שירשור דסקטופים!!!!

muldercrushed

New member
ומי שיוכל לומר לי איך...

לצלם ת'שולחן עבודה שלי אני אודה לו מאוד...

anatxf

New member
זה פשוט

כשאת במצב בו את רואה את ה-desktop, לחצי על כפתור PrintScreen (בד"כ נמצא ליד ה-ScrollLock בסביבת ה- Insert וה- Delete). עכשיו תמונת ה-desktop שלך שמורה בזכרון. פתחי תוכנת תמונות כלשהיא ובחרי Paste (או בפשטות Ctrl+V). זהו. שמרי את התמונה. ענת :eek:)

אממ

הנה שלי ולמרות שבמחשב בירושלים יש אותו דסקטופ הכנסתי אותו, יום ראשון אני אגיע לצפון ואראה לכם מה הדסקטופ שלי גם שם.

פתאום קלטתי

שהתמונה של הדסקטופ שלך היא התמונה של השעון שלי (שנקנה באדיבותו המאוווווד רבה של מאיר)

שעון יד

ולא הצלחתי ככה מאיר קנה לי (טוב נו החזרתי לו כסף)... והנה הדסקטופ הנוכחי שלי בביתי בצפון.

שרשור דסקטופים עצמי

כיוון שאף אחד לא משתף פעולה עם העניין ובגלל שהחלפתי דסקטופ לכבוד השבוע החדש אז הנה הדסקטופ החדש:

muldercrushed

New member
אני נדהמת כל פעם מחדש!!!

איזה תמונות מדהימות!!!!! מאיפה את מוצאת אותן???

אופק יקירתי

בגלל התקלה שהייתה לתפוז כבר עניתי לך במסרים, אבל אני אכתוב שוב, http://www.chrisnu.com/ זה האתר ממנו התמונות נלקחו, ויש עוד בקישורים למעלה של הפורום . ותודה, אני שמחה שאהבת את התמונה, הרי זאת תמונה קצת (וגם הרבה) עצובה, אבל היא מהווה תזכורת יומית...

את רוצה את התשובה הארוכה או הקצרה?

ואיך שאני מכירה אותך את רוצה את הארוכה, אבל עדיין אני אתן אתן הקצרה מנסיבות קיצור, הקיצר תמונה המהווה תזכורת כי גם גיבורים הם שבירים...

1Shir

New member
מפתיע

כי אם את מכירה אותי (ואני יודעת שאת כן) אז היית אמורה לדעת שאני רוצה את שתיהן.. אז מה הארוכה??? וברור ש"גיבורים" הם בני אדם וכולנו שבירים, מי יותר ומי פחות. ועל סמך היכרותנו עם מאלדר הוא לא מאלה שפחות..

1Shir

New member
נחמד מצדך ../images/Emo11.gif

לשמור סודות שיש לך עם דמות שאפילו לא קיימת

אבל זה בגלל

שיחסיי עם מאלדר הם הזויים, שונים והכי חשוב אישיים... אל תעלבי הוא בעולם שלי כן קיים (שיט, הנה באו האנשים עם החלוקים הלבנים.. נו אל תקחו אותי. דיייייי )

למעלה