שירשור היכרות!

Envenom

New member
שירשור היכרות!

כי הקודם זקוק דחוף לעידכון
אז כל אחד לרשום: שם- מאיפה בארץ- סוג מוזיקה אהוב- שיר אהוב של אמינם- תחביבים- רוצים להוסיף עוד משהו? -

Envenom

New member
אני אתחיל ../images/Emo13.gif

שם- טוהר מאיפה בארץ- רחובות סוג מוזיקה אהוב- ראפ (דה?) ומטאל אינדוסטריאלי שיר אהוב של אמינם- I am תחביבים- מוזיקה, ג'אגלינג, גלישה באינטרנט, רכיבה על אופנים, משחק ותיאטרון רוצים להוסיף עוד משהו? - אני מכור למיני אוריאו'ז שוקולד.. ("
אוהבים אותך טוהר!" not)

Envenom

New member
כה.. ../images/Emo99.gif

לא שמת לב שטחנתי את זה בקצב תוך התפוצצות מצחוק מאושר?

ToryMaster

New member
נו מה

זה ב'מת טעים משום מה עדיין יש לי את השקית, ועוד יש בה כמה עוגיות

lony21

New member
ייפי

אממ שם-לוני עיר-נשר (ליד חיפה) סוג מוזיקה-פעם זה היה רק ראפ, עכשיו זה גם ממש טיפה מטאל שיר של אמינם- אממממממ וואלה לאד'ע לא חשבתי על זה.... אמממ נראה לי the real slim shady פעם חרשתי עליו המון.... לאד'ע אני אוהב את רובם תחביבים-מוזיקה, מחשב, כל מני דברים אחרים עוד משו-מכור לסלט ירקות.... כמה שלא רואים עלי את זה חחח

bLAck hALo

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

שם- הילה מאיפה בארץ- יבנה (למי שלא יודע איפה זה יבנה<כן יש כאלה שלא יודעים> אז ליד רחובות) סוג מוזיקה אהוב- מוזיקה שחורה(-כל החבילה), רוק, מטאל שיר אהוב של אמינם- Infinite תחביבים- ספורט, לצייר, לשמח אנשים, וכמובן מוזיקה

eMiFrEaK

New member
אני אני אני!! ../images/Emo24.gif

אנה...... בת 17 וחצי .... מאשדוד!!!! אני מאוד אוהבת דאנססס...והאוס.. וכמובןןןןן... ראפ!! =)) אמממממ... שיר אהוב במיוחד של אמינם חחח
The way I am. ואני גם מאוד אוהבת ...Hailie's song אני אוהבת לישווווון...=)))) ומוזיקהההההה....ולצאת לבלות חחח והכי חשובבבבב... להיות פה בפורום =)))) (אהמ אהמ... המנהל.. עכשיו כשהאדום לא תפוס יותר חח)

k k1

New member
שים את זה בטאגליינס

כי באמת כל מי שרשם בקודם בכלל לא בפורום עכשיו.. שם-קרין מאיפה בארץ-אור יהודה סוג מוזיקה אהוב-שחורה שיר אהוב של אמינם-לא יכולה לבחור תחביבים-מיוזיק רוצים להוסיף עוד משהו?נופ...חיחי

Caramelizatsia

New member
דינה.

שם- דינה
מאיפה בארץ- כפ"ס סוג מוזיקה אהוב- רוק, נשמה שיר אהוב של אמינם- STAN תחביבים- מוזיקה רוצים להוסיף עוד משהו? - האם הילדה (החמודה) ששרה עם אמינם את השיר "MY DAD'S GONE CRAZY" היא בתו - היילי, כי ראיתי שכתוב HAILE JADE. אז שם המשפחה של אמינם ג'ייד , ובכלל מה השם משפחה שלו והשם האמיתי שלו?!

k k1

New member
יאפ

זאת הבת שלו היילי ג'ייד שם המשפחה של אמ זה לא ג'ייד,השם האמיתי שלו זה מארשל מאתרס

אני ../images/Emo24.gif

שם- עדי מאיפה בארץ- ראשון סוג מוזיקה אהוב- ראפ היפ הופ אר אנ בי קצת פאנק.. קצת מהכול הרבה שחורה שיר אהוב של אמינם- חע אין לי מושג תחביבים- לאסוף בולים. פחח לא, מה זאת השאלה הזאת? אממ לשמוע מוזיקה נקרא? רוצים להוסיף משהו?- לא..

LadyLuvJess

New member
נמנמ :)

שם- הממ זה לא ממש עקרוני, אבל נשאיר את זה ג'ס
מאיפה בארץ- אשדוד סוג מוזיקה אהוב- מוזיקה שחורה (למרות שכבר פחות.. :/) רוק, רוק אלטרנטיבי, האבי מטאל, פרוגרסיב מטאל. ועוד כל מיני.. שיר אהוב של אמינם- צריכה זמן לחשוב על זה. תחביבים- לא משהו מיוחד. מוזיקה, סרטים, לקרוא. כאלה. להוסיף עוד משו- אוהבת את כוווווולכם

RevnayA

New member
אני=))

שם- תו מאיפה בארץ- עמק חפר סוג מוזיקה אהוב- שחורה שיר אהוב של אמינם- without me חחח=)) תחביבים- ברייקדאנס, מוזיקה, לצייר (סקאצ'יםםם)..^^ רוצים להוסיף עוד משהו? - נופ^^"

אמינוני

New member
אמממממ

שם-נוניי איפה בארץ- לא בארץ...חול..בעעע מוזיקה אהובה-ראאפפ שיר אהוב- cleineng out my clothiet(איך שלא כתובים ..) תחביבים-חברים וכאלה זההוווו.. לא מעניינת במיוחד=/

למעלה