שירשור הופעות

זה ממששש דחוףף ליי!!!

מצטערת על ההודעה החדשה בבקשה תסלחווו ליי פשוט זה ממש ממשש דחווףף!! מי מכן הולכת להופעה בחוף גיא יום שישי הזה? בבקשהה בנות תענוו לי.. מי שכן שתכתובב פה.. ושתיכנס אליי לאייסי 206902239 פלייזז בנוותת.. ושוב מצטערת על ההודעה החדשה פשוט אני רוצה שכולם יראו את זהה!!

Adar Azulay

New member
כננסססססססססססו :]

נראה ממממממממי תגיד שהאשכול שלי מיותררררר % # חחחחחחחיויחיחי =P קייייצר, מי באה להופעה ברמת השרון ?! תענו..חשוב וווואני לא מנצל"שת כייי אתן אף פעעעעם לא מסתכלותתתת =]]]]] אז מי באה? ועוד משהוווווו מישהי צילמה תמונות מהמימדיון? שתעלה לפה.. טנננננקס ;]

הסיפור שלי מהממדיון =]

טוב.. בשעה רבע לחמש אני וחברות יצאו לרכבת .. היית רכבת בחמש ועשרים.. והיא איחרה קצת =/ לא נורא.. טוב ירדנו בת"א אוניברסיטה והתחלנו ללכת לכיוון הממדיון.. לא הכרנו את הדרך חחח רק ידענו שזה איפשו אחרי פארק הירקון.. טוב התחלנו לחצות את פארק הירקון [[שזה מקום ענקקייי ואנחנו מתות מחום]] ופתאום קלטנו ת'מגלשות של הממדיון! סבבה אנחנו שמחות.. המשכנו ללכת עד שהגענו.. היה שש ורבע משו כזה.. היה קצת לחץ אבל לא נורא לא עמדנו ממש בתור.. ואז אני חושבת שראיתי את אחת המנהלות = שיער שחור ארוך ומשקפיים? היה לה סרט.. נדמה לי חח פאדיחות אם לא.. בקיצור לה דיברתי איתה.. היא הייתה עם חברות אז פאדיחות חחח טוב נכנסנו.. ואנחנו קולטות את הבמה ומלא ילדות יושבות.. אני וחברות שלי [[שהן לא מעריצות של הגיימבויז.. אבל שכנעתי אותן לבוא איתי היום =] ]] הלכו למתקנים.. ואז בשעה שמונה ועשרה אני שומעת מלא צרחות.. רצתי לשם מהר וראיתי שהשומרים אומרים שהם יכניסו מישהי מאחורי הקלעים משוו כזה... ואני צורחת לו.. בסוף הוא לא לקח אפחת חחח.. טוב עמדתי ליד המדרגות שמובילות לבמה.. פתאום אני קולטת את אושששש איזה שלמות =] טוב כל הבויז ירדו ואני טיפסתי על הגדר של המדרגות.. ושרון המאמי הזה עצר ונתן לי ידד. חעחע חאמוד=] טוב רצתי מהר ליד הבמה.. נדחפתי שם והייתי שורה שניה.. הייתה הופעה מהממת כמו תמיד =] הם שרו שמחה,כמה אהבה, גליה, אשמור את ליבי, הזדמנות שניה, אל תגידי לי ותני לי סיבה..=] ביח' החמוד הזהחייך אליי מלא ועשה לי שלוםם.. וגם אוש ורנצו'ק ודמושששששששש
אחרי שנגמרה ההופעה רצתי שוב ליד המדרגות וצרחתי להם חחח.. ואז הם עמדו מלמעלה ועשו שלום וזה.. ושרון זרק' ת'מגבת שלו =] טוב אחת שעבדה שם אמרה לי מאיפה הם יוצאים.. אז הלכתי לשם.. וכל השומרים עמדו בשורה מחזיקים ידים שלא נעבור אותם.. ואז הבויז יצאו מהדלת ורצו לשער וילדה אחת ברחה לשומרים וחיבקה את שרון.. אני קפצתי על השומר והצלחתי לגעת באדם חחח וזהו היה ממש כיףף וחפרתי אז דיי אוהבתותכם=]

אמממ..../images/Emo20.gif

סורי שאני פותחת הודעה לא ידעתי לאן לשרשר כדיי שתיראו כי זה ממש דחוףף.. אמממ מישהו יודע אולי אם יש היום הופעה של הגיים בוייז בבאר שבע? מתיי ואיפפהה?? תתוודההה ענקקקיייתתתתתתתתתת!!!

הופעה של הגיים בויז ברמת השרון כנסו

הגיים בויז בהופעה חיה ברמתת השרוןןןן!!! יום שני הקרוב בשעה 8 בערב במתנ"ס קרית הצעירים ברמת השרון הופעה חיה של הגיים בויז!!! רוצות לבוא?! כל מה שעילכן לעשות זה להיתקשר למספר 0505330994 ושאני ירשום אותכן ברשימות!!! מחיר כרטיס לרשומים ברשימות הוא 10 שקלים!!!!! אתן מאמינות 10 שקלים !! "בלי כסף"! מי שלא תיהיה רשומה ותבוא בלי להירשם תשלם 20 שקלים!! בת או בן אשר ירשום ברשימה 10 אנשים יקבל כניסה חינם!!! אז יאלה אנשים זהו המס שלי שוב 0505330994 יאלה בננות הולך להיות הופעה בת פייפ:) להזיז עניינים ולבוא!=] בתודה נטלי!:)

יאווו אני פשוט לא מאמינננה../images/Emo39.gif

קבלו.. כזה חברה של אחותי כמו תמיד חירפנה אותי באייסי.. טוב פתאום היא אומרת לי "יש להקה שאת מאד אוהבת שבאה לקרייה יום חמישי" אני כזה "ממממממההה את סתומה אני יודעת,!" אמרה "לאא יענו בפארק הזהב כולם יכולים להכנס,!" הייתי בשוקקקקקק..! אלף הם צריכים להחזיר לי תכסף מזה זה! ועכשיו יהיה מפוצץ בפארק הזהב אני באה 5 שעות לפני לא מעניין אותתתי,! יו אני בשוק,! אוף אבל חברות שלי תמיד מחקות אותי שאני אוהבת את הבויז הן עושות "גיים בויזזזזזזזזזזזזז" וכאילו אני קופצת כמו לא דעת מה חחחחח רעות,! מה אכפת לי שיחקו כמה שבא להן! אני בהופעה?! צועקת "דמוווו'ש" חחחחח אבל לא קופצת כמו לא יודעת מה,! אז עכשיו לכל אלה שבקרית שמונה גרות תגידו להם שיחזירו לכן תכסף,! סתם רציתי לעדכן אתם:]

למעלה