפה לכולם...) ואני מאוד אוהבת את השיר hurt beafore (למרות שזה יכול להשתנות מהיום למחר...)

AndreaCorr ©

New member
אממ.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

שם : שרון גיל : 14 וחצי (והמבין יבין למה הדגשתי
) שיר אהוב : Radio
דיסק אהוב : האנפלאגד קורית אהובה: אנדראהההה! :] אממ זהו...

globus3

New member
אוקיי גם אני

שם: רן שיר אוהב: The Right Time דיסק אוהב: Forgiven, Not Forgotten

../images/Emo23.gifעכשיו אני

שם:צחי גיל:120 לחלק ב4 פחות13 שירים אהובים:הכול, באמת הכול. תחביבים:לשמוע מוזיקה של ה
לראות הופעות של ה
לשיר שירים של ה
להעביר את זמני בפורום של ה
ולהתאמן בחדר כושר.

mprb

New member
אני.....

שם: מירי גיל: 22.5 שירים אהובים: Forgiven Not Forgotten, No Frontiers אני אוהבת לראות טלווזיה, לקרוא, להיות במחשב והכי חשוב לשמוע את

AMIR HOREV

New member
22.5

אני בחיים לא הייתי רושם את ה-חצי... בגיל 18 אמרתי עד היום לפני היום הולדת שאני בן 18 מה אכפת לי לא רוהצ להיות מבוגר.. אני מרגיש זקןןןןןןןןןןןןןןןן

Noamush

New member
אז ככה

שם - נועם גיל - 18 דיסק אהוב - Forgiven Not Forgotten שיר אהוב - Runaway

למעלה