שירשור היכרות...

Silver Surfer

New member
.......

שם: ליאור דגבלי גיל: 15 (עוד חודש וחצי 16) יישוב: הוד השרון דמות אהובה: וולברין, ספיידרמן, סילבר סרפר, קאפטן אמריקה, האלק, גאמביט, רוג, ביסט, וונום, קארנג´, גרין גובלין, מיסטיק, (זהו בנתיים). סדרות טלוויזיה אהובות: ספיידרמן 5000, האלק האיום, סילבר סרפר, אקס-מן הדור הבא, דרגון בול, משמרת שלישית, אי אר, בנות גילמור, דוסון קריק (זהו לבנתיים). סרטים אהובים: ספיידרמן, אקס-מן, להציל את טוראי ראיין, דרקון אדום (למרות שהספר יותר טוב), שתיקת הכבשים, חניבעל, זהו בנתיים... מוזיקה אהובה: רוק קל (אבריל לווין וכאלה), רוק יותר כבד (לימפ, לינקין וכד´), ראפ עברי (סאבלימינל), ראפ (אמינם, d12, וכד´) ושלמה ארצי.

MooN aka asdfgh

New member
שיהיה...

שם: אריאל (ההמשך לא חשוב...) גיל: 16 יישוב: בשביל מה צריך את זה? אזור השרון... דמות אהובה: גמביט, חיה, אריאל (כן, יש דמות כזו...) סדרות טלוויזיה: אוז, סיינפלד, סאות´ פארק, משפחת סימפסון. סרטים: בעיקר הסרטים שרצים לי בראש, אבל גם ליאון (עם ז´אן רנו) מוסיקה אהובה: כמה שיותר שחור יותר טוב! ראפ, היפ-הופ, סול, רגאיי...

crouching tiger

New member
ולמרות שאני חדש....אז גם אני...

שם: אופיר גמליאל גיל: 15 עיר: קרית ים דמות אהובה באקסמן: וולברין, נייטקרולר סדרות טלוויזיה: דרגון בול זי, הנסיך המדליק מבלאייר, באטמן סרטים אהובים: אקס-מן, בלייד, מלחמות הכוכבים מוזיקה: וודלנד, מטאליקה, וכל מיני שירים ישנים של צה"ל

שלום שלום לכולם

הלכתי לישון 6 שעות וכבר יש פה יותר אנשים שהיו מקודם ברוכה הבאה לפורום מקווה לראות את כולכם שוב בפורום

LINKIN PARK!!!

New member
המממ...

שם: אמיר ישוב: ת:א גיל: 13 ו8 חודשים דמות אהובה באקס מן: יותר מדי, אבל בעקרון סיניסטר,אפוקליפס,וולברין וסקוט, אבל רק בגלל העניין של הלייזר, אני אוהב את זה ועוד. סדרות טלוויזיה אהובות: בעיקר קומדיות, הקומדיה שאני הכי אוהב, כולם אוהבים את ריימונד. סרטים אהובים: מאטריקס,אקס מן מוזיקה אהובה: הכינוי שלי(לינקין פארק) נשאר מפעם למרות שאני עדיין אוהב אותם, הלהקה שאני הכי אוהב עכשיו היא דיסטרבד(disturbed), ובין השאר אמינם,סליפנוט,גודסמאק,סטאטיק אקס, ובכלל יותר מדי.

LINKIN PARK!!!

New member
כש...

אמרתי ועוד בסוף בדמות הכי אהובה התכוונתי לעוד דמויות כמובן. ובישוב התכוונתי לת"א, אבל זה לא חשוב

אוקיי הנה כרטיס מעודכן שלי!

שם:י´ מ´ גיל: 13 עוד חדשיים מיקום: חולון דמות אהובה באקס מן: פרוטאוס, סטורם, ציקלופ סדרות אהובות: סמולוויל, בנות גילמור, קטנטנות, מכושפות, דרגון בול זי, אקס מן הדור הבא, חברים, מפגשים מהסוג האישי...... אמנים אהובים: אבריל לווין וכל מה שבא איתה, וכל מיני דברים אחרים. השיר האהוב ביותר: גברת פלפלת! תחביבים: אינטרנט, לראות הרבה טלוויזיה, אינטרנט, לשמוע מוזיקה, להוריד תוכנות מהרשת, לענות אנשים אחרים עד מוות באמצעות שירים של צביקה פיק, וגם אינטרנט.

shiran lee

New member
שלום שלום

טוב אז ככה.... שם: שירן ודרך הגב LEE זה לא שם המשפחה האמיתי שלי זה בגלל ברוס לי שאני מעריצה אותו גיל: 16 וחצי עיר: כן כן היא הייתה מושבה אבל לאחרונה היא עיר- רמת השרון דמות אהובה באקס מן: גמביט סדרות טלוויזיה אהובות: המורדים והשבט סרטים אהובים: שר הטבעטת, הנסיכה הקסומה והסיפור שלא ניגמר להקות אהובות: קווין, אינקיובס, מוקי, טראוויס ועוד התחביב העיקרי שלי: אני מציירת בכל מיני סיגנונות קומקס, רישום, צבע הכל אני במגמת אומנות חזותית בתיכון אלון וזהו אם אתם רוצים- icq - 125560817

B a n j o

New member
הייתי בטוח

שזה בגלל סטן לי...

למעלה