שירשור היכרות...

Superunknown1

New member
שירשור היכרות...

שכולםן יענו על אותם סעיפים שאני עונה, כדיי שנוכל להכיר אחד את השני טוב יותר. *מי שיש לו תמונה שישים אותה גם* שם: שחר בן ישי גיל: 15 יישוב: זכרון יעקב. [חור באמצע שומקום.. חצי שעה מחיפה.] דמות אהבובה באקסמן: גמביט, חיה. [וג´ובלי.. ג´ובלי
] סדרות טלוויזיה אהובות: דוסון קריק, מלך השכונה. סרטים אהובים: גו, 8ממ, אינסטינקט. מוזיקה אהובה: בלאק/ניו מטאל, מאת´-רוק/אינדי-רוק. -אם למישהו יש עוד סעיף להוסיף, בשמחה, ואני אענה עליו בהודעה חדשה

B a n j o

New member
טוב נו...

שם: באנג´ו גיל: 20 + יישוב ספר: ת"א דמות: גאמביט, וולברין, מאגנטו טלוויזיה: באפי
... ובכלל טלוויזיה מוזיקה: רוק, בלוז, ג´אז, פינק פלויד, מטאל וכו´

אז גם אני

שם : פוטר( ככה אני מכונה בפי הילידים) גיל כמעט 17 עוד חודש:) מיקום חולון דמות מגנטו ולברין אפוקליפס מיסטיק קויקסילוור ורוג( וגם קיטי אבל רק בגלל שהיא שוווההה) טלוזיה : פשוט תקראו תכרטיס אישי מוזיקה רוק לסוגיו בעיקר koRn

אני מוסיף קצת

שם:יוני מ´ גיל: 13 עוד חדשיים מיקום: חולון דמות אהובה באקס מן: יש יותר מדי סדרות אהובות: סמולוויל, בנות גילמור, דרו קארי, דרגון בול זי, מכושפות, אקס מן הדור הבא, קטנטנות. אולי יש עוד. מוזיקה: אבריל לאווין וכל מה שבא איתה תחביבים: אינטרנט, לראות הרבה טלוויזיה, אינטרנט, לשמוע מוזיקה, להוריד תוכנות מהרשת, לענות אנשים אחרים עד מוות באמצעות שירים של צביקה פיק, וגם אינטרנט.

דמות אהובה באקס מן זה ההוא

שהיה בתכנית אקס מן, שיכל לשנות את הסביבה ואחרי שהיה עוזב הכל היה חוזר לקדמותו למרות שאם נפגעת זה לא משנה, והוא היה רע פרק אחד שבו גילו אותו ואח"כ הצטרף לאקס מן. הבנתם? אם כן תגידו לי בבקשה איך קוראים לו.....

אני מוסיף

דמיות: קארניג ונום ,וגיטה ועוד עוד הרבה טלוזיה: dbz, xmen,xmen evolution, smallville. malcolm in the middle, gargoyles. בנות גילמור חברים ועוד ועוד ועוד ועוד הרבה

Bad Girl 15

New member
על עצמי

שם: נטלי גיל: 15 מקום מגורים: אור עקיבא דמות אהובה: רוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סדרות: אקס- מן, מכושפות, חברים, זינה הנסיכה הלוחמת, המורדים מוזיקה: אבריל לאוין, בוסון

chatenoire

New member
Righto

שם: אביב אור גיל: 18 יישוב: הרצליה דמות אהובה מהאקס-מן: סטורם, גמביט ווולבי. טלויזיה: חברים, באפי סרטים: הנסיכה הקסומה (אם כי הספר טוב יותר!), דיסני, אחי איפה אתה, גאי ריצ´י...לעזאזל, יש המון! איך בוחרים סרט אהוב? מוזיקה: די מגוון. לא טרנס ולא מזרחי, בבקשה.

