שירשור הימורים

שירשור הימורים

מה אתם אומרים - ההפגנה של השמאל בשבת תעבור בכמות האנשים את הפגנת המתנחלים או לא? מצד אחד, להפגנת ז'נבה יש יותר פירסום ברדיו ובעיתונות. מצד שני, השאלה היא האם יש אליה היענות גדולה בעם. שרשרו
אם אתם מהמרים שהפגנת ז'נבה תהיה יותר גדול או
אם אתם מהמרים שהיא לא תהיה גדולה יותר מהפגנת המתנחלים. נ.ב. כן, אני מתחיל את השרשור הזה כי משעמם לי.

Alexco

New member
../images/Emo31.gifלא חושב

תחשוב איזה קל לארגן הפגנה של מתנחלים - פשוט אומרים לכל היישוב לבוא, וכל היישוב בא, באוטובוס, עם כל הילדים. לשמאל לא יכולה להיות לוגיסטיקה כזאת.

../images/Emo31.gifלצערי

אבל זה לא משקף את העם. ז"א, הנכונות לתמוך בהבנות ז'נבה גדולה יותר מהנכונות להשאר בהתנחלויות, אבל ללא ספק יותר מתנחלים ימהרו להפגין בכיכר מאשר תומכים בהבנות לצאת לספורטק :)

לירונדה

New member
../images/Emo31.gif גם לצערי...

אני לא חושבת שלתומכי ההסכם יש את הנחישות הקיצונית כמו של מתנחלים ללכת להפגין.... במיוחד שלדעתי לאנשים יש יותר נחישות ללכת להפגין נגד דברים מאשר ללכת להפגין בעד דברים....וחבל

[אורן]

New member
../images/Emo31.gif

המתנחלים הם יותר אקטיביסטים מרוב השמאלנים, מה לעשות. רוב הלא-מתנחלים (שהשמאלנים הם קבוצה בתוכם) הם אנשים עובדים (קשה). המיסים שהם משלמים גבוהים בהרבה משל המתנחלים. המתנחלים מקבלים, בנוסף, הטבות רבות מהמדינה, שהאזרחים הלא-מתנחלים לא מקבלים. לכן, למתנחלים יש הרבה יותר זמן פנוי.

Alexco

New member
וגם למתנחלים יש יותר ילדים

והם מביאים את כל הילדים להפגנה (בדרך כלל, בממוצע, ויתר סייגים פוליטקלי-קורקטים).

למעלה