שירשור הופעות

סליחה סליחה סליחה!!!

סליחה שפתחתי הודעה חדשה פשוט זה ממש ממש ממש דחוף לי.. וכבר ניסיתיי לשרשר לכמה הודעות.. או שאף אחת לא מתייחסת או שמחקתם... בקיצור מי יודעע פרטים על ההופעה במגדל העמק?? בבקשה בנות זה הכיי דחוף ליי בעולםם עד שאני קרובה.. תגידוו לי מתי, איפה במגדל העמק ובאיזה שעה.. בבקשהה בנות תעזרוו לייייי

הסיפור שלי בהופעה (ברמת השרון)

היה ממש כייפ טוב איך זה התחיל: גיסה של גילי לקח אותנו ב-5 וחצי הגענו לשם ב-6 וחצי משהו כזה אני חושבת קנינו כרטיסים והלכנו לשבת... אנחנו רואות את רחל (אושית של אושי) ואז עברנו לכניסה השניה שהיא קרובה יותר לכניסה של האולם ובכלל גם קרובה לכניסה של הבויז אז אחר כך חיכינו מלא זמן עד שהם יכנסו! אבל בסוף לא ראינו אותם אחרי איזה חצי שעה ככה ראיתי שכל הילדים ניכנסו לאולם! ואני אומרת לגילי גילי כולם ניכנסו כבר לאולם ואז אני רואה שאין אפחד! ואז ניכנסו לאולם הייתה להקהת רוק ממש משעממת!!!! הם הופיעו חצי שעה והנה הקטע הכי כייפי איזה איש אחד עולה על הבמה ואומר למה חיכיתם כל הלילה וכולם מתחילים לצעוק : לגייםםםם בבבוווייייזזזזזזזזז ואז הוא אמר איך אתם רוצים שהם יכנו ככה תצעקו יותר חזק ואז.. צעקנו: לגייייםםםםם בויייייזזזזזזזזזז ואז הוא אמר קבלו את הגיים בויזזזזזזזזזזזזז ואז הם עלו על הבמה ואני וגילי מתחילות לקפצוץ ולצעוק... אני:אושריייייייייייייייייייייייייייייייייי היא:אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואז התחלנו להיתפרע ולצלם!!! לא צילמתי הרבה כי רעדתי וגם לא ראו ברור ואז לא יודעת באיזה שיר אדם עשה לנו שלום לי ולגילי וערן עשה גם שלום אני חושבת!!! ואז בשיר אשמור את ליבי אדם ירד על הרכים ליד הרמקול הגדול והוא העביר את היד שלו והצביע על כל הבנות ואז הוא עשה לגילי שלום ואז שרון קרא לאושי החיימשלי ואמר לו אושרי מה אנחנו עושים כשחם לנו? אז אושי עונה לו: אנחנו מורידים את החולצות ואז כזה שרון הרים טיפה את החולצה אבל הם לא הורידו ח-ב-ל חחחח ואז הם שרו את השירים: שמחה כמה אהבה הזדמנות שניה אל תגידי לי תני סיבה אשמור את ליבי גליה והיה ממש מושלם!!! ואז....ההופעה ניגמרה ו...כולם רצו לבחוץ אני דפקתי ריצה ואז הם כבר נסעו כמעט נידרסתי ודפקתי בחלון שלהם איפה שאדם אושרי ושרון אני חושבת..... והיה כל כך כייפ!!!! וזה לא פעם ראשונה שראיתי אותם!!! זה פעם שניה הסיפור של הפעם הראשונה: הלכתי לאכול גלידה עם המשפחה שלי בת"א (גלידה מונטנה) יצאתי מהחנות של הגלידה ושמעתי את השיר כמה אהבה ושמעתי מלא מלא מלא ילדות צועקותתת אני אומרת לאמא שלי אמאאא זה הגיים בויז הם מופיעים שם!!! אז אח שלי אומר מה פתאום זה פלייבק אמרתי לו מה פתאוםםםםםםם כל המעריצות צועקות מיסתבר שהיה שם בת מצווה...והגיים בויז הופיעו וגם רוני סופרסטאר וכל מיני ואז חיכיתי שם איזה חצי שעה שמעתי את השיר כמה אהבה תני לי סיבה ששרון שר ועדיין הוא לא יצא...(בדיסק) ושמעתי גם גליה וגם היזדמנות שנייה ואז אני רואה את ביחוש יוצא קפצתי עליו והתחלתי לנשק אותו ואז את ערנצוק ואז את שרון ואיך לא את אושרי נימרחתי עליו חחח ואחר כך נישקתי את אדם!!!!! ואז כזה אמא שלי אומרת מי זה אושרי הזה שהבת שלי רושמת את השם שלו על היד שלה כל הזמן?! ואז הוא אמר אני אני ואז שרון כזה הלך לצד והיתבאס חחחחח כפרעליו!!!! ואז היצטלמתי עם אושרי והוא נתן לי נשיקה 5 דקות בגלל שאח שלי צילם אותנו בפלא אז לקח זמן... ועוד תמונה ואז היצטלמתי עםם ביחוש 2 תמונות אבל יצאתי מחריייידדדד כי התרגשתי המון ואז הם הלכו!!!! זה היה בתאריך ה-22.5

דחוף..!!!../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif

היי תגידו שמעתם תראיון של הבויז בדידי עם בקיני?חח אז בקיצור הם אמרו שיש להם הופעה במגדל העמק בתאריך 30.8 יום רביעי ורציתי לדעת עם אתן יודעות באיזה שעה ואיפה במגדל העמקק תודהה דחוףף תענו לי זה מחר אמא'להההההההההההההה..!! ביו'שששש אייסי:212734271 בעיי חולה עליכן

הסיפור שלי מרמת השרון

אז ככה הסיפור של מרמת השרון היה כיפי. טוב נו זה כמו הסיפור של בר ..! הייה נדדדדדדדדיר

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאני לא יודעת.. אבל..

יש כאלו בנות שראו ת'הודעה שלך וענו לך! אני ראיתי!

עדדדייייייייייייייייייייייייייייייי

יפה שלייייייייייייייי איייאיאיאיייייייייייייייי מה את עושה פהה??!? וווווואי חולעללייייייייך

אני יודעתת

יום רביעי=- מגדל העמק במה מרכזית מאחורי המרכז קניות בשעה 20:30 מקווה שעזרתי

אני לא ראיתי..

כל חצי שעה באתי לבדוק.. ואף אחת לא כתבה לי כלום.. ואז זה כבר עבר דף חיפשתיי שם.. וכבר מחקו אותה.. וכתבתי את ההודעה הזאת לפחות 4 פעמים ומחקו אותה... בקיצור את לא יודעת על ההופעה כלום?

למעלה