King Vegeta

New member
עכשיו תורי:)

שם:עידו גיל: 13 עוד 4 חודשים עיר:חולון דמות אהובה: חיה קולוסוס טוד ורוג(הפצצה!!) סדרות טלויזיה: חברים מכושפות אקס מן דרגון בול ספיידרמן סרטים אהובים:המומיה 2 מלך העקרבים אקס מן ספיידרמן מר.דידס וסקובי דו מוזיקה:רוק כבד רוק פאנק ניו מטאל טראנסים וכאלה.... אני אוהב במיוחד להציק ליוני(איי קיים פרום ספייס) ואני אוהב לשנוא טלנובלות

King Vegeta

New member
שכחתי להגיד ש

אני אוהב מחשבים טלויזיה דרגון בול קומיקס מנגה מחשבים טלויזיה להסתובב עם חברים והזכרתי טלויזיה?

Scaly

New member
גם אני!!!../images/Emo85.gif

שם:דודו/ כינוי: דובי עיר: פתח תקווה!!!!(לא שאני מתלהב......) דמות אהובה:וולברין!! סדרות טלוויזיה:חברים,קונאן אובראין וכו´´´ סרטים: ארמגדון,מפלצות בע"מ ו....אקס מן מוזיקה: שחורהההההה הכי שיש..

פית אש

New member
אוקי בוא נראה ../images/Emo29.gif

שם: לילך גיל: 17 יישוב: עתלית דמות אהובה באקסמן: רוג, וגמביט סדרות טלוויזיה אהובות: באפי ציידת הערפדים, מכושפות, אקסמן(כמובן), פוקימון. ספטים אהובים: ג´ו, אבודים בחלל, אקסמן, מלחמת הכוכבים. מוזיקה אהובה: פופ, היפ הופ. ספרים אהובים: רומח הדרקון. תחביבים: ציור ען משי, איסוף אגדות/כתיבת פנטזיות, חקר מיתתולוגיות וזה כל מה שיש לי לומר שלכם לילך

Superunknown1

New member
*מוסיף לרשימה שלי:

ספרים אהובים: החידה השישית/יאיר לפיד [זאת לא אהבה.. זאת אובססיה
] . כל דבר של אתגר קרת. תחביבים: אינטרנט, ציור בשמן, קריאה, לשמוע מוזיקה.

HuGo Hell

New member
טוב..../images/Emo1.gif

שם: אופיר (שם משפחה חסוי
) גיל: 14 וחודש עיר: רעננה. דמות אהובה באקס-מן: רוג, סופה, ג´ין גריי, קייט וגמביט
סדרות אהובות בטלוויזיה: מכושפות, מכושפות, מכושפות, באפי, מכושפות, גרוויטישן (סידרת אנימה - לא בטלוויזיה אבל עדיין
), אקס-מן ואנג´ל. סרטים אהובים: טומב ריידר, אקס-מן.. ויש עוד מלא o_O מוזיקה אהובה: שחורה.. ופופ.. ודיי הרבה
והמוזיקה הכי אהובה עלי היא - מוזיקה יפנית. איייסייקיו: 155680432 ופשוט תכנסו לכרטיס האישי שלי

t o m 1 8 2

New member
טוב..

שם:טום יישוב:פ"ת דמות אהובה:גמביט ורוג סדרות טלויזיה:משמרת שלישית, מכושפות, בנות גילמור, חברים, כולם אוהבים את ריימונד, מלך השכונה, הכי גאים שיש. מוזיקה:punk rock, alternative rock, hard rock, heavy/black/nu matel emo/ hardcore סרטים אהובים:הלוחש לסוסים, גרין מייל, אגדת הפסנתרן[לא זוכרת עוד..]

REDDITZ

New member
גם אני

שם: דני ישוב:חולון דמות אהובה: מגנטו וולברין גוקו ואפוקליפס סדרת טלויזיה : יש הרבה יותר מדי סרטים אהובים: מטריקס ומועדון קרב מוזיקה: אופספרינג ופאנק לסוגיו

shady girl

New member
אז ככה......

שם:יוליה יישוב:פ"ת דמות: גמביט ורוג סדרות:חברים,הכי גאים שיש,משמרת שלישית,מלך השכונה,מכושפות,אקס מן אבל הישן סרטים:לא זוכרת עכשיו מוזיקה:ראפ,היפ הופ(מוזיקה שחורה בעיקר),אמינם!!!!! נ.ב טום מה נישמע?

למעלה