שירשור היכרות!!!

WorldCenter

New member
שירשור היכרות!!!

כדי להכיר יותר את האנשים בפורם מאיפה הם באיזה גיל הם וכ"ו נעשה שירשור היכרות! אז כך כל אחד יכתוב את שמו בן כמה מאיזה איזור בירושלים איפה הוא נוהג להסתובב בירושלים ואיזו קבוצה הוא אוהד.. נכתב בלשון זכר... טוב נתחיל בי שם: גיל בן כמה: 18 (לפני פחות משבוע!) מאיזור: רמות! נוהג להסתובב: בעיקר בעיר גם המושבה מקום נחמד. איזו קבוצה: אממ אפשר לומר את בית"ר בכדורגל, בכדורסל גם מכבי ת"א וגם הפועל י"ם.

או הזדמנות טובה

אני גם די חדש בפורום אז זה בא בהתאמה ככה קוראים לי יואב אני בן 15 (ביום שלישי הזה היומולדת שלי!) לומד בכיתה י' (ד' אם אתם מתעקשים) בליד"ה וגר במבשרת. אני לא נוהג להסתובב במקום קבוע, אני אוהב לבחון מקומות חדשים כל פעם אני אוהד הפועל ירושלים בכדורסל ואני לא אוהד קבוצה מסוימת בכדורגל (את ארסנל אבל זה באנגליה....) אני גם נמצא בפורום צופים (בתור מדריך) ובפורם עשרים וארבע שם כרגע אני מנססה לייצג את העיר שלנו בכבוד בדיון סוער שמתקיים שם על "איזו עיר יותר טובה: ירושלים או תל אביב"... אין ספק שזה קרב קשה נגד כל התלאביביסטים המגניביסטים..... אז אני מקווה להנות פה

רעיון נחמד מאוד... ../images/Emo45.gif

זאת אני: שם: ורד גיל: 28 עוד כ-3 שבועות אזור: קטמון מסתובבת: בעיר/בקניון/בתלפיות/במושבה ואיפה שכיף לי קבוצה: בית"ר ירושלים כמובן! אז יאללה.. .נשמע את כולם!!!

rshamir

New member
תשובות ותזכורת

אני מצרף קישור לשרשור ההיכרות מזמן פתיחת הפורום, ועכשיו התשובות: רפי שמיר בן 29 גר בשכונת רסקו מסתובב בעיקר במושבה ובקניון קבוצה - רק הפועל ירושלים בכדורסל, כדורגל לא ממש מעניין אותי

דיתוּש

New member
יאללה גם אני...

יהודית בת -- גרה בארמון הנציב (
) מסתובבת בד"כ בקניון מלחה, בעיר וסתם ככה בשכונה (כשאני רצה) לא אוהבת שום קבוצה, כדורסל משעמם אותי וגם כדורגל משעמם אותי
... אבל אם ערסים שואלים, אז בית"ר! בטח שבית"ר!!! בית"ר אימפריה!!! (
)

VinceCarter

New member
וגם אני מצטרף ../images/Emo9.gif

יניב בן 24 בעוד 20 ומשהו ימים מסתובב? כשיש זמן מהלימודים במכללת הדסה. איפה? בעיר או במעלה אדומים.. מה אני אוהב? מחשבים ומשחקים וספרים ועוד! ספורט? כמובן, כדורסל! משחק כדורסל בשכונה(אולי בעוד כמה ימים אצטרף לבוגרים של אס"א י-ם בליגה ב') ואוהד הפועל י-ם! יש אפילו תמונה איפהשהו בפורום הזה.. וגם בפרטים אישיים שלי יש ... יש עוד המון דברים אחרים

חזרתי ../images/Emo187.gif

אז למי ששכח את קיומי כי הייתי פה פעם מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןן אז אני מור בת 22 ואני מסתובבת בכל העיר מה אני אוהבת? את מי שהמציא את הבורגס באר!!!!
בייתי השני..

אפשר גם???

אז ככה: אני לא ירושלמי אבל אני נמצא הרבה בן 18 קצת לפני גיוס , אוהב להסתובב בעיר>כיכר ציון< מיקס פליס קורא בקפה מול גואה והזולה של חצרוני! (כן אני פריק!) אוהד את כמובן מכבי חיפה ובכדור סל אמממ... נראה לי ש... שיקגו בולס! נחמד השירשר הזה!

אפשר גם???

אז ככה: אני לא ירושלמי אבל אני נמצא הרבה בן 18 קצת לפני גיוס , אוהב להסתובב בעיר>כיכר ציון< מיקס פליס קורא בקפה מול גואה והזולה של חצרוני! (כן אני פריק!) אוהד את כמובן מכבי חיפה ובכדור סל אמממ... נראה לי ש... שיקגו בולס! נחמד השירשר הזה!

in

New member
שמי אינה

שמי אינה אני בת 26 מאיזור מרכז העיר מסתובבת איפה שבאה לי בעיקר במרכז העיר (קרוב לבית) עוד משהו???

ronenaf

New member
זקן גולשי הפורום

רונן גר ברחובות נ+3 מסתובב בכל מקום בעיר (למעט השכונות המזרחיות) ברגל ברכב ובאופניים ,בשאיפה להקיף יום אחד את העיר העתיקה באופניים. נופש במלונות העיר לפחות פעם בשנה.

SHAY4EVER

New member
גמאני!

אז ככה: אני שי בן 18+ אני גר ברמות מסתובב באיזור כיכר ציון מדי פעם, אוהב את הרוק באר! אני גר ברמות ו... (אל תהרגו אותי) אני אוהד הפועל י-ם בכדורגל, (כדורסל לא מעניין אותי...) אה, ואני חדש כאן... נשמע אחלה!

SHAY4EVER

New member
גמאני!

אז ככה: אני שי בן 18+ אני גר ברמות מסתובב באיזור כיכר ציון מדי פעם, אוהב את הרוק באר! אני גר ברמות ו... (אל תהרגו אותי) אני אוהד הפועל י-ם בכדורגל, (כדורסל לא מעניין אותי...) אה, ואני חדש כאן... נשמע אחלה!

למעלה