שירשור היכרות

שירשור היכרות

בעקבות שירשור שראיתי באתר התוכים הישראלי(פרוטס.קו.אייאל) החלטתי לנסות לעשות גם כאן שירשור כזה היכרות. אז שכל אחד יכתוב על עצמו, מאיפה הוא, בן כמה, איזה תוכי יש לו, ואם יש לו אז תמונה שלו ושל התוכי. טוב. אני לירן, אני מכרמיאל אני בן 12.5(קצת יותר, עוד 2 חודשים בר מצווה). תחביבים: מחשבים, תוכים, מסיבות(מה שקורה הרבה) ולהסתובב בערבים עם חברים. אמממ יש לי קוקטייל חמוד ושמו אודי.

אני מבין שכולכם בשבק ואסור לכם לדבר

BlackColt

New member
אני נופר

בת 13 מפ"ת יהיה לי תוכי..ועכשיו אתם..... נ.ב- התוכי שלך (לירן) מאוד מתוק!!!

M o n a L i s a

New member
היי לירן!

אני לובה, בת 18 מאיזור חיפה. היו לי 2 תוכים, אבל כמו שציינתי פה מקודם יש לי אלרגיה אליהם. וקרה פעמיים שעף לנו תוכון לתוך הבית, כנראה ברח למישהו...ואחד מהם ידע לדבר ואמר דברים כמו: "אני ציפור ירוקה וחמודה"...חחחחחח...... ה
שלך ממש ממש חמוד....

M o n a L i s a

New member
תפסנו......./images/Emo118.gif

אחד מהם בא עוד לפני שנולדתי...זה שדיבר...והוא חי עד שמת מזיקנה..אימא שלי אפילו הייתה עושה לו אמבטיות חמות לרגליים כשהוא היה חולה
האהבה פרחה...... והשני בא לפני חודשיים (בדיוק באותו תאריך כמו הקודם רק 20 שנה אחרי
...או שזה צירוף מקרים או שאני צריכה לחכות עוד 20 שנה עד שיבוא עוד אחד...חחחחחח), תפסנו אותו ונתנו אותו לשכנים, יש להם כלוב עם מלאאא תוכונים, והוא השתלב ממש ממש יפה, הוא לא היה נורא חברותי, אפילו נשך אותי כמה פעמים, והיפאקטיבי בטירוףףף).

אני....

ליטל מרחובות בת 17 ב-יב יש לי ציפורי אבהבה ותוכון גמדי מהאכלת יד ואני קונה בסוף החורף עוד תוכי קוקטיל מהאכלת יד

למעלה