שירשור הכרות

yaakii

New member
שירשור הכרות../images/Emo171.gif

1. שם(/כינוי) 2.גיל 3.אזור מגורים 4.תחביבים (חוץ מתנ"ך..
) 5.אני הכי אוהב/ת בתנ"ך... 6.הדמות שאני הכי מתחבר/ץ אליה בתנ"ך...הסיבה...(יהיה נחמד גם אם יוסיפו תמונה של הדמות..) זהו, בינתיים
מזומנים להוסיף שאלות...

yaakii

New member
אני מתחיל..

1. יקי 2. 16 וחצי 3. ירושלים 4. בעלי-חיים, מדע, תנועת נוער, קסמים
, בישול
, קריאה
, מחשבים ועוד... 5. העבודה שהוא מתאר סיפורים כ"כ עתיקים בצורה חיה כל-כך... 6. אני הכי מתחבר אל משה רבינו (ראו תמונה
)-אני מרגיש שיש לי כוחות הנהגה כמוהו..

דני הזמיר 666

Member
מנהל
"עוד זה מדבר וזה בא"... שם :הרב ,דניאל זמיר שליט"א,ראש חסידות זמיר... גיל :כגילו של מתושלח... מקום :המקום שבו עלה אליהו הנביא בסערה השמיימה,הכרמל,חיפה... תחביבים :בישול,עזרה לנזקקים,ועוד מפעלי צדקה,שבראשם עומדת הרבנית ,ירדנה זמיר.... אני הכי אוהב בתנ"ך :הכל... הדמות שאני הכי מתחבר אליה :הנביא יחזקאל,אנו בעד הנביא יחזקאל,נלך אחריו עם תרמיל ומקל,אל כל מקום שאותנו יביא,הנביא יחזקאל הוא בומבה של נביא...איך הוא דיבר על מיני תועבות,איך הוא הרביץ נאומים ברחובות,איזה מילים ואיזה ביטויים,אך העם צחק לו ורץ לבילויים!...

נעים מאוד ../images/Emo24.gif

1. שם(/כינוי) ליאור קדוש 2.גיל 16 3.אזור מגורים רמת גן 4.תחביבים (חוץ מתנ"ך.. ) לשיר, לרקוד, עברי לידר ! 3>, זאב ^ ^ [פירוט למטה ] 5.אני הכי אוהב/ת בתנ"ך... המורה שלי לתנ"ך , הוא הכי יפה בעולם והכי מתוק והכי מדהים ! שנה הבאה אני הולכת למגמת תנ"ך :) בהצלחה בפורום בתקווה להמשך פורה של התכתבויות וציטוטים

רוני13

New member
שלום../images/Emo13.gif

1. שם(/כינוי):רונאל,כי שמחת האל ניתנה להוריי. 2.גיל:16 וחצי. 3.אזור מגורים:מרכז,רה"ע עיה"ק
4.תחביבים (חוץ מתנ"ך.. ):מוזיקה,לשמוע לא לעשות-האמת לא כדאי שאני אעשה. 5.אני הכי אוהב/ת בתנ"ך:5 חומשי תורה,יסוד אמונתנו. 6.הדמות שאני הכי מתחבר/ץ אליה בתנ"ך...הסיבה...:אברהם,אדם משכמו ומעלה,אחד שלא פוחד ללכת נגד הזרם(שא-לום לי
) ולא מתבייש באמונתו. לגבי הניסיונות של אברהם,הלוואי וכולנו היינו יכולים לעמוד בניסיונות כמו שהוא עמד בהן!

yaakii

New member
שנזכה, באמת..!

התמונה מגניבה, אבל בהתחלה ממש לא הבנתי מה מצוייר...זה היה נראה כמו שילוב של אדם וקוף..
-עד שהבנתי שהוא מסתכל למעלה..

צ'רלי.

גיל: 28 מורה לתנ"ך (לא מתמחה תנ"ך כך שאל תצפו ממני לדעת הכל ) יפו תחביבים: נסיעות וטיולים + מוזיקה לועזית ומעט עברית. לא מתחבר לשום דמות...

yaakii

New member
אפשר להתחיל בשיעור..../images/Emo6.gif

המורה השני כבר..
ברוך הבא!

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

1. שם(/כינוי)
ירדן 2.גיל
עוד מעט 16 3.אזור מגורים
אזור חדרה 4.תחביבים (חוץ מתנ"ך.. )
לקרוא, לגלוש 5.אני הכי אוהב/ת בתנ"ך...
ספר שופטים
אולי אני אקפוץ מידי פעם..
תהנו פה..

../images/Emo13.gif

1. שם(/כינוי): נוית 2.גיל: עוד כמה חודשים 17.. [זה נשמע יותר טוב מ16 ו9 חודשים.
] 3.אזור מגורים: הגליל 4.תחביבים (חוץ מתנ"ך.. ): נגינה, כתיבה, קריאה. 5.אני הכי אוהב/ת בתנ"ך: הספרים שכתב המלך שלמה [קהלת, משלי, שיר השירים..] 6.הדמות שאני הכי מתחבר/ץ אליה בתנ"ך...הסיבה: תמר. אישה שידעה מה היא שווה והקריבה הכל בשביל להשיג את זה. לא הייתי עושה את מה שהיא עשתה, אבל היא סוג של מודל לחיקוי בשבילי, אחרי הכל ממנה יצאה שושלת מלוכה..

yaakii

New member
הצבת לעצמך מטרה נעלה..

-מעשה הגבורה של תמר באמת מעורר כבוד. בהצלחה וברוכה הבאה!

למעלה