זהה את השיר - 4#
החלטתי לעבור למתכונת נחמדה יותר של זיהוי שירים. השירים יסודרו לפי שמות הלהקות, זמרים וזמרות אלפאביתית (ובוס אין פה את Boney M ולא את Diana Ross וחבריהם... אני חושב שהפעם זה הרבה יותר ברוח הפורום אז אני מצפה להשתתפות מלאה מכולם). כלומר יינתנו כל שבוע שירים לפי שמות להקות, זמרות וזמרים ברצף עולה. כמובן, שהעובדה הזו גם יכולה לעזור לכם בזיהוי השיר. *הערה חשובה: אין שום להקה\זמר\זמרת שיחזרו על עצמם. כלומר, כול השירים הם חד ערכיים מבחינת שם הלהקה\זמרת\זמר. זה יכול להועיל לכם גם כן... החוקים: 1. יש לענות על כל שיר בנפרד. 2. יש לכתוב את מספר השיר ואת האות שעליה את עונים (בדיוק כמו שאני עשיתי). יאללה לעבודה: להקות\זמרים\זמרות באות A 1. אוהה, אני יכול לאמר שאני צריך\ אבל אז תביני שאני רוצה אותך\ פשוט כמו אלף בחורים אחרים שיאמרו שהם אוהבים אותך 2. מרי, האם ראית ימים טובים יותר?\ והאם תמצאי דרכים חלופיות?\ והאם הוא באמת משמעותי כל כך לליבך? 3. אני רוצה לחזור הביתה\ זה לא גשום בקליפורניה הדרומית\ אבל, ילדה, הם לא הזהירו אותך 4. בובה, לפעמים אני כל כך חסר דאגות\ עם גיל שקשה להסתיר\ ולפעמים נדמה שכל שעליי לעשות הוא לדאוג להקות\זמרים\זמרות באות B 1. זה סיפור מלוכלך על אדם מלוכלך\ ואשתו הדבוקה (אליו) לא מבינה 2. ובכן, אני מרגיש כל כך שבור\ אני רוצה ללכת הביתה 3. כל הצבעים שיש לך במוחך\ אני אראה לך אותם ואת תראי אותם זורחים 4. אני לא מפחד מהמוות\ ולא ממש איכפת לי 5. אני רוצה להודות לאיש שכתב את השיר\ שגרם למותק שלי להתאהב בי 6. ובכן, ראיתי את המותק שלי הולכת\ עם גבר אחר היום להקות\זמרים\זמרות באות C 1. אז יום אחד באפריל\ אפילו לא הייתי שם\ כי היו הרבה דברים שלא ידעתי 2. אוהה, מותק כשאני רואה את פניך\ רכים כמו חודש מאי 3. היא יושבת בפינה ליד הדלת\ חייב להיות יותר שאני יכול להגיד לה 4. אנחנו עוזבים\ אתם לא צריכים אותנו 5. אני בקרוב אהיה איתך, אהובתי\ אתן לך את הפתעתי המשמעמת\ אני אהיה איתך, דרלינג בקרוב