שירשור דילמות

שירשור דילמות

אני יודעת שקצת באיחור אבל בכל זאת: תשרשרו את הדילמות לפה ככה הפורום יהיה פחות מוצף ותראו את התשובות שאתם רוצים לקבל (חבל לפתוח כל שניה שירשור על אותה הדילמה)אני יודעת שלפעמים קורה מצב שמישהו פתח שירשור על דילמה מסוימת והאחר פתח על אותה הדילמה וזה היה בו זמנית זה קורה כי הדילמות מגיעות לכולם בערך באותו הזמן אז אנשים ישר רצים לפורום לבקש עזרה ולא שאני נגד זה אבלל גמאני חושבת כמו כמה אחרים שזה אמור להיות אתגרי ולהתנסות ולראות הצלחתי\לא הצלחתי אבל בכל אפשר לעזור לכם.. (אל תרשמו פה את התגובות על מה שכתבתי פשוט תרשמו את הדילמות)

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

נגד! הדילמות וההתמודדות איתם הם חלק מהמשחק. לבקש תשובות זה פשוט מאוד רמאות! המשחק הוא בבסיסו תחרות, ברגע שאתם נותנים תשובות לאותם חמקנים, אתם פשוט מתקילים את האנשים שמחשקים בהגינות. לא יקרה שום דבר אם תקחו סיכון. לטוב ולרע. מתן תשובות למתחרים הוא הפרה של חוקי המשחק. פשוטו כמשמעו. אני חושבת זאת חוצפה לבקש תשובות לדילמות במקום להתמודד איתם, ועוד לפתוח שירשורים על זה על אחת כמה וכמה! להבא, שחקו בהגינות, בבקשה. יום נעים לכולכם

איך שאני רואה את זה

זאת לא "עזרה", זאת רמאות. זאת רמאות מהסיבה הפשוטה שאנשים כאן משחקים בהגינות, והאנשים ה"נחמדים" פשוט מתקילים אותנו. זה הכל. ושוב, אני לא באה לתקוף מישהו. זאת פשוט דעתי. [הצלחתי לשכנע את חביתוש, אני אצליח גם אותך! ^^]

אני אישית חושבת

שזה לא רמאות... ואני מדגישה שזאת דעתי האישית! אני חושבת שלבקש עזרה זאת לא רמאות... אנשים לא חייבים לענות אם הם לא רוצים.. פשוט מאוד.. מי שמבקש עזרה פשוט נותן כאילו לאחרים לשחק לו את המשחק ולא לוקח את הסיכון אני לא אומרת שאני לא שואלת.. אני כן.. אבל לא על הכל...

לא זאת הייתה כוונה

מה שאתם עושים פשוט מתקיל את האנשים שמשחקים בצורה הוגנת ולוקחים את הסיכון. אני יכולה להבטיח לך שברגע שאחד ממנהלי הפורום יאשר את העובדה שקבלת תשובות לדילמות היא דבר חוקי לחלוטין, לא אנדנד לכם יותר
עד אז, אתם פשוט מכריחים אותי לרמות בעקיפין במשחק כדי לעמוד בקצב. תנו לי פיתרון ריאלי לבעיה ואני מבטיחה לנסות אותה. עד אז, אין בכוונתי להתחיל לרמות. תודה רבה לכם.

דילמה

הלהקה שלך הוציאה סינגל חדש לרדיו, לכל מיני אנשים השיר נשמע מוכר, כלומר, כמעט זהה לשיר של "ה"רד הוט צ`ילי פפרס". האם תתייחס לטענות? מה לעשות?

את יודעת

שהשאלה בחתימה שלך נמצאת בסקר שלי? XXD [פירסומתלאסמויהבכלללכולהצביע!]

lool3

New member
לדעתי כן

ולפאקינג שיט פייארי-זאת דעתי, קשה לשנות אותה

אני חושבת שהאמרתי את זה די ברורר!!

ואני מצוטטת:"(אל תרשמו פה את התגובות על מה שכתבתי פשוט תרשמו את הדילמות)" מה לא היה ברור במפשט?נגד בעד מה שאתם חושבים זה לא מעניין רמאות לא רמאות לא מעניין תקראו טוב טוב בפעם הבאה

12noname

New member
דילמה...

חברת רנואר רוצה לשלב את צ'אלסי בפרסומת החדשה שלהם שתעלה בקרוב על מסכי הטלוויזיה. הפרסומת תציג את צ`אלסי כשהיא מתהלכת לה ברחובות העיר וכל מי שהיא עוברת על ידו קופא במקום ובוהה בה. כך היא הולכת ברחבי העיר עד שכל העיר הופכת להיות שקטה והמומה. האם לאשר לצ`אלסי להשתתף בפרסומת? אישרתי.. זה בסדר??? אממממ דרך אגב השתרשרתי לפה כי לא רציתי לפתוח סתם שירשור על עוד דילמה... אני מקווה שיראו את ההודעה...

lool3

New member
עשית טוב

אם אני לא טועה חוץ מגיבוש שיהיה אדום הכל יהיה ירוק

למעלה