שירשור הכי

Roniii

New member
שירשור הכי../images/Emo70.gif

הרבה זמן כבר לא שיחקנו, אז בואו נתחיל עכשיו. והפעם, שירשור הכי - כל אחת כותבת משהו שהוא הכי בשבילה - הרגע הכי מרגש, הפדיחה הכי גדולה, השיר הכי מקסים וכו' וכו'. העיקר שיהיה הכי. עכשיו נשאר רק לראות, מי תשרשר את ההכי שלה הכי מהר...

חחחחח

לא יודעת מה לכתוב אורצוק הוא הכי הכי מתוק בעולם
אם זה נחשב... אויי איך אני מתגעגעת לקטנציק הזה

Roniii

New member
נו, איך בברזיל../images/Emo35.gif ספרי, ספרי../images/Emo40.gif

תאמת

שאני עוד לא ממש יודעת... וגם אם כן זה לא ברזיל זה בסה"כ עיר יחסית קטנה ותקועה בחור עיר כמו כל עיר ניראה לי תשאלו חח אני יענה אני לא יודעת ככה לענות אני כאילו לא יודעת מה לספר

Roniii

New member
אז ככה...../images/Emo13.gif

איך הבית החדש? איך בית הספר? איך מזג האוויר? איך את מרגישה? וכמובן - יש חתיכים?

Eynav Naharan

New member
../images/Emo26.gif

הבית החדש ענק יותר מדי גדול אני צריכה לרוץ לחפש את ההורים שלי אם אני מחפשת מישהו יש משהו כמו 18 דלתות בכל הבית.. בי"ס הייתי בו ביום שישי הוא ניראה נחמד האנשים שם נחמדים לפי מה שהבנתי אתמול הכרתי ילד שיהיה שם הוא בן של עובד של אבא שלי עכשיו חורף פה לפעמים קר ולפעמים חם אתמול היה לי קפוא והיום חם...אבל זה תלוי גם אם זה בבוקר או בצהרים.. לא יודעת אם יש חתיכים אני לא מסתכלת עלהם יאו את כולם זהמעניין ואני פשוט לא מסתכלת על זה
אני מרגישה מוזר... לא יודעת מה אני מרגישה בכלל אוף אני רוצה לחזור לישראללללל אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

tamarushz

New member
אל תדאגי, את תתרגלי.../images/Emo24.gif

אני מבינה אותך, לא ממקרה פרטי, אבל אני ממש מבינה אותך.. עכשיו את ממש מתגעגעת, אבל אני מניחה שתתרגלי עוד מעט.. ושלא תאבדי בבית הענק! חסר לך שלא תמצאי את המחשב!!

yaeli1993

New member
האמ האמ ../images/Emo62.gif

השיר הכי מקסים שאני מכירה זה "Behind These Hazel Eyes" של קלי קלארקסון..... הרגע הכי מרגש (את האמת, אין לי הרבה) היו כמה: 1. שחגגו לי בת מצווה 2. שכל החברים ברכו אותי בוידאו 3. שקניתי את האול סטאר שלי שהם היקרות לי מכל!! פדיחה... חחח... יש לי הרבה סוגים של פדיחות אחת מהן זה שהייתי עם אחותי ובני דודים שלי במלון, לאחותי הייתה יום הולדת. אז בן דוד שלי (4 שנים מעלי) ובת דודה שלי (שנה מעלי) התחילו להשפריץ על אחותי עם בקבוקי מין ורצו אחריה במסדרון, אז רצתי אחרונה והחלקתי על התחת..... ואז התחלתי לצעוק "אייייייייה" (זה היה לפני שנתיים) וכל המסדרון הסתכל חחח

Broken Smile1

New member
נמ.. הכי מרגש-

כשאחים שלי התגייסו. השיר הכי מקסים.. לא יודעת, יש מלא שעושים את זה
. הכי פדיחה- שאני מדברת ליד אנשים דברים לא ברורים, או עושה פתאום שטות שאחר כך אפשר לבכות עלייה.

Broken Smile1

New member
והרגע ידיד הזכיר לי משהו!

אני והוא דיברנו על המורה שלנו, וצעקתי את השם שלו ותיארתי אותו, והוא עבר מאחוריי וידיד שלי לא ידע מה להגיד לי, אז הוא הסתכל על המורה ואמר לו "היי", ואני רציתי למות! המורה חייך כזה
.

ODana

New member
אמממ... ../images/Emo3.gif

הארטיק הכי טעים הקיץ:
ארטיק פרה
(ואפילו זה לא יותר מדי קלוריות!)

tamarushz

New member
הרגע הכי עצוב בעולם ../images/Emo7.gif

היום לפנות בוקר, אח שלי טס לחו"ל לחצי שנה.. אני כ"כ אוהבת אותו.. אין לכן/ם מושג כמה בכיתי..
ואני עדיין בוכה כל דקה בערך..

השיר הכי שלי

אני כתבתי! תראו: משאלה/אור שטרית יש לי משאלה אחת משאלה קטנה מבקשת מאלוהים את אהבתך שתאהב אותי כמו שאני אותך ושתדע שלנצח אני שלך! פזמון: לבי נשבר כשאתה עם אחרת רוצה שתשים אליי לב אינך מבין שאני מאוהבת? חושבת עליך וזה כואב רואה אותך איתה ובוכה בסתר לבי הדמעות זולגות ואתה אינך עמי מדוע צריכה אני כל כך לסבול? אתה חיי, אתה הכל! פזמון חוזר... מסתכל עליה כמו על מלאך המבט שבעינייך כה מתוק וכה רך אוהב אותך לעולמי עולמים רק חבל שבעינייך אינינו מתאימים! פזמון חוזר 2X נו מה דעתכם? אני לבד לבד כתבתי את זה...כתוצאה מאהבתי הרבה למישהו ואתם כבר יכולים להבין מה קרה שם! ג€:`(ג€ טוב אז פליזוש תגובות על דעתכם על השיר! ג€:)ג€

למעלה